Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Čo nové v Starom Meste?

Čo nové v Starom Meste?

16. 9. 2024

41 min

Obrázek epizody Bonus: Pořad o mé práci, který vás možná překvapí

Bonus: Pořad o mé práci, který vás možná překvapí

16. 9. 2024

9 min

Obrázek epizody Kafkova nesmrtelnost v literature | O Kafkove živote s Ludvíkem Kavínem

Kafkova nesmrtelnost v literature | O Kafkove živote s Ludvíkem Kavínem

16. 9. 2024

30 min

Obrázek epizody Portréty: Jurij Vladimirovič Andropov: Muž mezi Brežněvem a Gorbačovem

Portréty: Jurij Vladimirovič Andropov: Muž mezi Brežněvem a Gorbačovem

16. 9. 2024

50 min

Obrázek epizody Způsobil povodně HAARP? Motoristé s Babišem odstřihli Šlachtu? Přežije Trump do voleb? | Petr Hájek

Způsobil povodně HAARP? Motoristé s Babišem odstřihli Šlachtu? Přežije Trump do voleb? | Petr Hájek

16. 9. 2024

55 min

Obrázek epizody EPIZODA 18 - Pivo Budějčák - Budějovická pivní stezka s Vlastimilem Nohejlem

EPIZODA 18 - Pivo Budějčák - Budějovická pivní stezka s Vlastimilem Nohejlem

16. 9. 2024

16 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu: Meteorolog: Povodně byly předpovězeny velmi dobře. Příroda ale někdy dokáže být silnější než my

Seriál Radiožurnálu: Meteorolog: Povodně byly předpovězeny velmi dobře. Příroda ale někdy dokáže být silnější než my

16. 9. 2024

23 min

Obrázek epizody Přijde první srpen a rorýsi letí, následují je čápi a kukačky, líčí ochranář zvyky stěhovavých ptáků

Přijde první srpen a rorýsi letí, následují je čápi a kukačky, líčí ochranář zvyky stěhovavých ptáků

16. 9. 2024

30 min

Obrázek epizody TESTOSTERON od A do Z pro MUŽE | Věda polopatě, TRT, DHT, DHEA, Tribulus terrestris, Sex, Orgasmus, Pokles Testosteronu | Podcast muže v 21. století | MUŽ 21 #26

TESTOSTERON od A do Z pro MUŽE | Věda polopatě, TRT, DHT, DHEA, Tribulus terrestris, Sex, Orgasmus, Pokles Testosteronu | Podcast muže v 21. století | MUŽ 21 #26

16. 9. 2024

45 min

Obrázek epizody Dopolední host: Přijde první srpen a rorýsi letí, následují je čápi a kukačky, líčí ochranář zvyky stěhovavých ptáků

Dopolední host: Přijde první srpen a rorýsi letí, následují je čápi a kukačky, líčí ochranář zvyky stěhovavých ptáků

16. 9. 2024

30 min

Obrázek epizody Přijde první srpen a rorýsi letí, následují je čápi a kukačky, líčí ochranář zvyky stěhovavých ptáků

Přijde první srpen a rorýsi letí, následují je čápi a kukačky, líčí ochranář zvyky stěhovavých ptáků

16. 9. 2024

30 min

Obrázek epizody How to live a meaningful life | Brian S. Lowery

How to live a meaningful life | Brian S. Lowery

16. 9. 2024

15 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Trhliny v hrázi v Ostravě. Evakuace obyvatel. Kulminace Moravy. Sesuvy půdy

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Trhliny v hrázi v Ostravě. Evakuace obyvatel. Kulminace Moravy. Sesuvy půdy

16. 9. 2024

47 min

Obrázek epizody Martin Čaban: Čas otevřít státní kasu. Ovšem bez populismu

Martin Čaban: Čas otevřít státní kasu. Ovšem bez populismu

16. 9. 2024

4 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Meteorolog: Povodně byly předpovězeny velmi dobře. Příroda ale někdy dokáže být silnější než my

Dvacet minut Radiožurnálu: Meteorolog: Povodně byly předpovězeny velmi dobře. Příroda ale někdy dokáže být silnější než my

16. 9. 2024

23 min

Obrázek epizody K věci ČRo Ostrava: Jakub Tichý vede Komorní scénu Aréna do 31. sezóny. Jaká jsou kritéria úspěšnosti divadla?

K věci ČRo Ostrava: Jakub Tichý vede Komorní scénu Aréna do 31. sezóny. Jaká jsou kritéria úspěšnosti divadla?

16. 9. 2024

14 min

Obrázek epizody Hejtman Plzeňského kraje: V místech postižených záplavami bude asi zvláštní volební režim. Je dobře, že Bartoš dostal šanci

Hejtman Plzeňského kraje: V místech postižených záplavami bude asi zvláštní volební režim. Je dobře, že Bartoš dostal šanci

16. 9. 2024

21 min

Obrázek epizody Momenty: Arnošt Goldflam: Nemám povahu na to být šťastný

Momenty: Arnošt Goldflam: Nemám povahu na to být šťastný

16. 9. 2024

11 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu: Až zmizí bahno, nastoupí úzkosti a deprese. Nepotlačujte emoce a zůstaňte aktivní, radí psycholog

Seriál Radiožurnálu: Až zmizí bahno, nastoupí úzkosti a deprese. Nepotlačujte emoce a zůstaňte aktivní, radí psycholog

16. 9. 2024

47 min

Obrázek epizody Bourání: Přinesli jsme si město s sebou. Jak se Pražáci přestěhovali do stodoly v jižních Čechách

Bourání: Přinesli jsme si město s sebou. Jak se Pražáci přestěhovali do stodoly v jižních Čechách

16. 9. 2024

43 min

Obrázek epizody Houpačky: Nina Špitálníková: Když se syn narodil, čekala jsem lásku. Nestalo se ale nic. Styděla jsem se za to

Houpačky: Nina Špitálníková: Když se syn narodil, čekala jsem lásku. Nestalo se ale nic. Styděla jsem se za to

16. 9. 2024

32 min

Obrázek epizody Houpačky: Nina Špitálníková: Když se syn narodil, čekala jsem lásku. Nestalo se ale nic. Styděla jsem se za to

Houpačky: Nina Špitálníková: Když se syn narodil, čekala jsem lásku. Nestalo se ale nic. Styděla jsem se za to

16. 9. 2024

32 min

Obrázek epizody Věda a cestování v čase: Dokážeme někdy změnit minulost nebo budoucnost? Vesmír, fyzika a paradoxy ?

Věda a cestování v čase: Dokážeme někdy změnit minulost nebo budoucnost? Vesmír, fyzika a paradoxy ?

16. 9. 2024

1 hod 17 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Jak kontaktovat pojišťovnu a co před příjezdem technika děla? Máme rady, jak postupovat po povodních

Dobré dopoledne: Jak kontaktovat pojišťovnu a co před příjezdem technika děla? Máme rady, jak postupovat po povodních

16. 9. 2024

3 min

Obrázek epizody DÁSATO s Veronikou Fishbone Vlčkovou

DÁSATO s Veronikou Fishbone Vlčkovou

16. 9. 2024

35 min