Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody POPRASK #75 Klára Vytisková: Jsem patriot. Nové album jsem pokřtila únětickým pivem - podcast

Poprask

POPRASK #75 Klára Vytisková: Jsem patriot. Nové album jsem pokřtila únětickým pivem - podcast

16. 7. 2025

36 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Kalhousová: Plán na „humanitární město“ mě děsí. Znamenal by koncentrovat Palestince v ruinách

Český rozhlas - Rozhovory

Dvacet minut Radiožurnálu: Kalhousová: Plán na „humanitární město“ mě děsí. Znamenal by koncentrovat Palestince v ruinách

16. 7. 2025

23 min

Obrázek epizody Akcent: Vyvážíme umělce do ciziny, stále ale narážíme na to, že pocházíme z Východu, říká šéfka galerie

Akcent: Vyvážíme umělce do ciziny, stále ale narážíme na to, že pocházíme z Východu, říká šéfka galerie

16. 7. 2025

26 min

Obrázek epizody Chata u Pramenů Vltavy existovala jen 30 let. V roce 1953 byla pro svůj dezolátní stav zbourána

Příběhy nejen šumavské

Chata u Pramenů Vltavy existovala jen 30 let. V roce 1953 byla pro svůj dezolátní stav zbourána

16. 7. 2025

4 min

Obrázek epizody FOTRŮV VÝCUC z Hádej jaká je moje nejoblíbenější role | Roman Pomajbo

FOTROVINY

FOTRŮV VÝCUC z Hádej jaká je moje nejoblíbenější role | Roman Pomajbo

16. 7. 2025

6 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Jan Satina je horal, sportovec a výtvarník, který nezahálí ani v téměř 85 letech

Odpolední interview: Jan Satina je horal, sportovec a výtvarník, který nezahálí ani v téměř 85 letech

16. 7. 2025

12 min

Obrázek epizody Interview Plus: Exekutor: Lidé se exekuce nebojí, potřebujeme nové nástroje

Interview Plus: Exekutor: Lidé se exekuce nebojí, potřebujeme nové nástroje

16. 7. 2025

26 min

Obrázek epizody Speciál Radiožurnálu: Kapela Nedivoč: Nejsme zvyklí, že na sebe potřebujeme dalekohledy, těší se na velkou scénu Colours

Speciál Radiožurnálu: Kapela Nedivoč: Nejsme zvyklí, že na sebe potřebujeme dalekohledy, těší se na velkou scénu Colours

16. 7. 2025

7 min

Obrázek epizody Křídlo: Hrad padělatelů a nevinné paní

Záhady a tajemství Zlínského kraje

Křídlo: Hrad padělatelů a nevinné paní

16. 7. 2025

15 min

Obrázek epizody V divadle se komediálně vyblbnu. Před návratem jsem se bála čtvrté stěny, přiznává Bára Poláková

Host Lucie Výborné

V divadle se komediálně vyblbnu. Před návratem jsem se bála čtvrté stěny, přiznává Bára Poláková

16. 7. 2025

22 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: V divadle se komediálně vyblbnu. Před návratem jsem se bála čtvrté stěny, přiznává Bára Poláková

Český rozhlas - Osobnosti

Host Lucie Výborné: V divadle se komediálně vyblbnu. Před návratem jsem se bála čtvrté stěny, přiznává Bára Poláková

16. 7. 2025

22 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: V divadle se komediálně vyblbnu. Před návratem jsem se bála čtvrté stěny, přiznává Bára Poláková

Host Lucie Výborné: V divadle se komediálně vyblbnu. Před návratem jsem se bála čtvrté stěny, přiznává Bára Poláková

16. 7. 2025

22 min

Obrázek epizody Dcery se proslavují svou šikovností a chytrostí, ne skandály, má radost Zora Jandová

Alex a host

Dcery se proslavují svou šikovností a chytrostí, ne skandály, má radost Zora Jandová

16. 7. 2025

26 min

Obrázek epizody Alex a host: Dcery se proslavují svou šikovností a chytrostí, ne skandály, má radost Zora Jandová

Alex a host: Dcery se proslavují svou šikovností a chytrostí, ne skandály, má radost Zora Jandová

16. 7. 2025

26 min

Obrázek epizody Marian Jelínek: Smysl Života, Mozek, Lidství, Bolest, Konečnost #70

Pavel Mirovský Podcast

Marian Jelínek: Smysl Života, Mozek, Lidství, Bolest, Konečnost #70

16. 7. 2025

1 hod

Obrázek epizody Houpačky: Jsem prý podpantoflák a vůbec žádný chlap. Matěj Červ nastupuje na druhou rodičovskou dovolenou

Český rozhlas - Životní styl

Houpačky: Jsem prý podpantoflák a vůbec žádný chlap. Matěj Červ nastupuje na druhou rodičovskou dovolenou

16. 7. 2025

23 min

Obrázek epizody Houpačky: Jsem prý podpantoflák a vůbec žádný chlap. Matěj Červ nastupuje na druhou rodičovskou dovolenou

Houpačky: Jsem prý podpantoflák a vůbec žádný chlap. Matěj Červ nastupuje na druhou rodičovskou dovolenou

16. 7. 2025

23 min

Obrázek epizody Speciál Radiožurnálu: Blogger Hejlík: Na Colours se nejvíc těším na vyhlášené langoše. Gastro nabídka festivalů se zvedá

Speciál Radiožurnálu: Blogger Hejlík: Na Colours se nejvíc těším na vyhlášené langoše. Gastro nabídka festivalů se zvedá

16. 7. 2025

4 min

Obrázek epizody Bourání: Litomyšl je její dílo, i když tu nic neprojektovala. Zdeňka Vydrová pečovala o práci jiných tvůrců

Český rozhlas - Životní styl

Bourání: Litomyšl je její dílo, i když tu nic neprojektovala. Zdeňka Vydrová pečovala o práci jiných tvůrců

16. 7. 2025

41 min

Obrázek epizody Bourání: Litomyšl je její dílo, i když tu nic neprojektovala. Zdeňka Vydrová pečovala o práci jiných tvůrců

Bourání: Litomyšl je její dílo, i když tu nic neprojektovala. Zdeňka Vydrová pečovala o práci jiných tvůrců

16. 7. 2025

41 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Dostál: Síla Babiše odráží slabost jeho soupeřů. Poprvé může vzniknout vláda bez tradičních stran

Osobnost Plus: Dostál: Síla Babiše odráží slabost jeho soupeřů. Poprvé může vzniknout vláda bez tradičních stran

16. 7. 2025

25 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Dočasné stavební řízení. Palestinský zdravotník o krizi Gazy. Velká cena Brna

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Dočasné stavební řízení. Palestinský zdravotník o krizi Gazy. Velká cena Brna

16. 7. 2025

20 min

Obrázek epizody Foodblogger Hejlík na Colours veze Historky z Tinderu. Po Česku cestuju i o prázdninách, směje se

Host Lucie Výborné

Foodblogger Hejlík na Colours veze Historky z Tinderu. Po Česku cestuju i o prázdninách, směje se

16. 7. 2025

33 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Foodblogger Hejlík na Colours veze Historky z Tinderu. Po Česku cestuju i o prázdninách, směje se

Český rozhlas - Osobnosti

Host Lucie Výborné: Foodblogger Hejlík na Colours veze Historky z Tinderu. Po Česku cestuju i o prázdninách, směje se

16. 7. 2025

33 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Foodblogger Hejlík na Colours veze Historky z Tinderu. Po Česku cestuju i o prázdninách, směje se

Host Lucie Výborné: Foodblogger Hejlík na Colours veze Historky z Tinderu. Po Česku cestuju i o prázdninách, směje se

16. 7. 2025

33 min