Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Cirk La Putyka slaví 15 let na scéně. „Rosťa je pilot a já jsem brzdař,“ usmívá se Vítek Novák

Cirk La Putyka slaví 15 let na scéně. „Rosťa je pilot a já jsem brzdař,“ usmívá se Vítek Novák

2. 9. 2024

31 min

Obrázek epizody Momenty: Některé chyby dělám doživotně, jsem mnohomluvný recidivista, přiznává Milan Uhde v podcastu Momenty

Momenty: Některé chyby dělám doživotně, jsem mnohomluvný recidivista, přiznává Milan Uhde v podcastu Momenty

2. 9. 2024

12 min

Obrázek epizody Momenty: Některé chyby dělám doživotně, jsem mnohomluvný recidivista, přiznává Milan Uhde v podcastu Momenty

Momenty: Některé chyby dělám doživotně, jsem mnohomluvný recidivista, přiznává Milan Uhde v podcastu Momenty

2. 9. 2024

12 min

Obrázek epizody Alex a host: Mohl jsem žít v klidu jako projektant na Moravě, říká Stanislav Hložek. Jubileum oslaví v Lucerně

Alex a host: Mohl jsem žít v klidu jako projektant na Moravě, říká Stanislav Hložek. Jubileum oslaví v Lucerně

2. 9. 2024

28 min

Obrázek epizody Pro a proti: Středula: Budeme za platy protestovat. Nový: Nemáme na to

Pro a proti: Středula: Budeme za platy protestovat. Nový: Nemáme na to

2. 9. 2024

24 min

Obrázek epizody Antivirus: Podvodníci se umí zmocnit bankovní identity. Využívají SMS zprávy i placenou reklamu

Antivirus: Podvodníci se umí zmocnit bankovní identity. Využívají SMS zprávy i placenou reklamu

2. 9. 2024

3 min

Obrázek epizody 1/2 Pablo Escobar, drogový král: Kartely a Američané. Kokain od přátel za zbraně proti nepřátelům ??

1/2 Pablo Escobar, drogový král: Kartely a Američané. Kokain od přátel za zbraně proti nepřátelům ??

2. 9. 2024

1 hod 17 min

Obrázek epizody Švancara a Decastelo práskli, za kolik si je můžete objednat na svatbu. A probrali i „missky nahoře bez“

Švancara a Decastelo práskli, za kolik si je můžete objednat na svatbu. A probrali i „missky nahoře bez“

2. 9. 2024

17 min

Obrázek epizody Hergot!: Zůstane po nás víc dobra, nebo zla? Ptá se autor knihy Páchat dobro, novinář Jiří Pasz

Hergot!: Zůstane po nás víc dobra, nebo zla? Ptá se autor knihy Páchat dobro, novinář Jiří Pasz

2. 9. 2024

48 min

Obrázek epizody Hergot!: Zůstane po nás víc dobra, nebo zla? Ptá se autor knihy Páchat dobro, novinář Jiří Pasz

Hergot!: Zůstane po nás víc dobra, nebo zla? Ptá se autor knihy Páchat dobro, novinář Jiří Pasz

2. 9. 2024

48 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Cirk La Putyka slaví 15 let na scéně. „Rosťa je pilot a já jsem brzdař,“ usmívá se Vítek Novák

Host Lucie Výborné: Cirk La Putyka slaví 15 let na scéně. „Rosťa je pilot a já jsem brzdař,“ usmívá se Vítek Novák

2. 9. 2024

31 min

Obrázek epizody Mozaika: Estetika metalové subkultury v příběhu Medusy a Persea. Festival Antická Štvanice zve na Perseidy

Mozaika: Estetika metalové subkultury v příběhu Medusy a Persea. Festival Antická Štvanice zve na Perseidy

2. 9. 2024

4 min

Obrázek epizody Mozaika: Ohlédnutí za letošním ročníkem s Hanou Strejčkovou 1/2

Mozaika: Ohlédnutí za letošním ročníkem s Hanou Strejčkovou 1/2

2. 9. 2024

5 min

Obrázek epizody Mozaika: Ohlédnutí za letošním ročníkem s Hanou Strejčkovou 2/2

Mozaika: Ohlédnutí za letošním ročníkem s Hanou Strejčkovou 2/2

2. 9. 2024

5 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Tekuté portugalské zlato pijí hlavně rybáři a zemědělci. Poctivé domácí mendrohno je prý aspoň 60%

Zápisník zahraničních zpravodajů: Tekuté portugalské zlato pijí hlavně rybáři a zemědělci. Poctivé domácí mendrohno je prý aspoň 60%

2. 9. 2024

3 min

Obrázek epizody Tekuté portugalské zlato pijí hlavně rybáři a zemědělci. Poctivé domácí mendrohno je prý aspoň 60%

Tekuté portugalské zlato pijí hlavně rybáři a zemědělci. Poctivé domácí mendrohno je prý aspoň 60%

2. 9. 2024

3 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Oslovit na sítích mladou generaci je těžké, připouští Jana Kudrnová alias Bláznivá dějepisářka

Blízká setkání: Oslovit na sítích mladou generaci je těžké, připouští Jana Kudrnová alias Bláznivá dějepisářka

2. 9. 2024

27 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Oslovit na sítích mladou generaci je těžké, připouští Jana Kudrnová alias Bláznivá dějepisářka

Blízká setkání: Oslovit na sítích mladou generaci je těžké, připouští Jana Kudrnová alias Bláznivá dějepisářka

2. 9. 2024

27 min

Obrázek epizody Oslovit na sítích mladou generaci je těžké, připouští Jana Kudrnová alias Bláznivá dějepisářka

Oslovit na sítích mladou generaci je těžké, připouští Jana Kudrnová alias Bláznivá dějepisářka

2. 9. 2024

27 min

Obrázek epizody Vizitka: Ředitelka Prague Art Weeku Bakešová: Nekomerční prostory jsou pro mladé umělce zásadní

Vizitka: Ředitelka Prague Art Weeku Bakešová: Nekomerční prostory jsou pro mladé umělce zásadní

2. 9. 2024

48 min

Obrázek epizody Vizitka: Ředitelka Prague Art Weeku Bakešová: Nekomerční prostory jsou pro mladé umělce zásadní

Vizitka: Ředitelka Prague Art Weeku Bakešová: Nekomerční prostory jsou pro mladé umělce zásadní

2. 9. 2024

48 min

Obrázek epizody Radioporadna: Rodičovské skupiny na WhatsAppu škodí všem, varuje ředitelka školy

Radioporadna: Rodičovské skupiny na WhatsAppu škodí všem, varuje ředitelka školy

2. 9. 2024

19 min

Obrázek epizody Radioporadna: Rodičovské skupiny na WhatsAppu škodí všem, varuje ředitelka školy

Radioporadna: Rodičovské skupiny na WhatsAppu škodí všem, varuje ředitelka školy

2. 9. 2024

19 min

Obrázek epizody Mozaika: Svatováclavský hudební festival v kostelích i mezi náklaďáky. Láká na 22 koncertů od klasiky po jazz

Mozaika: Svatováclavský hudební festival v kostelích i mezi náklaďáky. Láká na 22 koncertů od klasiky po jazz

2. 9. 2024

12 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Kiks brankáře Tvrdoně, kanonýr Kliment nebo zkrat Teplic. Co nabídla liga před reprezentační pauzou?

Desítka Pavla Horvátha: Kiks brankáře Tvrdoně, kanonýr Kliment nebo zkrat Teplic. Co nabídla liga před reprezentační pauzou?

2. 9. 2024

53 min