Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Francis Ngannou Breaks Down Sharing Heartbreaking Story: "I Don't Know The Purpose Of Fighting Anymore", "I Feel Powerless", "I Don't Know How To Deal With This!"

Francis Ngannou Breaks Down Sharing Heartbreaking Story: "I Don't Know The Purpose Of Fighting Anymore", "I Feel Powerless", "I Don't Know How To Deal With This!"

8. 8. 2024

2 hod 6 min

Obrázek epizody Gorgony

Gorgony

8. 8. 2024

1 min

Obrázek epizody Tomáš Koblížek: Misogynie ve vědě a umění

Tomáš Koblížek: Misogynie ve vědě a umění

8. 8. 2024

4 min

Obrázek epizody Jsem alkoholik

Jsem alkoholik

8. 8. 2024

31 min

Obrázek epizody The New Science Of Heart Health, VO2 Max & Sleep Hacking - Dr Andy Galpin - #822

The New Science Of Heart Health, VO2 Max & Sleep Hacking - Dr Andy Galpin - #822

8. 8. 2024

2 hod 16 min

Obrázek epizody Small Talk #200 - Jak elegantně zvládnout odmítnutí

Small Talk #200 - Jak elegantně zvládnout odmítnutí

8. 8. 2024

5 min

Obrázek epizody Martin Molnár: „Z cest, které podnikám, se snažím získat maximum.“

Martin Molnár: „Z cest, které podnikám, se snažím získat maximum.“

8. 8. 2024

40 min

Obrázek epizody #9 Od stavařiny k bodyworku a malování + o komunitách | Jana Čírtková

#9 Od stavařiny k bodyworku a malování + o komunitách | Jana Čírtková

8. 8. 2024

52 min

Obrázek epizody „Kruhy si nevytetuju. O bronz to bylo na krev, ale pro tyhle momenty to děláme“ – Jakub Jurka

„Kruhy si nevytetuju. O bronz to bylo na krev, ale pro tyhle momenty to děláme“ – Jakub Jurka

8. 8. 2024

36 min

Obrázek epizody Jana Šmídová. Antisemitismus je tu stejně strašný, pamětníci 21. srpna 1968 zapomněli a mrazivá paralela, zkáza Lidových novin začala už v 90. letech

Jana Šmídová. Antisemitismus je tu stejně strašný, pamětníci 21. srpna 1968 zapomněli a mrazivá paralela, zkáza Lidových novin začala už v 90. letech

8. 8. 2024

30 min

Obrázek epizody Pavol Lošonský | Žijem tak, ako som si vysníval.

Pavol Lošonský | Žijem tak, ako som si vysníval.

8. 8. 2024

42 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Muži, kteří nenávidí ženy

Vinohradská 12: Muži, kteří nenávidí ženy

8. 8. 2024

22 min

Obrázek epizody 3. atletka Zuzana Hejnová: Už jako malá jsem prohlásila, že jednou budu mistryní světa, a za tím jsem si prostě šla.

3. atletka Zuzana Hejnová: Už jako malá jsem prohlásila, že jednou budu mistryní světa, a za tím jsem si prostě šla.

7. 8. 2024

41 min

Obrázek epizody Ve vedení bank jsem byl už jen robot, potřeboval jsem změnu jako hrom, říká ředitel fundraisingu a marketingu Zdravotního klauna Vlastimil Nigrin

Ve vedení bank jsem byl už jen robot, potřeboval jsem změnu jako hrom, říká ředitel fundraisingu a marketingu Zdravotního klauna Vlastimil Nigrin

7. 8. 2024

50 min

Obrázek epizody Lidé by neměli být sami ani na začátku, ani na konci života, říká neonatoložka Magdalena Chvílová Weberová

Lidé by neměli být sami ani na začátku, ani na konci života, říká neonatoložka Magdalena Chvílová Weberová

7. 8. 2024

43 min

Obrázek epizody Hovory: Církev si mě tak nějak vtáhla sama, ale otec nesouhlasil, vzpomíná farářka Roytová

Hovory: Církev si mě tak nějak vtáhla sama, ale otec nesouhlasil, vzpomíná farářka Roytová

7. 8. 2024

23 min

Obrázek epizody 059 Bhagavadgíta

059 Bhagavadgíta

7. 8. 2024

1 hod 5 min

Obrázek epizody 16. Lenka Gajdoštíková

16. Lenka Gajdoštíková

7. 8. 2024

45 min

Obrázek epizody #177 Raději bys ...

#177 Raději bys ...

7. 8. 2024

31 min

Obrázek epizody The Olympic spirit — and how you can tap into it | Allyson Felix

The Olympic spirit — and how you can tap into it | Allyson Felix

7. 8. 2024

52 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Spisovatelka, dramaturgyně, dramatička a režisérka Tereza Verecká v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Spisovatelka, dramaturgyně, dramatička a režisérka Tereza Verecká v Klubu Rádia Junior

7. 8. 2024

35 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Korupce v Ústeckém kraji. Kampaň SPD. Bouře na slovenské umělecké scéně

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Korupce v Ústeckém kraji. Kampaň SPD. Bouře na slovenské umělecké scéně

7. 8. 2024

19 min

Obrázek epizody Poprask #13 Rodinná pouta, Spiknutí holčičích hoven a geniální "Andrea" Dana Morávková - podcast

Poprask #13 Rodinná pouta, Spiknutí holčičích hoven a geniální "Andrea" Dana Morávková - podcast

7. 8. 2024

29 min

Obrázek epizody Školní speciál #7: Doučování - tajemství úspěchu odhaleno

Školní speciál #7: Doučování - tajemství úspěchu odhaleno

7. 8. 2024

12 min

Obrázek epizody Jan Špaček: Chci založit politickou stranu zdravé prostaty. Ve vztahu se Schillerovou nešlo o peníze

Jan Špaček: Chci založit politickou stranu zdravé prostaty. Ve vztahu se Schillerovou nešlo o peníze

7. 8. 2024

1 hod 8 min