Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Rezidence Cafe Kaprál s Michalem Doleželem

Rezidence Cafe Kaprál s Michalem Doleželem

12. 7. 2024

15 min

Obrázek epizody Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Zelený a šedý zákal jsou dvě různá onemocnění. Znáte rozdíly mezi nimi?

Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Zelený a šedý zákal jsou dvě různá onemocnění. Znáte rozdíly mezi nimi?

12. 7. 2024

28 min

Obrázek epizody Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Zelený a šedý zákal jsou dvě různá onemocnění. Znáte rozdíly mezi nimi?

Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Zelený a šedý zákal jsou dvě různá onemocnění. Znáte rozdíly mezi nimi?

12. 7. 2024

21 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Ty máš svaly, já mám čáry! V páce totiž rozhoduje rychlost a technika, říká závodník v armwrestlingu

Host ve studiu: Ty máš svaly, já mám čáry! V páce totiž rozhoduje rychlost a technika, říká závodník v armwrestlingu

12. 7. 2024

10 min

Obrázek epizody Moja Muzika: Festivalový denník z Pohody: Najemotívnejší bol koncert pre Stanku. Od dojáku po párty

Moja Muzika: Festivalový denník z Pohody: Najemotívnejší bol koncert pre Stanku. Od dojáku po párty

12. 7. 2024

29 min

Obrázek epizody Snažili jsme se dostat až na dřeň, ohlíží se režisér Dan Svátek za filmem Zápisník alkoholičky

Snažili jsme se dostat až na dřeň, ohlíží se režisér Dan Svátek za filmem Zápisník alkoholičky

12. 7. 2024

28 min

Obrázek epizody Vztah k rodině. Kdy ji potřebujeme a kdy už ne?

Vztah k rodině. Kdy ji potřebujeme a kdy už ne?

12. 7. 2024

37 min

Obrázek epizody 21. NESPOUTANÁ POLITIKA - Patrioti pro Evropu, Patrioti pro Putina

21. NESPOUTANÁ POLITIKA - Patrioti pro Evropu, Patrioti pro Putina

12. 7. 2024

59 min

Obrázek epizody Interview Plus: „Peníze jsou na 3. místě.“ Proč chybí praktici v regionech?

Interview Plus: „Peníze jsou na 3. místě.“ Proč chybí praktici v regionech?

12. 7. 2024

25 min

Obrázek epizody Radioporadna: Pes do adopce, dočasné péče nebo virtuální adopce. Každý způsob pomoci je dobrý

Radioporadna: Pes do adopce, dočasné péče nebo virtuální adopce. Každý způsob pomoci je dobrý

12. 7. 2024

20 min

Obrázek epizody Radioporadna: Pes do adopce, dočasné péče nebo virtuální adopce. Každý způsob pomoci je dobrý

Radioporadna: Pes do adopce, dočasné péče nebo virtuální adopce. Každý způsob pomoci je dobrý

12. 7. 2024

20 min

Obrázek epizody Islandský spisovatel Sjón: Chodil jsem se na Hrabala dívat do hospody

Islandský spisovatel Sjón: Chodil jsem se na Hrabala dívat do hospody

12. 7. 2024

15 min

Obrázek epizody Máme hosty: Když jeden plaval, ostatní křičeli. Pardubická štafeta zdolala La Manche

Máme hosty: Když jeden plaval, ostatní křičeli. Pardubická štafeta zdolala La Manche

12. 7. 2024

8 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Formanová: Herci nemají spoustu peněz, zápasí o každý měsíc

Osobnost Plus: Formanová: Herci nemají spoustu peněz, zápasí o každý měsíc

12. 7. 2024

25 min

Obrázek epizody Zahrádkářské tipy: Odkud se bere plíseň bramborová a jak proti ní zakročit?

Zahrádkářské tipy: Odkud se bere plíseň bramborová a jak proti ní zakročit?

12. 7. 2024

3 min

Obrázek epizody V ekologickém centru Chaloupky v Horní Krupé jsou letní bylinky a trvalky v plném rozkvětu

V ekologickém centru Chaloupky v Horní Krupé jsou letní bylinky a trvalky v plném rozkvětu

12. 7. 2024

3 min

Obrázek epizody Ve staré Karviné se dobře žilo, spousta lidí by chtěla město zpátky, říká spisovatelka Lednická

Ve staré Karviné se dobře žilo, spousta lidí by chtěla město zpátky, říká spisovatelka Lednická

12. 7. 2024

31 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Ve staré Karviné se dobře žilo, spousta lidí by chtěla město zpátky, říká spisovatelka Lednická

Host Lucie Výborné: Ve staré Karviné se dobře žilo, spousta lidí by chtěla město zpátky, říká spisovatelka Lednická

12. 7. 2024

31 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Ve staré Karviné se dobře žilo, spousta lidí by chtěla město zpátky, říká spisovatelka Lednická

Host Lucie Výborné: Ve staré Karviné se dobře žilo, spousta lidí by chtěla město zpátky, říká spisovatelka Lednická

12. 7. 2024

31 min

Obrázek epizody Vizitka: Klarinet mě uhranul zvukem, i když jsem ho tehdy sotva unesla, říká klarinetistka Anna Paulová

Vizitka: Klarinet mě uhranul zvukem, i když jsem ho tehdy sotva unesla, říká klarinetistka Anna Paulová

12. 7. 2024

44 min

Obrázek epizody Vizitka: Klarinet mě uhranul zvukem, i když jsem ho tehdy sotva unesla, říká klarinetistka Anna Paulová

Vizitka: Klarinet mě uhranul zvukem, i když jsem ho tehdy sotva unesla, říká klarinetistka Anna Paulová

12. 7. 2024

44 min

Obrázek epizody Pro a proti: Levice ve Francii: Jsou její návrhy nepřijatelné pro Macrona?

Pro a proti: Levice ve Francii: Jsou její návrhy nepřijatelné pro Macrona?

12. 7. 2024

24 min

Obrázek epizody Jezte, ať vám to sluší: O radosti z jídla i ze života:  Sušení. Je sušené ovoce vhodné pro děti? Jak správně na sušení masa?

Jezte, ať vám to sluší: O radosti z jídla i ze života: Sušení. Je sušené ovoce vhodné pro děti? Jak správně na sušení masa?

12. 7. 2024

9 min

Obrázek epizody Jezte, ať vám to sluší: O radosti z jídla i ze života:  Sušení. Je sušené ovoce vhodné pro děti? Jak správně na sušení masa?

Jezte, ať vám to sluší: O radosti z jídla i ze života: Sušení. Je sušené ovoce vhodné pro děti? Jak správně na sušení masa?

12. 7. 2024

9 min

Obrázek epizody Rozhovor s Karlem Gambou, vítězem GTP Czech Republic 2024

Rozhovor s Karlem Gambou, vítězem GTP Czech Republic 2024

12. 7. 2024

52 min