Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Doložnost obytných aut očima prodejce

Studio Karavan

Doložnost obytných aut očima prodejce

18. 7. 2025

29 min

Obrázek epizody 142 NEVĚRA| Může nevěra vztah zachránit nebo ho vždycky zničí? Odpovídá párový terapeut Petr Kačena

Už budu!

142 NEVĚRA| Může nevěra vztah zachránit nebo ho vždycky zničí? Odpovídá párový terapeut Petr Kačena

18. 7. 2025

20 min

Obrázek epizody Na Východ!: Ruský Pearl Harbor. V sítích ukrajinské operace Pavučina

Český rozhlas - Rozhovory

Na Východ!: Ruský Pearl Harbor. V sítích ukrajinské operace Pavučina

18. 7. 2025

22 min

Obrázek epizody Trocha hudby, trocha mystiky, trocha prázdninového jiného času

Neverím

Trocha hudby, trocha mystiky, trocha prázdninového jiného času

18. 7. 2025

41 min

Obrázek epizody Ancient Egyptian Curse / Swear Words

The History of Egypt

Ancient Egyptian Curse / Swear Words

18. 7. 2025

14 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Složka na političku: Jak se hledá „špína“

Vinohradská 12: Složka na političku: Jak se hledá „špína“

18. 7. 2025

21 min

Obrázek epizody EP13: Anorexie a já - první část | Mýty o anorexii | Můj pomalý pád | Rituály | Vztahy

Honest Talks

EP13: Anorexie a já - první část | Mýty o anorexii | Můj pomalý pád | Rituály | Vztahy

17. 7. 2025

33 min

Obrázek epizody Hovory: Mladí začali na sítích obdivovat masové vrahy a střelce ze škol. Znepokojující, hodnotí konzultantka

Hovory: Mladí začali na sítích obdivovat masové vrahy a střelce ze škol. Znepokojující, hodnotí konzultantka

17. 7. 2025

23 min

Obrázek epizody Martin Kořenek - Získat 200 bytů je o dobrém plánování cashflow

Offline Štěpána Křečka

Martin Kořenek - Získat 200 bytů je o dobrém plánování cashflow

17. 7. 2025

19 min

Obrázek epizody Dotkni se nebe

Radioreport

Dotkni se nebe

17. 7. 2025

27 min

Obrázek epizody Portréty: Legendárního závodníka Fangia unesli revolucináři z Kuby

Český rozhlas - Osobnosti

Portréty: Legendárního závodníka Fangia unesli revolucináři z Kuby

17. 7. 2025

23 min

Obrázek epizody 121 - ROCKIN' DOWN ROUTE 66 - 17. 07. 2025

Rockin' Down Route 66

121 - ROCKIN' DOWN ROUTE 66 - 17. 07. 2025

17. 7. 2025

32 min

Obrázek epizody Spustí AI kultúrnu revolúciu?

Kvantum ideí

Spustí AI kultúrnu revolúciu?

17. 7. 2025

40 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Modulární reaktor. Stačilo a SOCDEM. Premiérka Ukrajiny. Šakali na Pálavě

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Modulární reaktor. Stačilo a SOCDEM. Premiérka Ukrajiny. Šakali na Pálavě

17. 7. 2025

19 min

Obrázek epizody Prvního seskoku jsem se přestal bát po třech pivech, vzpomíná světový šampion v parašutismu

Dopolední host

Prvního seskoku jsem se přestal bát po třech pivech, vzpomíná světový šampion v parašutismu

17. 7. 2025

23 min

Obrázek epizody Prvního seskoku jsem se přestal bát po třech pivech, vzpomíná světový šampion v parašutismu

Dopolední host

Prvního seskoku jsem se přestal bát po třech pivech, vzpomíná světový šampion v parašutismu

17. 7. 2025

23 min

Obrázek epizody Dopolední host: Prvního seskoku jsem se přestal bát po třech pivech, vzpomíná světový šampion v parašutismu

Dopolední host: Prvního seskoku jsem se přestal bát po třech pivech, vzpomíná světový šampion v parašutismu

17. 7. 2025

23 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Zoolog a učitel Radim Kotrba v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Zoolog a učitel Radim Kotrba v Klubu Rádia Junior

17. 7. 2025

38 min

Obrázek epizody Velká PODCASTOVÁ žranice: Poprask & Slejvák

Velká Žranice

Velká PODCASTOVÁ žranice: Poprask & Slejvák

17. 7. 2025

1 hod 6 min

Obrázek epizody How Alchemy Worked

Stuff You Should Know

How Alchemy Worked

17. 7. 2025

43 min

Obrázek epizody Jak se hraje na luk? Hudba napříč světadíly

Člověčiny

Jak se hraje na luk? Hudba napříč světadíly

17. 7. 2025

25 min

Obrázek epizody Psychiatr Jiří Horáček, psycholožka Olena Dolhova, koordinátorka pomoci Dinara Akhmetova a novinář Jiří Pasz - Co dělá válka s lidskou duší?

Hausbot Petra Horkého

Psychiatr Jiří Horáček, psycholožka Olena Dolhova, koordinátorka pomoci Dinara Akhmetova a novinář Jiří Pasz - Co dělá válka s lidskou duší?

17. 7. 2025

2 hod 11 min

Obrázek epizody túry & pivo #06: 44 km krajinou Zubrů k nejhlubší propasti světa

túry a pivo

túry & pivo #06: 44 km krajinou Zubrů k nejhlubší propasti světa

17. 7. 2025

15 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Na tramping na Kokořínsku se nabalila širší veřejnost, vysvětluje ochranář Pelc rušení nocovišť

Dvacet minut Radiožurnálu: Na tramping na Kokořínsku se nabalila širší veřejnost, vysvětluje ochranář Pelc rušení nocovišť

17. 7. 2025

23 min

Obrázek epizody Studovna: StarDance i studium architektury? Adriana Mašková zvládla obojí

Český rozhlas - Životní styl

Studovna: StarDance i studium architektury? Adriana Mašková zvládla obojí

17. 7. 2025

24 min