Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Kyvadlo se mírně pohnulo: Už i Pehe věští konec. Vrátili nám kopii Korunovačního kříže? | Petr Hájek

Kyvadlo se mírně pohnulo: Už i Pehe věští konec. Vrátili nám kopii Korunovačního kříže? | Petr Hájek

30. 9. 2024

55 min

Obrázek epizody #446 – Ed Barnhart: Maya, Aztec, Inca, and Lost Civilizations of South America

#446 – Ed Barnhart: Maya, Aztec, Inca, and Lost Civilizations of South America

30. 9. 2024

3 hod 36 min

Obrázek epizody Víte, kdo nejvíc potřebuje zpomalenou jógu? Zrychlení lidé, odpovídá cvičitelka Miroslava Hadáčková

Víte, kdo nejvíc potřebuje zpomalenou jógu? Zrychlení lidé, odpovídá cvičitelka Miroslava Hadáčková

30. 9. 2024

25 min

Obrázek epizody Jak si najít PŘÁTELE a nebýt osamocený muž | 15% mužů nemá přátele, pandemie osamocených opuštěných mužů, home-office, covid, co samotu způsobuje | Podcast pro muže v 21 století | MUŽ 21 #28

Jak si najít PŘÁTELE a nebýt osamocený muž | 15% mužů nemá přátele, pandemie osamocených opuštěných mužů, home-office, covid, co samotu způsobuje | Podcast pro muže v 21 století | MUŽ 21 #28

30. 9. 2024

26 min

Obrázek epizody Víte, kdo nejvíc potřebuje zpomalenou jógu? Zrychlení lidé, odpovídá cvičitelka Miroslava Hadáčková

Víte, kdo nejvíc potřebuje zpomalenou jógu? Zrychlení lidé, odpovídá cvičitelka Miroslava Hadáčková

30. 9. 2024

26 min

Obrázek epizody Naplno s Věrou Hotařovou: Já jsem se dobře oženil, a tak jsem šťastný člověk, říká výtvarník Ladislav Pálka

Naplno s Věrou Hotařovou: Já jsem se dobře oženil, a tak jsem šťastný člověk, říká výtvarník Ladislav Pálka

30. 9. 2024

22 min

Obrázek epizody Hergot!: Kutnohorská sekta: Věřili, že tělo léčitele vyzvednou entity z jiného světa

Hergot!: Kutnohorská sekta: Věřili, že tělo léčitele vyzvednou entity z jiného světa

30. 9. 2024

50 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Lacina: Úspěch ANO jsem čekal. Piráti by ale měli svou hru ve vládě dohrát, i z povinnosti k voličům

Dvacet minut Radiožurnálu: Lacina: Úspěch ANO jsem čekal. Piráti by ale měli svou hru ve vládě dohrát, i z povinnosti k voličům

30. 9. 2024

24 min

Obrázek epizody Co vás zajímá: Ideální úroda? Mírně nižší sklizeň za velice dobrou cenu, říká předseda krajské agrární komory

Co vás zajímá: Ideální úroda? Mírně nižší sklizeň za velice dobrou cenu, říká předseda krajské agrární komory

30. 9. 2024

19 min

Obrázek epizody Interview Plus: Hlavenka: IT zakázky státu jsou až padesátkrát předražené

Interview Plus: Hlavenka: IT zakázky státu jsou až padesátkrát předražené

30. 9. 2024

25 min

Obrázek epizody #385 — AI Utopia

#385 — AI Utopia

30. 9. 2024

39 min

Obrázek epizody How quadratic funding could finance your dreams | Kevin Owocki

How quadratic funding could finance your dreams | Kevin Owocki

30. 9. 2024

11 min

Obrázek epizody Třeštění #21 David Řezníček – Je třeba začít u sebe

Třeštění #21 David Řezníček – Je třeba začít u sebe

30. 9. 2024

29 min

Obrázek epizody Radioporadna: Pastinák = hvězda podzimní kuchyně. Zelenina s nešťastným osudem, ale také s mnohostranným použitím

Radioporadna: Pastinák = hvězda podzimní kuchyně. Zelenina s nešťastným osudem, ale také s mnohostranným použitím

30. 9. 2024

22 min

Obrázek epizody Hergot!: Kutnohorská sekta: Věřili, že tělo léčitele vyzvednou entity z jiného světa

Hergot!: Kutnohorská sekta: Věřili, že tělo léčitele vyzvednou entity z jiného světa

30. 9. 2024

50 min

Obrázek epizody Dokument Cesta za vlastním domovem

Dokument Cesta za vlastním domovem

30. 9. 2024

39 min

Obrázek epizody Vlna: Mají GenZ méně sexu? Číslo nerozhoduje o kvalitě, říká Barbora Mudrová z organizace Konsent

Vlna: Mají GenZ méně sexu? Číslo nerozhoduje o kvalitě, říká Barbora Mudrová z organizace Konsent

30. 9. 2024

24 min

Obrázek epizody Vlna: Mají GenZ méně sexu? Číslo nerozhoduje o kvalitě, říká Barbora Mudrová z organizace Konsent

Vlna: Mají GenZ méně sexu? Číslo nerozhoduje o kvalitě, říká Barbora Mudrová z organizace Konsent

30. 9. 2024

24 min

Obrázek epizody Slejvák: Nový seriál o Harrym Potterovi bude muset nasadit laťku vysoko, aby dostál našemu očekávání

Slejvák: Nový seriál o Harrym Potterovi bude muset nasadit laťku vysoko, aby dostál našemu očekávání

30. 9. 2024

53 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Mnichov tleskal havířům z Jihlavy, byli součástí zahajovacího průvodu letošního Oktoberfestu

Dobré dopoledne: Mnichov tleskal havířům z Jihlavy, byli součástí zahajovacího průvodu letošního Oktoberfestu

30. 9. 2024

18 min

Obrázek epizody Tajemství lidského vědomí: Obsah našeho mozku do stroje? ? Cloudové myšlení digitálního neokortexu ?

Tajemství lidského vědomí: Obsah našeho mozku do stroje? ? Cloudové myšlení digitálního neokortexu ?

30. 9. 2024

1 hod 3 min

Obrázek epizody Zkušenost, která nás hluboce vrací k sobě

Zkušenost, která nás hluboce vrací k sobě

30. 9. 2024

25 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: V den závodu snídám chleba s máslem a marmeládou, prozradil olympijský vítěz v šermu Jiří Beran

Klub Rádia Junior: V den závodu snídám chleba s máslem a marmeládou, prozradil olympijský vítěz v šermu Jiří Beran

30. 9. 2024

40 min

Obrázek epizody O život mohlo přijít 60 hasičů. Novináři odhalují okolnosti výbuchu ve Vrběticích deset let poté

O život mohlo přijít 60 hasičů. Novináři odhalují okolnosti výbuchu ve Vrběticích deset let poté

30. 9. 2024

25 min

Obrázek epizody Houpačky: Nikdy v životě jsem se necítila tak sama, jako teď s miminkem, říká porodní asistentka Bára Čápová

Houpačky: Nikdy v životě jsem se necítila tak sama, jako teď s miminkem, říká porodní asistentka Bára Čápová

30. 9. 2024

23 min