Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Adele ručník, ambulance, a eurotripy aneb life update! | monoLOG

Adele ručník, ambulance, a eurotripy aneb life update! | monoLOG

4. 9. 2024

23 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Triumf krajní pravice. Východní Němci rozhodli

Vinohradská 12: Triumf krajní pravice. Východní Němci rozhodli

4. 9. 2024

21 min

Obrázek epizody Tys to ještě neviděl? O vlivu seriálů a filmů na naše prožívání

Tys to ještě neviděl? O vlivu seriálů a filmů na naše prožívání

3. 9. 2024

52 min

Obrázek epizody Hovory: To, jak funguje lidské tělo, je vlastně zázrak – a zázračně léčí i rakovinu, naznačuje spisovatel

Hovory: To, jak funguje lidské tělo, je vlastně zázrak – a zázračně léčí i rakovinu, naznačuje spisovatel

3. 9. 2024

23 min

Obrázek epizody Pro a proti: Soumrak Airbnb?

Pro a proti: Soumrak Airbnb?

3. 9. 2024

24 min

Obrázek epizody Třeštění #20 Martina Šmuková – Kde je vůle, tam je cesta

Třeštění #20 Martina Šmuková – Kde je vůle, tam je cesta

3. 9. 2024

26 min

Obrázek epizody Za pět olympiád už bych byl na bedně, komentuje s nadsázkou svou kariéru windsurfař Karel Lavický

Za pět olympiád už bych byl na bedně, komentuje s nadsázkou svou kariéru windsurfař Karel Lavický

3. 9. 2024

20 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Wintr: Je absurdní, aby při domácím porodu mohly být nekvalifikované osoby a porodní asistentka ne

Dvacet minut Radiožurnálu: Wintr: Je absurdní, aby při domácím porodu mohly být nekvalifikované osoby a porodní asistentka ne

3. 9. 2024

23 min

Obrázek epizody Daroval jsem přes 70 litrů krve. Těší mě, že životy zachraňuje i rozhlas. Zrcadlo Vladimíra Masaříka

Daroval jsem přes 70 litrů krve. Těší mě, že životy zachraňuje i rozhlas. Zrcadlo Vladimíra Masaříka

3. 9. 2024

24 min

Obrázek epizody DRM - 468. Vysílání

DRM - 468. Vysílání

3. 9. 2024

1 hod 2 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Popularizátor kosmonautiky Dušan Majer v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Popularizátor kosmonautiky Dušan Majer v Klubu Rádia Junior

3. 9. 2024

20 min

Obrázek epizody Za pět olympiád už bych byl na bedně, komentuje s nadsázkou svou kariéru windsurfař Karel Lavický

Za pět olympiád už bych byl na bedně, komentuje s nadsázkou svou kariéru windsurfař Karel Lavický

3. 9. 2024

20 min

Obrázek epizody Dalibor Dostál hostem Tomáš Pancíře: Proč uspěla milovická rezervace kopytníků v prestižní soutěži?

Dalibor Dostál hostem Tomáš Pancíře: Proč uspěla milovická rezervace kopytníků v prestižní soutěži?

3. 9. 2024

12 min

Obrázek epizody K věci: Dalibor Dostál hostem Tomáš Pancíře: Proč uspěla milovická rezervace kopytníků v prestižní soutěži?

K věci: Dalibor Dostál hostem Tomáš Pancíře: Proč uspěla milovická rezervace kopytníků v prestižní soutěži?

3. 9. 2024

12 min

Obrázek epizody #442 – Donald Trump Interview

#442 – Donald Trump Interview

3. 9. 2024

1 hod 12 min

Obrázek epizody Co vás zajímá: Kalamářům ještě není konec, říká jejich sběratel Zdeněk Sluka

Co vás zajímá: Kalamářům ještě není konec, říká jejich sběratel Zdeněk Sluka

3. 9. 2024

17 min

Obrázek epizody Ptáš se občas: "PROČ?"

Ptáš se občas: "PROČ?"

3. 9. 2024

3 min

Obrázek epizody Akcent: Světoví hudebníci si zadali s Ruskem, reakce Západu je vlažná, diví se publicista

Akcent: Světoví hudebníci si zadali s Ruskem, reakce Západu je vlažná, diví se publicista

3. 9. 2024

25 min

Obrázek epizody Interview Plus: Poradce ministra: Lidé nemají peníze vyměnit práci za lepší

Interview Plus: Poradce ministra: Lidé nemají peníze vyměnit práci za lepší

3. 9. 2024

25 min

Obrázek epizody How to ask for more — and get it | Alex Carter

How to ask for more — and get it | Alex Carter

3. 9. 2024

14 min

Obrázek epizody Casablanca: Robinsonem v Thajsku? Ještě se to dá, říká Jan Styblík. Pádloval 550 kilometrů Andamanským mořem

Casablanca: Robinsonem v Thajsku? Ještě se to dá, říká Jan Styblík. Pádloval 550 kilometrů Andamanským mořem

3. 9. 2024

39 min

Obrázek epizody Casablanca: Robinsonem v Thajsku? Ještě se to dá, říká Jan Styblík. Pádloval 550 kilometrů Andamanským mořem

Casablanca: Robinsonem v Thajsku? Ještě se to dá, říká Jan Styblík. Pádloval 550 kilometrů Andamanským mořem

3. 9. 2024

39 min

Obrázek epizody Robinsonem v Thajsku? Ještě se to dá, říká Jan Styblík. Pádloval 550 kilometrů Andamanským mořem

Robinsonem v Thajsku? Ještě se to dá, říká Jan Styblík. Pádloval 550 kilometrů Andamanským mořem

3. 9. 2024

39 min

Obrázek epizody Artur Omarov: Sen o olympijskou medaili jsem nevzdal. Ve svých rukou to mám já a Bůh

Artur Omarov: Sen o olympijskou medaili jsem nevzdal. Ve svých rukou to mám já a Bůh

3. 9. 2024

1 hod 7 min

Obrázek epizody Noc před medailí probrečel. Teď už vím, jaké je to prohrát před finále, říká lukostřelec Drahonínský

Noc před medailí probrečel. Teď už vím, jaké je to prohrát před finále, říká lukostřelec Drahonínský

3. 9. 2024

30 min