Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Zlatá láska: Manželé Volfovi: Líbila se mi a byla temperamentní. A to je pořád, říká s láskou František o Uršule

Zlatá láska: Manželé Volfovi: Líbila se mi a byla temperamentní. A to je pořád, říká s láskou František o Uršule

23. 9. 2024

40 min

Obrázek epizody Míša Julišová a Eva Hrindová: Povodně smetly majetky lidí, ale vyplavily politický exhibicionismus

Míša Julišová a Eva Hrindová: Povodně smetly majetky lidí, ale vyplavily politický exhibicionismus

23. 9. 2024

1 hod 43 min

Obrázek epizody Optimia: Na ESG optimálně

Optimia: Na ESG optimálně

23. 9. 2024

28 min

Obrázek epizody Cybrela: Nedělejme to pro čárku

Cybrela: Nedělejme to pro čárku

23. 9. 2024

32 min

Obrázek epizody Interview Plus: Kalhousová: Útoky Hizballáhu činí sever Izraele neobyvatelný

Interview Plus: Kalhousová: Útoky Hizballáhu činí sever Izraele neobyvatelný

23. 9. 2024

25 min

Obrázek epizody Vlna: Šílený seriál, který dodneška zůstal unikátem. Ztraceni slaví dvacet let od první epizody

Vlna: Šílený seriál, který dodneška zůstal unikátem. Ztraceni slaví dvacet let od první epizody

23. 9. 2024

26 min

Obrázek epizody #23 Jistota - Co když jistota lusknutím prstu zmizí.

#23 Jistota - Co když jistota lusknutím prstu zmizí.

23. 9. 2024

43 min

Obrázek epizody Houpačky: Bára Strýcová: Nejsem připravená strávit noc bez dětí. Syn by to zvládl, ale já ne

Houpačky: Bára Strýcová: Nejsem připravená strávit noc bez dětí. Syn by to zvládl, ale já ne

23. 9. 2024

20 min

Obrázek epizody Houpačky: Bára Strýcová: Nejsem připravená strávit noc bez dětí. Syn by to zvládl, ale já ne

Houpačky: Bára Strýcová: Nejsem připravená strávit noc bez dětí. Syn by to zvládl, ale já ne

23. 9. 2024

23 min

Obrázek epizody Momenty: Hudbu poslouchají všichni, ale slyší ji jenom někteří, podotýká skladatel Miloš Štědroň

Momenty: Hudbu poslouchají všichni, ale slyší ji jenom někteří, podotýká skladatel Miloš Štědroň

23. 9. 2024

12 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Neúspěch Pirátů je důvodem, proč se Hnutí ANO už nedá tolik v krajích obejít, říká politolog Školník

Host ve studiu: Neúspěch Pirátů je důvodem, proč se Hnutí ANO už nedá tolik v krajích obejít, říká politolog Školník

23. 9. 2024

11 min

Obrázek epizody Alex a host: Tragédie v rodině mě poznamenala, o účincích dřevokazných hub jsem přesvědčený, říká Daniel Fiala

Alex a host: Tragédie v rodině mě poznamenala, o účincích dřevokazných hub jsem přesvědčený, říká Daniel Fiala

23. 9. 2024

27 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Dolejší: Když vláda prohraje v krajích, zpravidla pak skončí

Osobnost Plus: Dolejší: Když vláda prohraje v krajích, zpravidla pak skončí

23. 9. 2024

25 min

Obrázek epizody Jak naučit partnera, jak se mě má dotýkat?

Jak naučit partnera, jak se mě má dotýkat?

23. 9. 2024

26 min

Obrázek epizody Olga Richterová osobně #48

Olga Richterová osobně #48

23. 9. 2024

7 min

Obrázek epizody Vybrali jsme pro vás: Je to jen iluze a já se jí snažím využívat. Břetislav Jansa vystavuje své fotoobrazy

Vybrali jsme pro vás: Je to jen iluze a já se jí snažím využívat. Břetislav Jansa vystavuje své fotoobrazy

23. 9. 2024

7 min

Obrázek epizody Robin Hood - mýty a fakta o legendárním zbojníkovi | Historie

Robin Hood - mýty a fakta o legendárním zbojníkovi | Historie

23. 9. 2024

24 min

Obrázek epizody Buď se uzdravím, nebo umřu - Gabriela Švejdová

Buď se uzdravím, nebo umřu - Gabriela Švejdová

23. 9. 2024

29 min

Obrázek epizody Hergot!: Jsme součástí Světla. O umění, rodině a holotropním dýchání s hudebníkem Jakubem Königem

Hergot!: Jsme součástí Světla. O umění, rodině a holotropním dýchání s hudebníkem Jakubem Königem

23. 9. 2024

53 min

Obrázek epizody Hergot!: Jsme součástí Světla. O umění, rodině a holotropním dýchání s hudebníkem Jakubem Königem

Hergot!: Jsme součástí Světla. O umění, rodině a holotropním dýchání s hudebníkem Jakubem Königem

23. 9. 2024

53 min

Obrázek epizody Čapkův svědek, Poláčkův mecenáš a rádce. Příběh rodu Firtů je úžasná sága, vypráví spisovatel Vacek

Čapkův svědek, Poláčkův mecenáš a rádce. Příběh rodu Firtů je úžasná sága, vypráví spisovatel Vacek

23. 9. 2024

31 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Jsem ambiciózní moula a Ivan Trojan má ostych z žen. Herec Filip Kaňkovský o nové hře od Škvoreckého

Blízká setkání: Jsem ambiciózní moula a Ivan Trojan má ostych z žen. Herec Filip Kaňkovský o nové hře od Škvoreckého

23. 9. 2024

35 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Jsem ambiciózní moula a Ivan Trojan má ostych z žen. Herec Filip Kaňkovský o nové hře od Škvoreckého

Blízká setkání: Jsem ambiciózní moula a Ivan Trojan má ostych z žen. Herec Filip Kaňkovský o nové hře od Škvoreckého

23. 9. 2024

35 min

Obrázek epizody Jsem ambiciózní moula a Ivan Trojan má ostych z žen. Herec Filip Kaňkovský o nové hře od Škvoreckého

Jsem ambiciózní moula a Ivan Trojan má ostych z žen. Herec Filip Kaňkovský o nové hře od Škvoreckého

23. 9. 2024

35 min

Obrázek epizody Ženy ve světě investic PT.2

Ženy ve světě investic PT.2

23. 9. 2024

40 min