Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Vlna: Vulgarismy přinášejí úlevu, říká Ester Geislerová ke své výstavě o partnerských vztazích

Vlna: Vulgarismy přinášejí úlevu, říká Ester Geislerová ke své výstavě o partnerských vztazích

12. 8. 2024

27 min

Obrázek epizody Běloruska 8 let v ČR

Běloruska 8 let v ČR

12. 8. 2024

30 min

Obrázek epizody Alex a host: Karel Kahovec: Překvapuje mě, že na nás chodí i mladší generace

Alex a host: Karel Kahovec: Překvapuje mě, že na nás chodí i mladší generace

12. 8. 2024

22 min

Obrázek epizody Legendy sovětských odstřelovačů - příběhy nejsmrtelnějších sniperů druhé světové války | Historie

Legendy sovětských odstřelovačů - příběhy nejsmrtelnějších sniperů druhé světové války | Historie

12. 8. 2024

21 min

Obrázek epizody Mozaika: Rozhlas jako hybatel událostí, rozhlasáci jako superstars. Jiří Mádl komentuje Vlny i dění roku 1968

Mozaika: Rozhlas jako hybatel událostí, rozhlasáci jako superstars. Jiří Mádl komentuje Vlny i dění roku 1968

12. 8. 2024

7 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Kuchař Marek Pavala: Zjistil jsem, že jídla připravovaná na ohni jsou něco úplně jiného

Blízká setkání: Kuchař Marek Pavala: Zjistil jsem, že jídla připravovaná na ohni jsou něco úplně jiného

12. 8. 2024

28 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Kuchař Marek Pavala: Zjistil jsem, že jídla připravovaná na ohni jsou něco úplně jiného

Blízká setkání: Kuchař Marek Pavala: Zjistil jsem, že jídla připravovaná na ohni jsou něco úplně jiného

12. 8. 2024

28 min

Obrázek epizody Kuchař Marek Pavala: Zjistil jsem, že jídla připravovaná na ohni jsou něco úplně jiného

Kuchař Marek Pavala: Zjistil jsem, že jídla připravovaná na ohni jsou něco úplně jiného

12. 8. 2024

28 min

Obrázek epizody Tap Takeover s pivovarem Falkenštejn: Díky supermarketům se craftové pivo dostává do mainstreamu, v covidu nás podrželi.

Tap Takeover s pivovarem Falkenštejn: Díky supermarketům se craftové pivo dostává do mainstreamu, v covidu nás podrželi.

12. 8. 2024

1 hod 14 min

Obrázek epizody Ondřej Trojan: Sex, Párová Terapie, Těhotenství, Stres #22

Ondřej Trojan: Sex, Párová Terapie, Těhotenství, Stres #22

12. 8. 2024

1 hod 2 min

Obrázek epizody Interview Plus: Paříž po hrách? Čistá Seina a návrat politické krize

Interview Plus: Paříž po hrách? Čistá Seina a návrat politické krize

12. 8. 2024

26 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Pro pozorování „létajících hvězd“ je ideální lehnout si na louku, zabalit se do teplého a jen koukat

Host ve studiu: Pro pozorování „létajících hvězd“ je ideální lehnout si na louku, zabalit se do teplého a jen koukat

12. 8. 2024

10 min

Obrázek epizody Ako je možné, že vieme tak málo o toxínoch, ktoré sa ukrývajú v našom oblečení

Ako je možné, že vieme tak málo o toxínoch, ktoré sa ukrývajú v našom oblečení

12. 8. 2024

20 min

Obrázek epizody Radioporadna: Zpěv jako skvělá rodinná terapie. Učte se s dětmi lidovky, nenechte tradici usnout

Radioporadna: Zpěv jako skvělá rodinná terapie. Učte se s dětmi lidovky, nenechte tradici usnout

12. 8. 2024

21 min

Obrázek epizody Radioporadna: Zpěv jako skvělá rodinná terapie. Učte se s dětmi lidovky, nenechte tradici usnout

Radioporadna: Zpěv jako skvělá rodinná terapie. Učte se s dětmi lidovky, nenechte tradici usnout

12. 8. 2024

21 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Jurečka se na hřiště vrátil ve skvělé formě. Klobouk dolů, chválí Horváth útočníka Slavie

Desítka Pavla Horvátha: Jurečka se na hřiště vrátil ve skvělé formě. Klobouk dolů, chválí Horváth útočníka Slavie

12. 8. 2024

53 min

Obrázek epizody Život v Keni: Ulice jsou plné dětských bezdomovců. Aby zvládli bolest, fetují lepidlo. | SVĚTOVÍ

Život v Keni: Ulice jsou plné dětských bezdomovců. Aby zvládli bolest, fetují lepidlo. | SVĚTOVÍ

12. 8. 2024

1 hod 23 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Vlach: Ukrajinci u Kursku chtěli vyvolat nedůvěru k Putinovi

Osobnost Plus: Vlach: Ukrajinci u Kursku chtěli vyvolat nedůvěru k Putinovi

12. 8. 2024

25 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Papoušci nejsou jen imitátoři. Rozhodně vědí, kdy a jaký zvuk mají použít, vypráví veterinářka

Host Lucie Výborné: Papoušci nejsou jen imitátoři. Rozhodně vědí, kdy a jaký zvuk mají použít, vypráví veterinářka

12. 8. 2024

30 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Papoušci nejsou jen imitátoři. Rozhodně vědí, kdy a jaký zvuk mají použít, vypráví veterinářka

Host Lucie Výborné: Papoušci nejsou jen imitátoři. Rozhodně vědí, kdy a jaký zvuk mají použít, vypráví veterinářka

12. 8. 2024

30 min

Obrázek epizody Papoušci nejsou jen imitátoři. Rozhodně vědí, kdy a jaký zvuk mají použít, vypráví veterinářka

Papoušci nejsou jen imitátoři. Rozhodně vědí, kdy a jaký zvuk mají použít, vypráví veterinářka

12. 8. 2024

30 min

Obrázek epizody Vybrali jsme pro vás: Je jí 15 a stále kráčí za svým snem: vyhrát jednou Wimbledon

Vybrali jsme pro vás: Je jí 15 a stále kráčí za svým snem: vyhrát jednou Wimbledon

12. 8. 2024

4 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Ve světě iluzí a kouzel. Setkání s Nikolasem Karou

Host Českého rozhlasu Ostrava: Ve světě iluzí a kouzel. Setkání s Nikolasem Karou

12. 8. 2024

20 min

Obrázek epizody Malovat prý umí každý. A že není nikdy pozdě začít, dokazují seniorky z Polné

Malovat prý umí každý. A že není nikdy pozdě začít, dokazují seniorky z Polné

12. 8. 2024

3 min

Obrázek epizody Chtěla jsem být v hudebním doupátku, ke kterému název Lanugo odkazuje, říká Markéta Foukalová

Chtěla jsem být v hudebním doupátku, ke kterému název Lanugo odkazuje, říká Markéta Foukalová

12. 8. 2024

38 min