Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Úspěch i vyčerpání. Česká kinematografie mezi Cannes a krizí

Podcasty DR

Úspěch i vyčerpání. Česká kinematografie mezi Cannes a krizí

17. 7. 2025

34 min

Obrázek epizody Řečí peněz: Švihlíková: Cena ropy by teď neměla stoupat, tlumí inflaci

Český rozhlas - Rozhovory

Řečí peněz: Švihlíková: Cena ropy by teď neměla stoupat, tlumí inflaci

17. 7. 2025

24 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Letní povídání o grilování s moderátorem a autorem kuchařek Láďou Hruškou

Host Dopoledního expresu: Letní povídání o grilování s moderátorem a autorem kuchařek Láďou Hruškou

17. 7. 2025

16 min

Obrázek epizody Název písničky Paní má se má vznikl, když moje žena žehlila plínky, vzpomíná Tomáš Linka

Alex a host

Název písničky Paní má se má vznikl, když moje žena žehlila plínky, vzpomíná Tomáš Linka

17. 7. 2025

25 min

Obrázek epizody Alex a host: Název písničky Paní má se má vznikl, když moje žena žehlila plínky, vzpomíná Tomáš Linka

Alex a host: Název písničky Paní má se má vznikl, když moje žena žehlila plínky, vzpomíná Tomáš Linka

17. 7. 2025

25 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Stáčení medu si včelař nenaplánuje. Když přijde správný čas, je třeba jednat

Český rozhlas - Životní styl

Hobby magazín: Stáčení medu si včelař nenaplánuje. Když přijde správný čas, je třeba jednat

17. 7. 2025

2 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Stáčení medu si včelař nenaplánuje. Když přijde správný čas, je třeba jednat

Hobby magazín: Stáčení medu si včelař nenaplánuje. Když přijde správný čas, je třeba jednat

17. 7. 2025

2 min

Obrázek epizody Na začátku roku hrozil zánik, teď se vrata Jizerskohorského muzea netrhnou. Přijedou i veteráni

Vybrali jsme pro vás

Na začátku roku hrozil zánik, teď se vrata Jizerskohorského muzea netrhnou. Přijedou i veteráni

17. 7. 2025

3 min

Obrázek epizody Havlíček: S extremisty spolupracovat nechceme. Jestli půjdeme do vlády s SPD, řeknu až po volbách

Studio N

Havlíček: S extremisty spolupracovat nechceme. Jestli půjdeme do vlády s SPD, řeknu až po volbách

17. 7. 2025

29 min

Obrázek epizody Olga Richterová osobně #69

Pirátské podcasty

Olga Richterová osobně #69

17. 7. 2025

5 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Návrh rozpočtu EU. Ruští hackeři. 50 let od mise Sojuz-Apollo

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Návrh rozpočtu EU. Ruští hackeři. 50 let od mise Sojuz-Apollo

17. 7. 2025

19 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Umění nás učí toleranci, nestaví žádné bariéry, říká ředitel Centra současného umění EPO1 v Trutnově

Host ve studiu: Umění nás učí toleranci, nestaví žádné bariéry, říká ředitel Centra současného umění EPO1 v Trutnově

17. 7. 2025

11 min

Obrázek epizody Radioporadna: O zdraví se starejte hlavně mimo ordinaci doktora, doporučuje praktická lékařka Kateřina Javorská

Radioporadna: O zdraví se starejte hlavně mimo ordinaci doktora, doporučuje praktická lékařka Kateřina Javorská

17. 7. 2025

24 min

Obrázek epizody #20: Jak se máte? | Dakota Johnson - nepo baby nebo skvělá herečka? | LST: Stripkluby a vztahy | ŠOK: Nerozumíme kryptu!

Zilénium!

#20: Jak se máte? | Dakota Johnson - nepo baby nebo skvělá herečka? | LST: Stripkluby a vztahy | ŠOK: Nerozumíme kryptu!

17. 7. 2025

1 hod 27 min

Obrázek epizody Karel Voříšek: Můj moderátorský průšvih? Tehdy jsem se styděl jak pes. Jak jinak, když jsem Voříšek

Blízká setkání

Karel Voříšek: Můj moderátorský průšvih? Tehdy jsem se styděl jak pes. Jak jinak, když jsem Voříšek

17. 7. 2025

32 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Karel Voříšek: Můj moderátorský průšvih? Tehdy jsem se styděl jak pes. Jak jinak, když jsem Voříšek

Blízká setkání: Karel Voříšek: Můj moderátorský průšvih? Tehdy jsem se styděl jak pes. Jak jinak, když jsem Voříšek

17. 7. 2025

32 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Karel Voříšek: Můj moderátorský průšvih? Tehdy jsem se styděl jak pes. Jak jinak, když jsem Voříšek

Český rozhlas - Osobnosti

Blízká setkání: Karel Voříšek: Můj moderátorský průšvih? Tehdy jsem se styděl jak pes. Jak jinak, když jsem Voříšek

17. 7. 2025

32 min

Obrázek epizody Radioporadna: Zapečené nehty? Z krásy se může stát celoživotní trápení

Radioporadna: Zapečené nehty? Z krásy se může stát celoživotní trápení

17. 7. 2025

16 min

Obrázek epizody Radioporadna: Zapečené nehty? Z krásy se může stát celoživotní trápení

Radioporadna: Zapečené nehty? Z krásy se může stát celoživotní trápení

17. 7. 2025

16 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Evropský baseball míří do Třebíče. V srpnu se Na Hvězdě odehraje šampionát do 23 let

Dobré dopoledne: Evropský baseball míří do Třebíče. V srpnu se Na Hvězdě odehraje šampionát do 23 let

17. 7. 2025

21 min

Obrázek epizody Ben Cristovao: Chyby jsou krásná věc, beru je jako motor. Disciplínu jsem si přinesl ze sportu

Host Lucie Výborné

Ben Cristovao: Chyby jsou krásná věc, beru je jako motor. Disciplínu jsem si přinesl ze sportu

17. 7. 2025

32 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Ben Cristovao: Chyby jsou krásná věc, beru je jako motor. Disciplínu jsem si přinesl ze sportu

Host Lucie Výborné: Ben Cristovao: Chyby jsou krásná věc, beru je jako motor. Disciplínu jsem si přinesl ze sportu

17. 7. 2025

32 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Ben Cristovao: Chyby jsou krásná věc, beru je jako motor. Disciplínu jsem si přinesl ze sportu

Český rozhlas - Osobnosti

Host Lucie Výborné: Ben Cristovao: Chyby jsou krásná věc, beru je jako motor. Disciplínu jsem si přinesl ze sportu

17. 7. 2025

32 min

Obrázek epizody Lékárna: Nemoci žlučníku a žlučových cest

Lékárna: Nemoci žlučníku a žlučových cest

17. 7. 2025

24 min

Obrázek epizody Lékárna: Nemoci žlučníku a žlučových cest

Lékárna: Nemoci žlučníku a žlučových cest

17. 7. 2025

29 min