Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Totál talkshow: Totál talkshow o Dětských muzikálových studiích

Totál talkshow: Totál talkshow o Dětských muzikálových studiích

29. 9. 2024

46 min

Obrázek epizody Až na dřeň: V písničkách chci být odhalená, říká zpěvačka a herečka Ivana Korolová

Až na dřeň: V písničkách chci být odhalená, říká zpěvačka a herečka Ivana Korolová

29. 9. 2024

26 min

Obrázek epizody V písničkách chci být odhalená, říká zpěvačka a herečka Ivana Korolová

V písničkách chci být odhalená, říká zpěvačka a herečka Ivana Korolová

29. 9. 2024

26 min

Obrázek epizody AFRICKÝ BURČIAK

AFRICKÝ BURČIAK

29. 9. 2024

44 min

Obrázek epizody Nedeľná nekázeň: Keď niekto nečíta, vidno to na ňom

Nedeľná nekázeň: Keď niekto nečíta, vidno to na ňom

29. 9. 2024

4 min

Obrázek epizody Casablanca: Nový Zéland se mi zpětně jeví jako sen. Cestovatelka bilancuje rok cest a práce v sadu i Mordoru

Casablanca: Nový Zéland se mi zpětně jeví jako sen. Cestovatelka bilancuje rok cest a práce v sadu i Mordoru

29. 9. 2024

43 min

Obrázek epizody Casablanca: Nový Zéland se mi zpětně jeví jako sen. Cestovatelka bilancuje rok cest a práce v sadu i Mordoru

Casablanca: Nový Zéland se mi zpětně jeví jako sen. Cestovatelka bilancuje rok cest a práce v sadu i Mordoru

29. 9. 2024

43 min

Obrázek epizody Nový Zéland se mi zpětně jeví jako sen. Cestovatelka bilancuje rok cest a práce v sadu i Mordoru

Nový Zéland se mi zpětně jeví jako sen. Cestovatelka bilancuje rok cest a práce v sadu i Mordoru

29. 9. 2024

44 min

Obrázek epizody Kóšer podcast: ako vrah zo Zámockej sliedil za Mesežnikovom

Kóšer podcast: ako vrah zo Zámockej sliedil za Mesežnikovom

29. 9. 2024

1 hod 16 min

Obrázek epizody Východočeské výlety: Kvůli alkoholu vlezli i do včelího hnízda. Keltové se rádi bavili

Východočeské výlety: Kvůli alkoholu vlezli i do včelího hnízda. Keltové se rádi bavili

29. 9. 2024

26 min

Obrázek epizody Kvůli alkoholu vlezli i do včelího hnízda. Keltové se rádi bavili

Kvůli alkoholu vlezli i do včelího hnízda. Keltové se rádi bavili

29. 9. 2024

26 min

Obrázek epizody Jsem rváčka a někdy i chuligánka, směje se novinářka Lea Surovcová

Jsem rváčka a někdy i chuligánka, směje se novinářka Lea Surovcová

29. 9. 2024

25 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Dřeviny, ptáci, brouci i bylinky. Zdravý les je takový, kde je všechno v souladu, říká biolog Karlík

Host Radiožurnálu: Dřeviny, ptáci, brouci i bylinky. Zdravý les je takový, kde je všechno v souladu, říká biolog Karlík

29. 9. 2024

26 min

Obrázek epizody Dřeviny, ptáci, brouci i bylinky. Zdravý les je takový, kde je všechno v souladu, říká biolog Karlík

Dřeviny, ptáci, brouci i bylinky. Zdravý les je takový, kde je všechno v souladu, říká biolog Karlík

29. 9. 2024

26 min

Obrázek epizody Nejvtipnější dívka Slovenska: Spolupráce se Fiki Sulíkem mi neprospěla. Jako chlap bych byla dál.

Nejvtipnější dívka Slovenska: Spolupráce se Fiki Sulíkem mi neprospěla. Jako chlap bych byla dál.

29. 9. 2024

49 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Jak v dětech objevit talent? A je k prosazení talentu důležitá sebeprezentace?

Jak to vidí...: Jak v dětech objevit talent? A je k prosazení talentu důležitá sebeprezentace?

29. 9. 2024

25 min

Obrázek epizody O sebestředné pokoře

O sebestředné pokoře

29. 9. 2024

2 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Jsem rváčka a někdy i chuligánka, směje se novinářka Lea Surovcová

Zálety Aleny Zárybnické: Jsem rváčka a někdy i chuligánka, směje se novinářka Lea Surovcová

29. 9. 2024

25 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Jsem rváčka a někdy i chuligánka, směje se novinářka Lea Surovcová

Zálety Aleny Zárybnické: Jsem rváčka a někdy i chuligánka, směje se novinářka Lea Surovcová

29. 9. 2024

25 min

Obrázek epizody Vltavín: Fotografie, která musela zmizet ze světa. Archivní připomínka koncertu Davida Oistracha v Písku

Vltavín: Fotografie, která musela zmizet ze světa. Archivní připomínka koncertu Davida Oistracha v Písku

29. 9. 2024

27 min

Obrázek epizody PO DOBRÉM 44 - Honza Fiala

PO DOBRÉM 44 - Honza Fiala

29. 9. 2024

38 min

Obrázek epizody Marie Tomsová: Už pár dní jsem nadšená!

Marie Tomsová: Už pár dní jsem nadšená!

29. 9. 2024

3 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Úžasné životy: Otakar Brousek podle Viktora Polesného

Úžasné životy: Úžasné životy: Otakar Brousek podle Viktora Polesného

29. 9. 2024

24 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Otakar Brousek podle Viktora Polesného

Úžasné životy: Otakar Brousek podle Viktora Polesného

29. 9. 2024

24 min

Obrázek epizody Vertikála: Mše v přírodě vtahují i lidi bez vyznání, shodují se kněz Vácha a sedlák Stehlík

Vertikála: Mše v přírodě vtahují i lidi bez vyznání, shodují se kněz Vácha a sedlák Stehlík

29. 9. 2024

26 min