Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Vinohradská 12: Bílý lev pro Karla Kryla?

Vinohradská 12: Bílý lev pro Karla Kryla?

4. 7. 2024

23 min

Obrázek epizody Hovory: Filmový a divadelní herec Petr Uhlík se po ztvárnění sadistického vraha v úspěšné televizní sérii setkává s řadou reakcí: "Lidé mi začali psát, že se jim o mně zdá

Hovory: Filmový a divadelní herec Petr Uhlík se po ztvárnění sadistického vraha v úspěšné televizní sérii setkává s řadou reakcí: "Lidé mi začali psát, že se jim o mně zdá

3. 7. 2024

23 min

Obrázek epizody #172 Friends with benefits pravidla

#172 Friends with benefits pravidla

3. 7. 2024

36 min

Obrázek epizody Magic and wonder in the age of AI | David Kwong

Magic and wonder in the age of AI | David Kwong

3. 7. 2024

16 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Ředitelka CCBC Kristýna Nováková a ornitolog Lukáš Viktora z ČSO v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Ředitelka CCBC Kristýna Nováková a ornitolog Lukáš Viktora z ČSO v Klubu Rádia Junior

3. 7. 2024

44 min

Obrázek epizody Luboš Xaver Veselý: Českou televizi ovládají rodinné klany a ročně v ní zmizí miliarda

Luboš Xaver Veselý: Českou televizi ovládají rodinné klany a ročně v ní zmizí miliarda

3. 7. 2024

42 min

Obrázek epizody #46 - Cesta do Polska „Mega levná dovolená“

#46 - Cesta do Polska „Mega levná dovolená“

3. 7. 2024

30 min

Obrázek epizody POPRASK #8: Helena Vondráčková, Tadeáš Kuběnka vs. Sugar Denny a flop éra Katy Perry - podcast

POPRASK #8: Helena Vondráčková, Tadeáš Kuběnka vs. Sugar Denny a flop éra Katy Perry - podcast

3. 7. 2024

1 hod 4 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Člověk má záminku dozvídat se i o absurdních tématech, chválí si hereckou profesi Cyril Dobrý

Host Radiožurnálu: Člověk má záminku dozvídat se i o absurdních tématech, chválí si hereckou profesi Cyril Dobrý

3. 7. 2024

25 min

Obrázek epizody Člověk má záminku dozvídat se i o absurdních tématech, chválí si hereckou profesi Cyril Dobrý

Člověk má záminku dozvídat se i o absurdních tématech, chválí si hereckou profesi Cyril Dobrý

3. 7. 2024

26 min

Obrázek epizody Host ve středu: Bezpečné cesty v létě: Tipy od koordinátorky BESIPu

Host ve středu: Bezpečné cesty v létě: Tipy od koordinátorky BESIPu

3. 7. 2024

23 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Papež: Letadla praskají ve švech a letiště nestíhají. Na palubu si vezměte věci na prvních 24 hodin

Dvacet minut Radiožurnálu: Papež: Letadla praskají ve švech a letiště nestíhají. Na palubu si vezměte věci na prvních 24 hodin

3. 7. 2024

23 min

Obrázek epizody Balanc: Z přátelství jde vyrobit lásku snadno. Naopak to jde ztěžka

Balanc: Z přátelství jde vyrobit lásku snadno. Naopak to jde ztěžka

3. 7. 2024

34 min

Obrázek epizody Balanc: Z přátelství jde vyrobit lásku snadno. Naopak to jde ztěžka

Balanc: Z přátelství jde vyrobit lásku snadno. Naopak to jde ztěžka

3. 7. 2024

34 min

Obrázek epizody Speciál: Petr Pavel: Podporujme Ukrajinu, dokud Rusko nebude jednat

Speciál: Petr Pavel: Podporujme Ukrajinu, dokud Rusko nebude jednat

3. 7. 2024

27 min

Obrázek epizody ČSOB jako atraktivní zaměstnavatel: Co přitahuje nové talenty?

ČSOB jako atraktivní zaměstnavatel: Co přitahuje nové talenty?

3. 7. 2024

24 min

Obrázek epizody Proč mít sourozence - EPIZODA PADESÁTÁ PRVNÍ

Proč mít sourozence - EPIZODA PADESÁTÁ PRVNÍ

3. 7. 2024

46 min

Obrázek epizody Alex a host: Ondřej Neff: Obavy z umělé inteligence a všeho nového nesu se značnou nelibostí

Alex a host: Ondřej Neff: Obavy z umělé inteligence a všeho nového nesu se značnou nelibostí

3. 7. 2024

28 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Nevadí mi, když jsou děti na mobilu. Sociální sítě se naučíme využívat pro náš růst, věří Žilková

Host Radiožurnálu: Nevadí mi, když jsou děti na mobilu. Sociální sítě se naučíme využívat pro náš růst, věří Žilková

3. 7. 2024

25 min

Obrázek epizody Lit: Jestli vás to nebaví, tak nečtěte. Ale aspoň to zkuste, radí spisovatelé Kašpárek a Kubíčková

Lit: Jestli vás to nebaví, tak nečtěte. Ale aspoň to zkuste, radí spisovatelé Kašpárek a Kubíčková

3. 7. 2024

51 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Pavel: Napětí mezi hnutím ANO a vládou je velké. V takové atmosféře racionalita ustupuje do pozadí

Dvacet minut Radiožurnálu: Pavel: Napětí mezi hnutím ANO a vládou je velké. V takové atmosféře racionalita ustupuje do pozadí

3. 7. 2024

27 min

Obrázek epizody Nevadí mi, když jsou děti na mobilu. Sociální sítě se naučíme využívat pro náš růst, věří Žilková

Nevadí mi, když jsou děti na mobilu. Sociální sítě se naučíme využívat pro náš růst, věří Žilková

3. 7. 2024

26 min

Obrázek epizody Redneck #124: Můžou ještě demokraté odstavit Bidena? A chtějí to vůbec?

Redneck #124: Můžou ještě demokraté odstavit Bidena? A chtějí to vůbec?

3. 7. 2024

25 min

Obrázek epizody Urgent: BONUS: Jak v létě neskončit na urgentu

Urgent: BONUS: Jak v létě neskončit na urgentu

3. 7. 2024

24 min

Obrázek epizody Umělá inteligence má problém. Žere moc elektřiny

Umělá inteligence má problém. Žere moc elektřiny

3. 7. 2024

23 min