Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Nejsou nezdravá jídla, jsou jen nezdravá množství, myslí si expert na gastronomii Roman Vaněk

Nejsou nezdravá jídla, jsou jen nezdravá množství, myslí si expert na gastronomii Roman Vaněk

8. 7. 2024

31 min

Obrázek epizody Francouzský výprask krajní pravici. Proč pohořela Le Pen?

Francouzský výprask krajní pravici. Proč pohořela Le Pen?

8. 7. 2024

23 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Rakovina plic nemá v raných stádiích příznaky, kuřáci nad 55 let můžou využít prevenci

Dobré dopoledne: Rakovina plic nemá v raných stádiích příznaky, kuřáci nad 55 let můžou využít prevenci

8. 7. 2024

19 min

Obrázek epizody Radioporadna: Křečové žíly jsou po zubním kazu vůbec nejčastější chorobou, kterou lidstvo trpí, říká MUDr. Kašpar

Radioporadna: Křečové žíly jsou po zubním kazu vůbec nejčastější chorobou, kterou lidstvo trpí, říká MUDr. Kašpar

8. 7. 2024

18 min

Obrázek epizody Alex a host: Byl fascinující, noty psal jak dopis, vzpomíná Zdeněk Zelenka na skladatele Jiřího Svobodu

Alex a host: Byl fascinující, noty psal jak dopis, vzpomíná Zdeněk Zelenka na skladatele Jiřího Svobodu

8. 7. 2024

30 min

Obrázek epizody Gimli - celý příběh trpasličího válečníka a přítele elfů | Pán prstenů

Gimli - celý příběh trpasličího válečníka a přítele elfů | Pán prstenů

8. 7. 2024

30 min

Obrázek epizody Radioporadna: Chráníme se před agresivním sluníčkem! Pro děti do tří let platí zásada 3K: klobouk, košilka a krém

Radioporadna: Chráníme se před agresivním sluníčkem! Pro děti do tří let platí zásada 3K: klobouk, košilka a krém

8. 7. 2024

17 min

Obrázek epizody Casablanca: S dětmi se cestování radikálně mění. Je lepší! Bezděkovi objeli svět bezdětní, teď mají tři kousky

Casablanca: S dětmi se cestování radikálně mění. Je lepší! Bezděkovi objeli svět bezdětní, teď mají tři kousky

8. 7. 2024

50 min

Obrázek epizody Casablanca: S dětmi se cestování radikálně mění. Je lepší! Bezděkovi objeli svět bezdětní, teď mají tři kousky

Casablanca: S dětmi se cestování radikálně mění. Je lepší! Bezděkovi objeli svět bezdětní, teď mají tři kousky

8. 7. 2024

50 min

Obrázek epizody S dětmi se cestování radikálně mění. Je lepší! Bezděkovi objeli svět bezdětní, teď mají tři kousky

S dětmi se cestování radikálně mění. Je lepší! Bezděkovi objeli svět bezdětní, teď mají tři kousky

8. 7. 2024

51 min

Obrázek epizody Radioporadna: Vyřizovat si účty přes dítě? Neztraťte po rozvodu rozum a dopřejte dětem hezké prázdniny

Radioporadna: Vyřizovat si účty přes dítě? Neztraťte po rozvodu rozum a dopřejte dětem hezké prázdniny

8. 7. 2024

18 min

Obrázek epizody Host Dopoledne pod Ještědem: Výběr z rozhovorů uplynulého týdne: Brigády, kvalita vody, muzeum másla, potápění i stoleté loutky

Host Dopoledne pod Ještědem: Výběr z rozhovorů uplynulého týdne: Brigády, kvalita vody, muzeum másla, potápění i stoleté loutky

8. 7. 2024

14 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Nejsou nezdravá jídla, jsou jen nezdravá množství, myslí si expert na gastronomii Roman Vaněk

Blízká setkání: Nejsou nezdravá jídla, jsou jen nezdravá množství, myslí si expert na gastronomii Roman Vaněk

8. 7. 2024

30 min

Obrázek epizody Antivirus: Lákají na známé tváře a slibují rychlé zbohatnutí. Jak vznikají podvodná deepfake videa?

Antivirus: Lákají na známé tváře a slibují rychlé zbohatnutí. Jak vznikají podvodná deepfake videa?

8. 7. 2024

4 min

Obrázek epizody Čelisti: Krvavé minerální substance. Čelisti znají nejlepší filmový matroš z Varů

Čelisti: Krvavé minerální substance. Čelisti znají nejlepší filmový matroš z Varů

8. 7. 2024

1 hod

Obrázek epizody Interview Plus: V Kremlu se Orbánův příjezd slavil, varuje Jourová

Interview Plus: V Kremlu se Orbánův příjezd slavil, varuje Jourová

8. 7. 2024

25 min

Obrázek epizody Zpěvačka, skladatelka, textařka a houslistka a vokalistka – Patricie Kaňok Fuxová a Bára Juránková, část kapely Vesna

Zpěvačka, skladatelka, textařka a houslistka a vokalistka – Patricie Kaňok Fuxová a Bára Juránková, část kapely Vesna

8. 7. 2024

57 min

Obrázek epizody Radioporadna: Vyřizovat si účty přes dítě? Neztraťte po rozvodu rozum a dopřejte dětem hezké prázdniny

Radioporadna: Vyřizovat si účty přes dítě? Neztraťte po rozvodu rozum a dopřejte dětem hezké prázdniny

8. 7. 2024

18 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Proč čeští zpěváci zatím nejsou světovými? Možné vysvětlení má pěvkyně Táňa Wajs

Host Českého rozhlasu Ostrava: Proč čeští zpěváci zatím nejsou světovými? Možné vysvětlení má pěvkyně Táňa Wajs

8. 7. 2024

21 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Ani na DAMU mě nezkrotili. V Dobrém ránu se šňupal ovocný cukr, prozrazuje herečka Zlatohlávková

Host Lucie Výborné: Ani na DAMU mě nezkrotili. V Dobrém ránu se šňupal ovocný cukr, prozrazuje herečka Zlatohlávková

8. 7. 2024

33 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Ani na DAMU mě nezkrotili. V Dobrém ránu se šňupal ovocný cukr, prozrazuje herečka Zlatohlávková

Host Lucie Výborné: Ani na DAMU mě nezkrotili. V Dobrém ránu se šňupal ovocný cukr, prozrazuje herečka Zlatohlávková

8. 7. 2024

33 min

Obrázek epizody Ani na DAMU mě nezkrotili. V Dobrém ránu se šňupal ovocný cukr, prozrazuje herečka Zlatohlávková

Ani na DAMU mě nezkrotili. V Dobrém ránu se šňupal ovocný cukr, prozrazuje herečka Zlatohlávková

8. 7. 2024

33 min

Obrázek epizody Pro a proti: Má Biden odstoupit? „Straší mě sestup jeho sil,“ přiznává amerikanista

Pro a proti: Má Biden odstoupit? „Straší mě sestup jeho sil,“ přiznává amerikanista

8. 7. 2024

24 min

Obrázek epizody Operace okupace

Operace okupace

8. 7. 2024

51 min

Obrázek epizody 141. díl Šimrání s Brittany Bardot podruhé

141. díl Šimrání s Brittany Bardot podruhé

8. 7. 2024

1 hod 15 min