Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody #27 Zavíráme Ende Šlus

#27 Zavíráme Ende Šlus

4. 9. 2024

3 hod 23 min

Obrázek epizody Bourání: Vizuální zlo ze školky. Jak s ním bojoval architekt Aleš Kubalík? Jeho školka je bílá a dřevěná

Bourání: Vizuální zlo ze školky. Jak s ním bojoval architekt Aleš Kubalík? Jeho školka je bílá a dřevěná

4. 9. 2024

41 min

Obrázek epizody Bourání: Vizuální zlo ze školky. Jak s ním bojoval architekt Aleš Kubalík? Jeho školka je bílá a dřevěná

Bourání: Vizuální zlo ze školky. Jak s ním bojoval architekt Aleš Kubalík? Jeho školka je bílá a dřevěná

4. 9. 2024

41 min

Obrázek epizody Interview Plus: Špicar: K prosperitě potřebujeme více Evropy, ne uzavřenost

Interview Plus: Špicar: K prosperitě potřebujeme více Evropy, ne uzavřenost

4. 9. 2024

26 min

Obrázek epizody Klimaskeptik Kremlík: Snaha zastavit změny klimatu je stejně realistická, jako snažit se zastavit střídání dne a noci

Klimaskeptik Kremlík: Snaha zastavit změny klimatu je stejně realistická, jako snažit se zastavit střídání dne a noci

4. 9. 2024

41 min

Obrázek epizody Houpačky: Rodiče se mě ptají, co bude dál. Vždycky odpovídám, že nemám věšteckou kouli. A nikdy nic neslibuju

Houpačky: Rodiče se mě ptají, co bude dál. Vždycky odpovídám, že nemám věšteckou kouli. A nikdy nic neslibuju

4. 9. 2024

29 min

Obrázek epizody Houpačky: Rodiče se mě ptají, co bude dál. Vždycky odpovídám, že nemám věšteckou kouli. A nikdy nic neslibuju

Houpačky: Rodiče se mě ptají, co bude dál. Vždycky odpovídám, že nemám věšteckou kouli. A nikdy nic neslibuju

4. 9. 2024

29 min

Obrázek epizody Alex a host: Stigma moderátorky mě stále pronásleduje, ale už mě to tolik netrápí, říká Michaela Dolinová

Alex a host: Stigma moderátorky mě stále pronásleduje, ale už mě to tolik netrápí, říká Michaela Dolinová

4. 9. 2024

27 min

Obrázek epizody Život k nezaplacení: Školství reálně zchudlo o desítky miliard. Bez peněz reformy stagnují, tvrdí sociolog Prokop

Život k nezaplacení: Školství reálně zchudlo o desítky miliard. Bez peněz reformy stagnují, tvrdí sociolog Prokop

4. 9. 2024

21 min

Obrázek epizody Jarcovjáková: Fotit mámu před smrtí pro mě byl způsob, jak její odchod přežít

Jarcovjáková: Fotit mámu před smrtí pro mě byl způsob, jak její odchod přežít

4. 9. 2024

30 min

Obrázek epizody s5e3: Párovka je stále poslední možnosť. Dá sa to i jinak. Rozhovor s terapeutkou Remešovou

s5e3: Párovka je stále poslední možnosť. Dá sa to i jinak. Rozhovor s terapeutkou Remešovou

4. 9. 2024

45 min

Obrázek epizody Naděje neumírá, naděje se proměňuje - Martina Hůlková o ztrátě syna

Naděje neumírá, naděje se proměňuje - Martina Hůlková o ztrátě syna

4. 9. 2024

1 hod 3 min

Obrázek epizody S Arenbergerem nejen o medicíně: Nebolí vás v kříži?

S Arenbergerem nejen o medicíně: Nebolí vás v kříži?

4. 9. 2024

22 min

Obrázek epizody Zátiší 4/9/2024 časopis Živel

Zátiší 4/9/2024 časopis Živel

4. 9. 2024

1 hod 5 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Joch: Trump je ješitný magor. Bál bych se, kdyby byl mladší

Osobnost Plus: Joch: Trump je ješitný magor. Bál bych se, kdyby byl mladší

4. 9. 2024

26 min

Obrázek epizody Host ve středu: Prevence je nejlepší obranou proti kybernetickým podvodům

Host ve středu: Prevence je nejlepší obranou proti kybernetickým podvodům

4. 9. 2024

25 min

Obrázek epizody Život k nezaplacení: Školství reálně zchudlo o desítky miliard. Bez peněz reformy stagnují, tvrdí sociolog Prokop

Život k nezaplacení: Školství reálně zchudlo o desítky miliard. Bez peněz reformy stagnují, tvrdí sociolog Prokop

4. 9. 2024

21 min

Obrázek epizody Pro a proti: Předražená munice? Politici se přou, zda to nahrává Putinovi

Pro a proti: Předražená munice? Politici se přou, zda to nahrává Putinovi

4. 9. 2024

24 min

Obrázek epizody 2/2 Pablo Escobar, drogový král: Fingovaná válka proti drogám. Miliardy z kokainu až do Bílého domu?

2/2 Pablo Escobar, drogový král: Fingovaná válka proti drogám. Miliardy z kokainu až do Bílého domu?

4. 9. 2024

1 hod 20 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Království montážní pěny a silikonu. Neřešíme už, jak oprava působí, stýská si architekt Delniq

Host Lucie Výborné: Království montážní pěny a silikonu. Neřešíme už, jak oprava působí, stýská si architekt Delniq

4. 9. 2024

27 min

Obrázek epizody Království montážní pěny a silikonu. Neřešíme už, jak oprava působí, stýská si architekt Delniq

Království montážní pěny a silikonu. Neřešíme už, jak oprava působí, stýská si architekt Delniq

4. 9. 2024

27 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Království montážní pěny a silikonu. Neřešíme už, jak oprava působí, stýská si architekt Delniq

Host Lucie Výborné: Království montážní pěny a silikonu. Neřešíme už, jak oprava působí, stýská si architekt Delniq

4. 9. 2024

27 min

Obrázek epizody 21 let od útěku z Běloruska

21 let od útěku z Běloruska

4. 9. 2024

29 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Moravskoslezské dítě z vlaku Nicholase Wintona přijede do Ostravy. Vypátral ho historik Nevlud

Host Českého rozhlasu Ostrava: Moravskoslezské dítě z vlaku Nicholase Wintona přijede do Ostravy. Vypátral ho historik Nevlud

4. 9. 2024

20 min

Obrázek epizody Větrník - Host ve studiu: V 76 letech ujel Josef Mayer na kole 4500 kilometrů za 80 dnů. Poutí na Gibraltar děkoval za život

Větrník - Host ve studiu: V 76 letech ujel Josef Mayer na kole 4500 kilometrů za 80 dnů. Poutí na Gibraltar děkoval za život

4. 9. 2024

28 min