Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody „Pro film jsem byla buď moc krásná, anebo málo,“ směje se herečka Carmen Mayerová

„Pro film jsem byla buď moc krásná, anebo málo,“ směje se herečka Carmen Mayerová

27. 7. 2024

41 min

Obrázek epizody 109 - Olympiáda, starý kámoš, zubař, pomoc s vosími hnízdy  (24.-26.7. 2024)

109 - Olympiáda, starý kámoš, zubař, pomoc s vosími hnízdy (24.-26.7. 2024)

27. 7. 2024

12 min

Obrázek epizody Starparáda: Týna a Denča si zahrály s Jackiem Chanem a milují moderní rap

Starparáda: Týna a Denča si zahrály s Jackiem Chanem a milují moderní rap

27. 7. 2024

31 min

Obrázek epizody How buildings can improve life — inside and out | Doris Sung

How buildings can improve life — inside and out | Doris Sung

27. 7. 2024

12 min

Obrázek epizody Jak je na tom současná česká literatura?

Jak je na tom současná česká literatura?

27. 7. 2024

40 min

Obrázek epizody The Evolutionary Psychology Of Love, Lust & Cheating - Dr Anna Machin - #817

The Evolutionary Psychology Of Love, Lust & Cheating - Dr Anna Machin - #817

27. 7. 2024

1 hod 40 min

Obrázek epizody Čitanie z kníh z vydavateľstva Denníka N : Jeff Goodell - Horúčava: Prežijeme na rozpálenej planéte?

Čitanie z kníh z vydavateľstva Denníka N : Jeff Goodell - Horúčava: Prežijeme na rozpálenej planéte?

27. 7. 2024

20 min

Obrázek epizody Reakce na SIBIŘANA

Reakce na SIBIŘANA

27. 7. 2024

1 hod 4 min

Obrázek epizody 41. Revoluční využití mycelia nejen v interiéru - Karolína Petřeková a Petra Jašicová

41. Revoluční využití mycelia nejen v interiéru - Karolína Petřeková a Petra Jašicová

26. 7. 2024

41 min

Obrázek epizody Hovory: Marek Orko Vácha: To nejlepší, co můžete udělat pro své zdraví, je setkání s přáteli

Hovory: Marek Orko Vácha: To nejlepší, co můžete udělat pro své zdraví, je setkání s přáteli

26. 7. 2024

23 min

Obrázek epizody Barbara Monti: Muži jsem nechtěla říct: „Buď chlast, nebo já.” Možná jsem se bála, že by si zvolil ten chlast

Barbara Monti: Muži jsem nechtěla říct: „Buď chlast, nebo já.” Možná jsem se bála, že by si zvolil ten chlast

26. 7. 2024

1 hod 21 min

Obrázek epizody Quest: Baví mě hledat různé kontexty, jak číst hry, říká autor knihy Ještě jeden level Ondřej Trhoň

Quest: Baví mě hledat různé kontexty, jak číst hry, říká autor knihy Ještě jeden level Ondřej Trhoň

26. 7. 2024

55 min

Obrázek epizody Maličkosti sú veľmi dôležité: Katarína Ráczová-Lokšová - Po Živote s Tomášom Verešom #77

Maličkosti sú veľmi dôležité: Katarína Ráczová-Lokšová - Po Živote s Tomášom Verešom #77

26. 7. 2024

2 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Akrobatický pilot Martin Šonka a letuška Olga Soukupová v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Akrobatický pilot Martin Šonka a letuška Olga Soukupová v Klubu Rádia Junior

26. 7. 2024

28 min

Obrázek epizody Kdybych uměl, co umím teď... Budějovický vodní slalomář Jakub Prüher vzpomíná na účast na olympiádě

Kdybych uměl, co umím teď... Budějovický vodní slalomář Jakub Prüher vzpomíná na účast na olympiádě

26. 7. 2024

28 min

Obrázek epizody War journalism should be rooted in empathy — not violence | Bel Trew

War journalism should be rooted in empathy — not violence | Bel Trew

26. 7. 2024

17 min

Obrázek epizody Interview Plus: Prouza: Agropotravinářský komplex má větší zisk než obchody

Interview Plus: Prouza: Agropotravinářský komplex má větší zisk než obchody

26. 7. 2024

26 min

Obrázek epizody O čem se mluví pod Ještědem: O libereckém zámku a jeho návratu do života

O čem se mluví pod Ještědem: O libereckém zámku a jeho návratu do života

26. 7. 2024

18 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Předseda českého olympijského výboru: Chceme se na olympiádě dívat dál a vytvářet vzory pro děti

Dvacet minut Radiožurnálu: Předseda českého olympijského výboru: Chceme se na olympiádě dívat dál a vytvářet vzory pro děti

26. 7. 2024

23 min

Obrázek epizody Riziko alergie stúpa, ak vás osa či včela bodne viackrát za sezónu, hovorí imunológ

Riziko alergie stúpa, ak vás osa či včela bodne viackrát za sezónu, hovorí imunológ

26. 7. 2024

54 min

Obrázek epizody Komentář bez filtru: Cyrilometodějské ozvěny

Komentář bez filtru: Cyrilometodějské ozvěny

26. 7. 2024

2 min

Obrázek epizody Zachrání Kamala Harris Ameriku?

Zachrání Kamala Harris Ameriku?

26. 7. 2024

1 hod 7 min

Obrázek epizody Zachrání Kamala Harris Ameriku?

Zachrání Kamala Harris Ameriku?

26. 7. 2024

1 hod 7 min

Obrázek epizody #377 — The Future of Psychedelic Medicine 2

#377 — The Future of Psychedelic Medicine 2

26. 7. 2024

1 hod 16 min