Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Třeštění #18 Martha Issová - Aka som, taka som, růžu mám za pasom

Třeštění #18 Martha Issová - Aka som, taka som, růžu mám za pasom

5. 8. 2024

27 min

Obrázek epizody vs. Reddit

vs. Reddit

5. 8. 2024

43 min

Obrázek epizody Antivirus: Vydávají se za právnickou firmu a své oběti okrádají opakovaně. Jak nenaletět podvodníkům?

Antivirus: Vydávají se za právnickou firmu a své oběti okrádají opakovaně. Jak nenaletět podvodníkům?

5. 8. 2024

3 min

Obrázek epizody „Nejsem takovej borec“ říká vlk samotář Rodan. Co o sobě prozradí introvert, který nerad mluví?

„Nejsem takovej borec“ říká vlk samotář Rodan. Co o sobě prozradí introvert, který nerad mluví?

5. 8. 2024

24 min

Obrázek epizody Bětčiny otázky: Lucie Kučerová

Bětčiny otázky: Lucie Kučerová

5. 8. 2024

6 min

Obrázek epizody Kdo se raduje z největší výměny zajatců od druhé světové

Kdo se raduje z největší výměny zajatců od druhé světové

5. 8. 2024

43 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Západní stíhačky na Ukrajině. Nelegální poplatky u lékaře. Prague Pride

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Západní stíhačky na Ukrajině. Nelegální poplatky u lékaře. Prague Pride

5. 8. 2024

20 min

Obrázek epizody Momenty: Olga Walló: Dabingový scénář je libretem emocí

Momenty: Olga Walló: Dabingový scénář je libretem emocí

5. 8. 2024

10 min

Obrázek epizody Momenty: Olga Walló: Dabingový scénář je libretem emocí

Momenty: Olga Walló: Dabingový scénář je libretem emocí

5. 8. 2024

10 min

Obrázek epizody Nechtěla jsem žít, přiznala hvězda Ulice Anna Fixová

Nechtěla jsem žít, přiznala hvězda Ulice Anna Fixová

5. 8. 2024

34 min

Obrázek epizody Casablanca: V halucinacích jsem viděla budoucnost, vypráví cyklistka Peggy Marvanová o nejšílenějším závodě

Casablanca: V halucinacích jsem viděla budoucnost, vypráví cyklistka Peggy Marvanová o nejšílenějším závodě

5. 8. 2024

46 min

Obrázek epizody Casablanca: V halucinacích jsem viděla budoucnost, vypráví cyklistka Peggy Marvanová o nejšílenějším závodě

Casablanca: V halucinacích jsem viděla budoucnost, vypráví cyklistka Peggy Marvanová o nejšílenějším závodě

5. 8. 2024

46 min

Obrázek epizody V halucinacích jsem viděla budoucnost, vypráví cyklistka Peggy Marvanová o nejšílenějším závodě

V halucinacích jsem viděla budoucnost, vypráví cyklistka Peggy Marvanová o nejšílenějším závodě

5. 8. 2024

46 min

Obrázek epizody Alex a host: Veronika Žilková: Poprvé hraju v muzikálu a zažívám potlesky po písničkách a tanečních číslech

Alex a host: Veronika Žilková: Poprvé hraju v muzikálu a zažívám potlesky po písničkách a tanečních číslech

5. 8. 2024

27 min

Obrázek epizody Okřídlení husaři – celý příběh polských andělů smrti | Historie

Okřídlení husaři – celý příběh polských andělů smrti | Historie

5. 8. 2024

21 min

Obrázek epizody Hergot!: Tma, ticho, samota a pocity cizí přítomnosti. Výzkumnice Nenadalová udělala neobvyklý experiment

Hergot!: Tma, ticho, samota a pocity cizí přítomnosti. Výzkumnice Nenadalová udělala neobvyklý experiment

5. 8. 2024

53 min

Obrázek epizody Hergot!: Tma, ticho, samota a pocity cizí přítomnosti. Výzkumnice Nenadalová udělala neobvyklý experiment

Hergot!: Tma, ticho, samota a pocity cizí přítomnosti. Výzkumnice Nenadalová udělala neobvyklý experiment

5. 8. 2024

53 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Pečující se musí starat i sami o sebe, říká Jindra Cano Landová, autorka blogu Obyčejná máma

Blízká setkání: Pečující se musí starat i sami o sebe, říká Jindra Cano Landová, autorka blogu Obyčejná máma

5. 8. 2024

29 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Pečující se musí starat i sami o sebe, říká Jindra Cano Landová, autorka blogu Obyčejná máma

Blízká setkání: Pečující se musí starat i sami o sebe, říká Jindra Cano Landová, autorka blogu Obyčejná máma

5. 8. 2024

29 min

Obrázek epizody Pečující se musí starat i sami o sebe, říká Jindra Cano Landová, autorka blogu Obyčejná máma

Pečující se musí starat i sami o sebe, říká Jindra Cano Landová, autorka blogu Obyčejná máma

5. 8. 2024

29 min

Obrázek epizody Kolaps #133: Jakub Eberle - Strany německé koalice jsou nesourodé, mají problém společně vládnout

Kolaps #133: Jakub Eberle - Strany německé koalice jsou nesourodé, mají problém společně vládnout

5. 8. 2024

1 hod 50 min

Obrázek epizody Interview Plus: Propuštění Rusové dostali cejch agentů, hodnotí Pazderka

Interview Plus: Propuštění Rusové dostali cejch agentů, hodnotí Pazderka

5. 8. 2024

26 min

Obrázek epizody Radioporadna: Vavřín, olivovník, hojník, ožanka. Bylinky z dovolené můžou být nejlepší suvenýr

Radioporadna: Vavřín, olivovník, hojník, ožanka. Bylinky z dovolené můžou být nejlepší suvenýr

5. 8. 2024

20 min

Obrázek epizody Radioporadna: Vavřín, olivovník, hojník, ožanka. Bylinky z dovolené můžou být nejlepší suvenýr

Radioporadna: Vavřín, olivovník, hojník, ožanka. Bylinky z dovolené můžou být nejlepší suvenýr

5. 8. 2024

20 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Třetí kolo ligy: O debutu kouče Straky v Budějovicích, méně agresivní Slavii a obratu Hradce Králové

Desítka Pavla Horvátha: Třetí kolo ligy: O debutu kouče Straky v Budějovicích, méně agresivní Slavii a obratu Hradce Králové

5. 8. 2024

46 min