Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody #7 Příběhy u kaktusu - Vozembouch | Dlouhý Široký

#7 Příběhy u kaktusu - Vozembouch | Dlouhý Široký

21. 9. 2024

13 min

Obrázek epizody Když se neomluvíme, navždy hledíme na svět optikou naší viny, říká spisovatel a novinář Milan Tesař

Když se neomluvíme, navždy hledíme na svět optikou naší viny, říká spisovatel a novinář Milan Tesař

21. 9. 2024

29 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Hana Kvapilová: Ukázala cestu dalším hereckým generacím. Uštvaly ji ale hanopisy tisku

Osudové ženy: Hana Kvapilová: Ukázala cestu dalším hereckým generacím. Uštvaly ji ale hanopisy tisku

21. 9. 2024

26 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Zálohování dat nejen z mobilů můžeme řešit i přes online služby. Často je to nejjednodušší řešení

Hobby magazín: Zálohování dat nejen z mobilů můžeme řešit i přes online služby. Často je to nejjednodušší řešení

21. 9. 2024

3 min

Obrázek epizody Mladší sourozenci byli pro nemocného Vojtu to nejlepší a on pro ně byl nejsilnější člen rodiny, říká Klára Fischerová

Mladší sourozenci byli pro nemocného Vojtu to nejlepší a on pro ně byl nejsilnější člen rodiny, říká Klára Fischerová

21. 9. 2024

30 min

Obrázek epizody Místa v srdci předsedy senátu českobudějovického okresního soudu

Místa v srdci předsedy senátu českobudějovického okresního soudu

21. 9. 2024

3 min

Obrázek epizody Vlastenecký spolek muzejní v Olomouci

Vlastenecký spolek muzejní v Olomouci

21. 9. 2024

10 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Když se neomluvíme, navždy hledíme na svět optikou naší viny, říká spisovatel a novinář Milan Tesař

Host Radiožurnálu: Když se neomluvíme, navždy hledíme na svět optikou naší viny, říká spisovatel a novinář Milan Tesař

21. 9. 2024

29 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Zálohování dat nejen z mobilů můžeme řešit i přes online služby. Často je to nejjednodušší řešení

Hobby magazín: Zálohování dat nejen z mobilů můžeme řešit i přes online služby. Často je to nejjednodušší řešení

21. 9. 2024

3 min

Obrázek epizody Netušil jsem, jaký pohnutý osud měl Miloš Forman. Hodně jsem toho musel načíst, říká Marek Adamczyk

Netušil jsem, jaký pohnutý osud měl Miloš Forman. Hodně jsem toho musel načíst, říká Marek Adamczyk

21. 9. 2024

22 min

Obrázek epizody Host Lenky Vahalové: Netušil jsem, jaký pohnutý osud měl Miloš Forman. Hodně jsem toho musel načíst, říká Marek Adamczyk

Host Lenky Vahalové: Netušil jsem, jaký pohnutý osud měl Miloš Forman. Hodně jsem toho musel načíst, říká Marek Adamczyk

21. 9. 2024

22 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Hana Švejnohová. A od kdy ví, že život není to, co chceme, ale to, co máme?

Stříbrný vítr: Hana Švejnohová. A od kdy ví, že život není to, co chceme, ale to, co máme?

21. 9. 2024

40 min

Obrázek epizody Selects: How Government Shutdowns Work

Selects: How Government Shutdowns Work

21. 9. 2024

52 min

Obrázek epizody Epizoda 49 - Primstav: září až prosinec (Primstav: september til desember)

Epizoda 49 - Primstav: září až prosinec (Primstav: september til desember)

21. 9. 2024

26 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Včasná diagnóza demence může výrazně zlepšit kvalitu života, prevence začíná už ve středním věku

Dobré dopoledne: Včasná diagnóza demence může výrazně zlepšit kvalitu života, prevence začíná už ve středním věku

21. 9. 2024

22 min

Obrázek epizody Akcent: Výběr týdne: Vlny na Oscara, Tatabojs ve filmu, Cohen 90, korpus češtiny koketuje s AI

Akcent: Výběr týdne: Vlny na Oscara, Tatabojs ve filmu, Cohen 90, korpus češtiny koketuje s AI

21. 9. 2024

25 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Hana Švejnohová. A od kdy ví, že život není to, co chceme, ale to, co máme?

Stříbrný vítr: Hana Švejnohová. A od kdy ví, že život není to, co chceme, ale to, co máme?

21. 9. 2024

40 min

Obrázek epizody Hana Švejnohová. A od kdy ví, že život není to, co chceme, ale to, co máme?

Hana Švejnohová. A od kdy ví, že život není to, co chceme, ale to, co máme?

21. 9. 2024

41 min

Obrázek epizody Sebepéče jako kapitalistická komodita i revoluční praxe

Sebepéče jako kapitalistická komodita i revoluční praxe

21. 9. 2024

42 min

Obrázek epizody Sebepéče jako kapitalistická komodita i revoluční praxe

Sebepéče jako kapitalistická komodita i revoluční praxe

21. 9. 2024

42 min

Obrázek epizody Vy se ptáte, my odpovídáme!

Vy se ptáte, my odpovídáme!

21. 9. 2024

36 min

Obrázek epizody Rané počítací stroje

Rané počítací stroje

21. 9. 2024

1 min

Obrázek epizody 133 - Mrzutý Osel, písemka, páteční lekce, nové video (18.-20.9. 2024)

133 - Mrzutý Osel, písemka, páteční lekce, nové video (18.-20.9. 2024)

21. 9. 2024

9 min

Obrázek epizody How To Be More Hopeful In A Cynical World - Dr Jamil Zaki - #841

How To Be More Hopeful In A Cynical World - Dr Jamil Zaki - #841

21. 9. 2024

1 hod 12 min

Obrázek epizody Urza s debatním koučem Milanem o ochraně menšin v Next Zone

Urza s debatním koučem Milanem o ochraně menšin v Next Zone

21. 9. 2024

3 hod 26 min