Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody The Quiet Revolution Against Modern Feminism - Brett Cooper - #810

The Quiet Revolution Against Modern Feminism - Brett Cooper - #810

15. 7. 2024

2 hod 44 min

Obrázek epizody Jávský deník - den 35. a 36.

Jávský deník - den 35. a 36.

15. 7. 2024

28 min

Obrázek epizody JOZEF EVAN: Šéfkuchař světoběžník, co si splnil sen až doma na Kladně

JOZEF EVAN: Šéfkuchař světoběžník, co si splnil sen až doma na Kladně

15. 7. 2024

22 min

Obrázek epizody Život ve Vietnamu: Úcta ke starším je základ. Na krutou minulost Vietnamci nemyslí. | SVĚTOVÍ

Život ve Vietnamu: Úcta ke starším je základ. Na krutou minulost Vietnamci nemyslí. | SVĚTOVÍ

15. 7. 2024

1 hod 27 min

Obrázek epizody Debata se zakladatelem LIBERTARIÁNSKÉ strany - Tomáš Roud, VOLUNTIA

Debata se zakladatelem LIBERTARIÁNSKÉ strany - Tomáš Roud, VOLUNTIA

15. 7. 2024

50 min

Obrázek epizody Urza s Pavlem Hlávkou o ankapu a penězích

Urza s Pavlem Hlávkou o ankapu a penězích

15. 7. 2024

1 hod 53 min

Obrázek epizody Bruselské chlebíčky: S křiklouny se v europarlamentu nikdo bavit nechce

Bruselské chlebíčky: S křiklouny se v europarlamentu nikdo bavit nechce

15. 7. 2024

39 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Atentát na Donalda Trumpa

Vinohradská 12: Atentát na Donalda Trumpa

15. 7. 2024

19 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Dvanáctiletý česko-španělský cyklista Marcos Remon v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Dvanáctiletý česko-španělský cyklista Marcos Remon v Klubu Rádia Junior

14. 7. 2024

29 min

Obrázek epizody LETNÍ SPECIÁL: Pokus o recenzi filmu Vlny

LETNÍ SPECIÁL: Pokus o recenzi filmu Vlny

14. 7. 2024

13 min

Obrázek epizody Příběhy 20. století: Modlila se, aby nikoho neudala, když ji táhli estébáci na výslech. A ztratila řeč

Příběhy 20. století: Modlila se, aby nikoho neudala, když ji táhli estébáci na výslech. A ztratila řeč

14. 7. 2024

48 min

Obrázek epizody Pochlap se: Jediný můj úkol je užívat si každodenního života, říká Jiří Burian alias Kapitán Demo

Pochlap se: Jediný můj úkol je užívat si každodenního života, říká Jiří Burian alias Kapitán Demo

14. 7. 2024

48 min

Obrázek epizody Pochlap se: Jediný můj úkol je užívat si každodenního života, říká Jiří Burian alias Kapitán Demo

Pochlap se: Jediný můj úkol je užívat si každodenního života, říká Jiří Burian alias Kapitán Demo

14. 7. 2024

48 min

Obrázek epizody Jediný můj úkol je užívat si každodenního života, říká Jiří Burian alias Kapitán Demo

Jediný můj úkol je užívat si každodenního života, říká Jiří Burian alias Kapitán Demo

14. 7. 2024

48 min

Obrázek epizody #38 „Nepokusily jste se je svést?” aneb o monstrech z Miryangu

#38 „Nepokusily jste se je svést?” aneb o monstrech z Miryangu

14. 7. 2024

15 min

Obrázek epizody Moci bez nemoci: Makulární degenerace. Závažné onemocnění sítnice lze řešit biologickou léčbou

Moci bez nemoci: Makulární degenerace. Závažné onemocnění sítnice lze řešit biologickou léčbou

14. 7. 2024

34 min

Obrázek epizody 13. Populismus jako dominanta dnesni doby

13. Populismus jako dominanta dnesni doby

14. 7. 2024

26 min

Obrázek epizody #12 POVÍDÁNÍ: Radek Koudela o začátcích focení v zahraničí

#12 POVÍDÁNÍ: Radek Koudela o začátcích focení v zahraničí

14. 7. 2024

1 hod 22 min

Obrázek epizody Ep.14: Pot, svaly a třpytivé bikiny

Ep.14: Pot, svaly a třpytivé bikiny

14. 7. 2024

48 min

Obrázek epizody Kavárna: Skladby českých skladatelek zahrají houslistka Elizabeth Jiřičková a klavíristka Barbora Brabcová

Kavárna: Skladby českých skladatelek zahrají houslistka Elizabeth Jiřičková a klavíristka Barbora Brabcová

14. 7. 2024

22 min

Obrázek epizody Dítě svého pěstouna intuitivně pozná. Při prvním setkání ke mě Tuanek přišel a už se ode mě nehnul, říká pěstounka a podnikatelka Hanka Luhanová

Dítě svého pěstouna intuitivně pozná. Při prvním setkání ke mě Tuanek přišel a už se ode mě nehnul, říká pěstounka a podnikatelka Hanka Luhanová

14. 7. 2024

1 hod 17 min

Obrázek epizody O souvislostech s Natálií Pažickou: O čem lidé nechtějí slyšet?

O souvislostech s Natálií Pažickou: O čem lidé nechtějí slyšet?

14. 7. 2024

53 min

Obrázek epizody Nevhodné léky na migrénu mohou vést k ještě častějším bolestem hlavy, varuje neurolog

Nevhodné léky na migrénu mohou vést k ještě častějším bolestem hlavy, varuje neurolog

14. 7. 2024

28 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Nevhodné léky na migrénu mohou vést k ještě častějším bolestem hlavy, varuje neurolog

Host Radiožurnálu: Nevhodné léky na migrénu mohou vést k ještě častějším bolestem hlavy, varuje neurolog

14. 7. 2024

28 min

Obrázek epizody 83. Brno-Mini Golf, restaurace Our Story

83. Brno-Mini Golf, restaurace Our Story

14. 7. 2024

8 min