Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Alex a host: Michal Prokop: Mým životem měla být politika, ale zjistil jsem, že muziku mám v sobě

Alex a host: Michal Prokop: Mým životem měla být politika, ale zjistil jsem, že muziku mám v sobě

24. 7. 2024

28 min

Obrázek epizody Mariánky lákají nejen k ochutnání léčivých pramenů, ale i na zpívající fontánu

Mariánky lákají nejen k ochutnání léčivých pramenů, ale i na zpívající fontánu

24. 7. 2024

12 min

Obrázek epizody Radioporadna: Kdybych si mohla vybrat, ráda bych jako pes chodila na rehabilitace, směje se fyzioterapeutka zvířat

Radioporadna: Kdybych si mohla vybrat, ráda bych jako pes chodila na rehabilitace, směje se fyzioterapeutka zvířat

24. 7. 2024

18 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Většina pacientů s nádorovým onemocněním se dnes vyléčí, říká profesor Slabý. Co je to cílená léčba?

Host Lucie Výborné: Většina pacientů s nádorovým onemocněním se dnes vyléčí, říká profesor Slabý. Co je to cílená léčba?

24. 7. 2024

29 min

Obrázek epizody Většina pacientů s nádorovým onemocněním se dnes vyléčí, říká profesor Slabý. Co je to cílená léčba?

Většina pacientů s nádorovým onemocněním se dnes vyléčí, říká profesor Slabý. Co je to cílená léčba?

24. 7. 2024

29 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Mořeplavec Richard Konkolski: Čím více znám moře, tím větší mám respekt

Blízká setkání: Mořeplavec Richard Konkolski: Čím více znám moře, tím větší mám respekt

24. 7. 2024

28 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Mořeplavec Richard Konkolski: Čím více znám moře, tím větší mám respekt

Blízká setkání: Mořeplavec Richard Konkolski: Čím více znám moře, tím větší mám respekt

24. 7. 2024

28 min

Obrázek epizody Mořeplavec Richard Konkolski: Čím více znám moře, tím větší mám respekt

Mořeplavec Richard Konkolski: Čím více znám moře, tím větší mám respekt

24. 7. 2024

28 min

Obrázek epizody Vertikála: Neuropsychiatr: Co odlišuje lidi od zvířat? Spiritualita

Vertikála: Neuropsychiatr: Co odlišuje lidi od zvířat? Spiritualita

24. 7. 2024

6 min

Obrázek epizody Interview Plus: Ekonom: Až si zemědělci přestanou stěžovat, zamrzne peklo

Interview Plus: Ekonom: Až si zemědělci přestanou stěžovat, zamrzne peklo

24. 7. 2024

26 min

Obrázek epizody Radioporadna: Krkonoše nejsou jen Sněžka a pramen Labe. Objevte krásy méně známých oblastí hor

Radioporadna: Krkonoše nejsou jen Sněžka a pramen Labe. Objevte krásy méně známých oblastí hor

24. 7. 2024

23 min

Obrázek epizody Radioporadna: Krkonoše nejsou jen Sněžka a pramen Labe. Objevte krásy méně známých oblastí hor

Radioporadna: Krkonoše nejsou jen Sněžka a pramen Labe. Objevte krásy méně známých oblastí hor

24. 7. 2024

23 min

Obrázek epizody Host ve studiu: 770 let od první písemné zmínky o Náchodě. My ale slavíme 365 dní v roce, říká starosta Jan Birke

Host ve studiu: 770 let od první písemné zmínky o Náchodě. My ale slavíme 365 dní v roce, říká starosta Jan Birke

24. 7. 2024

11 min

Obrázek epizody Short Stuff: The Ritchie Boys

Short Stuff: The Ritchie Boys

24. 7. 2024

12 min

Obrázek epizody Zmudrieť na TikToku? DÁSATO s Martinou Bolibruchovou

Zmudrieť na TikToku? DÁSATO s Martinou Bolibruchovou

24. 7. 2024

30 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Politoložka o levici v Česku: Neustále bojuje o legitimitu

Osobnost Plus: Politoložka o levici v Česku: Neustále bojuje o legitimitu

24. 7. 2024

27 min

Obrázek epizody Seriál týdne pod Ještědem: Letní minietiketa: Chování v MHD na cestě z koupaliště

Seriál týdne pod Ještědem: Letní minietiketa: Chování v MHD na cestě z koupaliště

24. 7. 2024

59 sec

Obrázek epizody 115: Jak na strach z odpuštění s Davidem Škrobánkem

115: Jak na strach z odpuštění s Davidem Škrobánkem

24. 7. 2024

54 min

Obrázek epizody Doktorská rada: Při otravě houbami jde o čas. Život může zachránit i jídlo, které sníte před otrávenou smaženicí

Doktorská rada: Při otravě houbami jde o čas. Život může zachránit i jídlo, které sníte před otrávenou smaženicí

24. 7. 2024

2 min

Obrázek epizody Opravený kříž na Vysoké skále u Štěpánova nad Svratkou znovu září do krajiny

Opravený kříž na Vysoké skále u Štěpánova nad Svratkou znovu září do krajiny

24. 7. 2024

3 min

Obrázek epizody Pro a proti: Zaberou ženská témata Harrisové? Debata Jocha a Březinové

Pro a proti: Zaberou ženská témata Harrisové? Debata Jocha a Březinové

24. 7. 2024

24 min

Obrázek epizody #76 Vlakem do Itálie

#76 Vlakem do Itálie

24. 7. 2024

13 min

Obrázek epizody Did Edison Kill the Father of Cinema? [VIDEO]

Did Edison Kill the Father of Cinema? [VIDEO]

24. 7. 2024

38 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Jaroslav Němec přinesl do rozhlasu nejsmradlavější jídlo světa. Hrozilo vystěhování celé budovy

Host ve studiu: Jaroslav Němec přinesl do rozhlasu nejsmradlavější jídlo světa. Hrozilo vystěhování celé budovy

24. 7. 2024

7 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Denisa Hejlová: Papírové noviny jsou pro mnohé součást rituálu. Stále více lidí ale preferuje online

Jak to vidí...: Denisa Hejlová: Papírové noviny jsou pro mnohé součást rituálu. Stále více lidí ale preferuje online

24. 7. 2024

26 min