Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody LENKA OLŠANOVÁ: Acting coaching je v Česku novinka. Vedu herce směrem, jaký mi napoví režisér

LENKA OLŠANOVÁ: Acting coaching je v Česku novinka. Vedu herce směrem, jaký mi napoví režisér

18. 8. 2024

21 min

Obrázek epizody Kavárna: V Maříži vystavuje svá díla sochař a malíř Martin Ceplecha, ve Slavonicích výtvarník František Skála

Kavárna: V Maříži vystavuje svá díla sochař a malíř Martin Ceplecha, ve Slavonicích výtvarník František Skála

18. 8. 2024

16 min

Obrázek epizody Odpolední interview: V zákulisí kadeřnické práce. Jak moc se tato profese změnila za 20 let?

Odpolední interview: V zákulisí kadeřnické práce. Jak moc se tato profese změnila za 20 let?

18. 8. 2024

10 min

Obrázek epizody Když je žena z ulice špinavá, nepomůže jí nikdo, tvrdí v dokumentu Zapomenuté ženy jedna z nich

Když je žena z ulice špinavá, nepomůže jí nikdo, tvrdí v dokumentu Zapomenuté ženy jedna z nich

18. 8. 2024

26 min

Obrázek epizody Schodišťová spirála jako DNA. „Dělal jsem schody i pro Fujimota,“ popisuje projektant

Schodišťová spirála jako DNA. „Dělal jsem schody i pro Fujimota,“ popisuje projektant

18. 8. 2024

27 min

Obrázek epizody Jak na emoční jezení a další zlozvyky?

Jak na emoční jezení a další zlozvyky?

18. 8. 2024

29 min

Obrázek epizody Jak to udělat, aby mi muž dávat více pozornosti?

Jak to udělat, aby mi muž dávat více pozornosti?

18. 8. 2024

51 min

Obrázek epizody Casablanca: Čech vysázel milion stromů. Je to hra pro mladé, říká o drsné práci cestovatel Pavel Bartoš

Casablanca: Čech vysázel milion stromů. Je to hra pro mladé, říká o drsné práci cestovatel Pavel Bartoš

18. 8. 2024

38 min

Obrázek epizody Casablanca: Čech vysázel milion stromů. Je to hra pro mladé, říká o drsné práci cestovatel Pavel Bartoš

Casablanca: Čech vysázel milion stromů. Je to hra pro mladé, říká o drsné práci cestovatel Pavel Bartoš

18. 8. 2024

38 min

Obrázek epizody Čech vysázel milion stromů. Je to hra pro mladé, říká o drsné práci cestovatel Pavel Bartoš

Čech vysázel milion stromů. Je to hra pro mladé, říká o drsné práci cestovatel Pavel Bartoš

18. 8. 2024

38 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Schodišťová spirála jako DNA. „Dělal jsem schody i pro Fujimota,“ popisuje projektant

Host Radiožurnálu: Schodišťová spirála jako DNA. „Dělal jsem schody i pro Fujimota,“ popisuje projektant

18. 8. 2024

27 min

Obrázek epizody Totál talkshow: Totál talkshow se pomalu vrací do školy

Totál talkshow: Totál talkshow se pomalu vrací do školy

18. 8. 2024

26 min

Obrázek epizody Vltavín: Budějovičtí měšťané mohli koupit v dražbě majetek kláštera, mimo jiné i Sokolský ostrov

Vltavín: Budějovičtí měšťané mohli koupit v dražbě majetek kláštera, mimo jiné i Sokolský ostrov

18. 8. 2024

31 min

Obrázek epizody Duchovní Evropa. Římské náboženství: král a nymfa, jeskyně a jezero

Duchovní Evropa. Římské náboženství: král a nymfa, jeskyně a jezero

18. 8. 2024

28 min

Obrázek epizody Kóšer podcast: rabínove obľúbené vtipy (židovský humor I.)

Kóšer podcast: rabínove obľúbené vtipy (židovský humor I.)

18. 8. 2024

26 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Život zlatokopů v americkém Coloradu už připomínají jen města duchů

Zápisník zahraničních zpravodajů: Život zlatokopů v americkém Coloradu už připomínají jen města duchů

18. 8. 2024

3 min

Obrázek epizody Život zlatokopů v americkém Coloradu už připomínají jen města duchů

Život zlatokopů v americkém Coloradu už připomínají jen města duchů

18. 8. 2024

3 min

Obrázek epizody Srpnová vzpomínka

Srpnová vzpomínka

18. 8. 2024

3 min

Obrázek epizody PO DOBRÉM 38 - Martin Kyšperský II

PO DOBRÉM 38 - Martin Kyšperský II

18. 8. 2024

31 min

Obrázek epizody Marie Tomsová: Chrudim je filmové i filmařské město

Marie Tomsová: Chrudim je filmové i filmařské město

18. 8. 2024

4 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Čím jsou pro biology tak zajímaví luskouni, prozradí Barbora Černá Bolfíková z ČZU

Jak to vidí...: Čím jsou pro biology tak zajímaví luskouni, prozradí Barbora Černá Bolfíková z ČZU

18. 8. 2024

26 min

Obrázek epizody Sunday Pick: How to develop the habits you want – and get rid of the ones you don’t

Sunday Pick: How to develop the habits you want – and get rid of the ones you don’t

18. 8. 2024

36 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Dana Němcová podle Martina Věcheta

Úžasné životy: Dana Němcová podle Martina Věcheta

18. 8. 2024

24 min

Obrázek epizody Dana Němcová podle Martina Věcheta

Dana Němcová podle Martina Věcheta

18. 8. 2024

24 min

Obrázek epizody Vertikála: V magazínu Vertikály se dozvíte, jak se nedaří verbovat ultraortodoxní Izraelce

Vertikála: V magazínu Vertikály se dozvíte, jak se nedaří verbovat ultraortodoxní Izraelce

18. 8. 2024

23 min