Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody #381 — Delusions, Right and Left

#381 — Delusions, Right and Left

26. 8. 2024

46 min

Obrázek epizody Půjdou po všech? Foltýn, Fiala a političtí vězni. Pěstují si Motoristy? AIDS z Ukrajiny | Petr Hájek

Půjdou po všech? Foltýn, Fiala a političtí vězni. Pěstují si Motoristy? AIDS z Ukrajiny | Petr Hájek

26. 8. 2024

54 min

Obrázek epizody Ochutnávka jihomoravských vín na velvyslanectví

Ochutnávka jihomoravských vín na velvyslanectví

26. 8. 2024

23 min

Obrázek epizody Kulturní tipy #1

Kulturní tipy #1

26. 8. 2024

7 min

Obrázek epizody Lukáš Bezvoda – kreslíř a sochař

Lukáš Bezvoda – kreslíř a sochař

26. 8. 2024

28 min

Obrázek epizody Šéf Rady ČT ke kauze Fridrichová: V ČT bych po kritice nadřízených nezůstal. Sám jsem po prohrané volbě s Dvořákem odešel

Šéf Rady ČT ke kauze Fridrichová: V ČT bych po kritice nadřízených nezůstal. Sám jsem po prohrané volbě s Dvořákem odešel

26. 8. 2024

42 min

Obrázek epizody #11: Influencerka Angie - Sexuální obtěžování mi otevřelo další skříňku

#11: Influencerka Angie - Sexuální obtěžování mi otevřelo další skříňku

26. 8. 2024

30 min

Obrázek epizody V HLAVĚ MUŽE? Cesta do hlubin mužské mysli | Podcast pro muže v 21. století | MUŽ 21 #23

V HLAVĚ MUŽE? Cesta do hlubin mužské mysli | Podcast pro muže v 21. století | MUŽ 21 #23

26. 8. 2024

31 min

Obrázek epizody Působím jako pohodář, ale mám svá pekla v hlavě. Ventiluji je v obrazech, říká Jan Homola

Působím jako pohodář, ale mám svá pekla v hlavě. Ventiluji je v obrazech, říká Jan Homola

26. 8. 2024

33 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Olympijské střípky v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Olympijské střípky v Klubu Rádia Junior

26. 8. 2024

33 min

Obrázek epizody #14: Nimif.tattoo: O lásce k atlasům, cestě k přírodním motivům a důvěře

#14: Nimif.tattoo: O lásce k atlasům, cestě k přírodním motivům a důvěře

26. 8. 2024

24 min

Obrázek epizody Casablanca: Jsme nejlepší parťačky na světě. Lenka Erlebachová a Karolína Grohová zvládly osmitisícový Gašerbrum

Casablanca: Jsme nejlepší parťačky na světě. Lenka Erlebachová a Karolína Grohová zvládly osmitisícový Gašerbrum

26. 8. 2024

37 min

Obrázek epizody Bisexualita, coming out

Bisexualita, coming out

26. 8. 2024

23 min

Obrázek epizody #8 Co mě potkalo na cestách? 1. část

#8 Co mě potkalo na cestách? 1. část

26. 8. 2024

15 min

Obrázek epizody K věci ČRo Ostrava: Jak se českotěšínská ZŠ Kontešinec vypořádává s následky požáru? Ptali jsme se jejího ředitele

K věci ČRo Ostrava: Jak se českotěšínská ZŠ Kontešinec vypořádává s následky požáru? Ptali jsme se jejího ředitele

26. 8. 2024

15 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Každá taková změna bolí, obhajuje digitalizaci stavebního řízení expert Bláha

Dvacet minut Radiožurnálu: Každá taková změna bolí, obhajuje digitalizaci stavebního řízení expert Bláha

26. 8. 2024

24 min

Obrázek epizody ArtCafé: Současnost i budoucnost letních festivalů

ArtCafé: Současnost i budoucnost letních festivalů

26. 8. 2024

37 min

Obrázek epizody The invisible networks shaping your everyday life | Deb Chachra

The invisible networks shaping your everyday life | Deb Chachra

26. 8. 2024

15 min

Obrázek epizody Casablanca: Jsme nejlepší parťačky na světě. Lenka Erlebachová a Karolína Grohová zvládly osmitisícový Gašerbrum

Casablanca: Jsme nejlepší parťačky na světě. Lenka Erlebachová a Karolína Grohová zvládly osmitisícový Gašerbrum

26. 8. 2024

37 min

Obrázek epizody Jsme nejlepší parťačky na světě. Lenka Erlebachová a Karolína Grohová zvládly osmitisícový Gašerbrum

Jsme nejlepší parťačky na světě. Lenka Erlebachová a Karolína Grohová zvládly osmitisícový Gašerbrum

26. 8. 2024

37 min

Obrázek epizody XII. Epizoda - Lucka Charvátová, krkonošská rodačka a česká reprezentantka v biatlonu

XII. Epizoda - Lucka Charvátová, krkonošská rodačka a česká reprezentantka v biatlonu

26. 8. 2024

1 hod

Obrázek epizody Komentář Bez filtru: Dědova mísa

Komentář Bez filtru: Dědova mísa

26. 8. 2024

6 min

Obrázek epizody Anorexie mi ničila život i vztahy v rodině, přiznala atletka Eliška

Anorexie mi ničila život i vztahy v rodině, přiznala atletka Eliška

26. 8. 2024

48 min

Obrázek epizody Alena Vitásková a Zbyněk Prousek: Ať žije ekologie! ♻️ Obří tankery místo ropovodů a plynovodů ?️

Alena Vitásková a Zbyněk Prousek: Ať žije ekologie! ♻️ Obří tankery místo ropovodů a plynovodů ?️

26. 8. 2024

1 hod 44 min

Obrázek epizody Hobby magazín speciál: Sírovec žlutooranžový – jedlá houba, která roste nezávisle na srážkách

Hobby magazín speciál: Sírovec žlutooranžový – jedlá houba, která roste nezávisle na srážkách

26. 8. 2024

22 min