Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Život k nezaplacení: Člověk v tísni vybral po povodních už 100 milionů. Snad se částka zdvojnásobí, doufá ředitel sekce

Život k nezaplacení: Člověk v tísni vybral po povodních už 100 milionů. Snad se částka zdvojnásobí, doufá ředitel sekce

18. 9. 2024

18 min

Obrázek epizody Alex a host: Éra velkých hlasů končí. Málokdo z mladých má hlas, který si zapamatuju, říká dabérka Dagmar Čárová

Alex a host: Éra velkých hlasů končí. Málokdo z mladých má hlas, který si zapamatuju, říká dabérka Dagmar Čárová

18. 9. 2024

27 min

Obrázek epizody Jak CIA zdrogovala hnutí hippies: LSD, tráva a Woodstock. Frankfurtská škola a destrukce společnosti

Jak CIA zdrogovala hnutí hippies: LSD, tráva a Woodstock. Frankfurtská škola a destrukce společnosti

18. 9. 2024

1 hod 3 min

Obrázek epizody Host ve středu: Rizika podpojištění vás mohou stát statisíce, varuje odborník

Host ve středu: Rizika podpojištění vás mohou stát statisíce, varuje odborník

18. 9. 2024

22 min

Obrázek epizody Pro a proti: Směšné, říká expert o pravidlech proti podvodům s emisemi

Pro a proti: Směšné, říká expert o pravidlech proti podvodům s emisemi

18. 9. 2024

24 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Zásah povodní do rozpočtu. Volby v původním termínu. Regulace vodních toků

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Zásah povodní do rozpočtu. Volby v původním termínu. Regulace vodních toků

18. 9. 2024

48 min

Obrázek epizody Šatníky: Feminní feministka v očekávání bohatství. S herečkou Dolákovou o nejlepších investicích do šatníku

Šatníky: Feminní feministka v očekávání bohatství. S herečkou Dolákovou o nejlepších investicích do šatníku

18. 9. 2024

30 min

Obrázek epizody Šatníky: Feminní feministka v očekávání bohatství. S herečkou Dolákovou o nejlepších investicích do šatníku

Šatníky: Feminní feministka v očekávání bohatství. S herečkou Dolákovou o nejlepších investicích do šatníku

18. 9. 2024

30 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec Martin Finger: Těší mě, když můžu navazovat na velké bardy

Blízká setkání: Herec Martin Finger: Těší mě, když můžu navazovat na velké bardy

18. 9. 2024

30 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec Martin Finger: Těší mě, když můžu navazovat na velké bardy

Blízká setkání: Herec Martin Finger: Těší mě, když můžu navazovat na velké bardy

18. 9. 2024

30 min

Obrázek epizody Herec Martin Finger: Těší mě, když můžu navazovat na velké bardy

Herec Martin Finger: Těší mě, když můžu navazovat na velké bardy

18. 9. 2024

30 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Krpálek: Motivuje mě vrátit porážku z olympiády. Syn mi slíbil, že třetí zlatou medaili získá za mě

Host Lucie Výborné: Krpálek: Motivuje mě vrátit porážku z olympiády. Syn mi slíbil, že třetí zlatou medaili získá za mě

18. 9. 2024

28 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Krpálek: Motivuje mě vrátit porážku z olympiády. Syn mi slíbil, že třetí zlatou medaili získá za mě

Host Lucie Výborné: Krpálek: Motivuje mě vrátit porážku z olympiády. Syn mi slíbil, že třetí zlatou medaili získá za mě

18. 9. 2024

28 min

Obrázek epizody Krpálek: Motivuje mě vrátit porážku z olympiády. Syn mi slíbil, že třetí zlatou medaili získá za mě

Krpálek: Motivuje mě vrátit porážku z olympiády. Syn mi slíbil, že třetí zlatou medaili získá za mě

18. 9. 2024

28 min

Obrázek epizody Výlet do středověku zažijete díky hradu Litice

Výlet do středověku zažijete díky hradu Litice

18. 9. 2024

8 min

Obrázek epizody Jsou citlivější muži nebo ženy?

Jsou citlivější muži nebo ženy?

18. 9. 2024

45 min

Obrázek epizody Radioporadna: Burčákem se neťuká. Tahle kvalitní potravina si zaslouží přání dobré chuti. Ani sladké, ani hořké

Radioporadna: Burčákem se neťuká. Tahle kvalitní potravina si zaslouží přání dobré chuti. Ani sladké, ani hořké

18. 9. 2024

19 min

Obrázek epizody Radioporadna: Burčákem se neťuká. Tahle kvalitní potravina si zaslouží přání dobré chuti. Ani sladké, ani hořké

Radioporadna: Burčákem se neťuká. Tahle kvalitní potravina si zaslouží přání dobré chuti. Ani sladké, ani hořké

18. 9. 2024

19 min

Obrázek epizody Short Stuff: The Killing Stone

Short Stuff: The Killing Stone

18. 9. 2024

9 min

Obrázek epizody Doktorská rada: Tetanus není možné účinně léčit. Jediná účinná ochrana je očkování

Doktorská rada: Tetanus není možné účinně léčit. Jediná účinná ochrana je očkování

18. 9. 2024

2 min

Obrázek epizody Vizitka: Návrhářka Vodochodská: Pohádka o krtkovi a kalhotkách je pomůcka, jak znát cestu vzniku oděvu

Vizitka: Návrhářka Vodochodská: Pohádka o krtkovi a kalhotkách je pomůcka, jak znát cestu vzniku oděvu

18. 9. 2024

42 min

Obrázek epizody Vizitka: Návrhářka Vodochodská: Pohádka o krtkovi a kalhotkách je pomůcka, jak znát cestu vzniku oděvu

Vizitka: Návrhářka Vodochodská: Pohádka o krtkovi a kalhotkách je pomůcka, jak znát cestu vzniku oděvu

18. 9. 2024

42 min

Obrázek epizody Návrhářka Vodochodská: Pohádka o krtkovi a kalhotkách je pomůcka, jak znát cestu vzniku oděvu

Návrhářka Vodochodská: Pohádka o krtkovi a kalhotkách je pomůcka, jak znát cestu vzniku oděvu

18. 9. 2024

42 min

Obrázek epizody Radek Kašpárek

Radek Kašpárek

18. 9. 2024

34 min

Obrázek epizody #30 Nadační podpora školního vzdělávání (speciální edice Mapy dárcovství 2024): Lucie Pražáková

#30 Nadační podpora školního vzdělávání (speciální edice Mapy dárcovství 2024): Lucie Pražáková

18. 9. 2024

20 min