Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Martin Čaban: Důchodový zločin na pokračování

Martin Čaban: Důchodový zločin na pokračování

3. 10. 2024

5 min

Obrázek epizody Stárnutí společnosti a jaké výzvy čekají na sociální služby

Stárnutí společnosti a jaké výzvy čekají na sociální služby

3. 10. 2024

18 min

Obrázek epizody Odpolední interview: I když mají postižení sluchu a řeči, dokáží vnímat a prožívat hudbu

Odpolední interview: I když mají postižení sluchu a řeči, dokáží vnímat a prožívat hudbu

3. 10. 2024

9 min

Obrázek epizody Bourání: Když hoří, není čas hledat hasicí přístroj. Co s tím udělali v Kokes Ambro studio?

Bourání: Když hoří, není čas hledat hasicí přístroj. Co s tím udělali v Kokes Ambro studio?

3. 10. 2024

41 min

Obrázek epizody Bourání: Když hoří, není čas hledat hasicí přístroj. Co s tím udělali v Kokes Ambro studio?

Bourání: Když hoří, není čas hledat hasicí přístroj. Co s tím udělali v Kokes Ambro studio?

3. 10. 2024

41 min

Obrázek epizody Existenciální krize 🙂

Existenciální krize 🙂

3. 10. 2024

54 sec

Obrázek epizody #10 Sebepoznání

#10 Sebepoznání

3. 10. 2024

46 min

Obrázek epizody The Strange Story of Lysol

The Strange Story of Lysol

3. 10. 2024

43 min

Obrázek epizody České slovo (češki) - 03.10.2024.

České slovo (češki) - 03.10.2024.

3. 10. 2024

30 min

Obrázek epizody Radioporadna: Kočky si na rozdíl od psů nemohou dovolit své city pokaždé ukázat, tvrdí zkušená kočičí psycholožka

Radioporadna: Kočky si na rozdíl od psů nemohou dovolit své city pokaždé ukázat, tvrdí zkušená kočičí psycholožka

3. 10. 2024

24 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Od Radkina Honzáka po detektivky: co číst tento podzim

Dobré dopoledne: Od Radkina Honzáka po detektivky: co číst tento podzim

3. 10. 2024

17 min

Obrázek epizody Vybrali jsme pro vás: 5 dodávek a 3 karavany. Bozkovští se vypravují do Španělska na Šestidenní

Vybrali jsme pro vás: 5 dodávek a 3 karavany. Bozkovští se vypravují do Španělska na Šestidenní

3. 10. 2024

2 min

Obrázek epizody ArtCafé: Anki: Spokojený raper, co místo do klubů chodí po horách

ArtCafé: Anki: Spokojený raper, co místo do klubů chodí po horách

3. 10. 2024

32 min

Obrázek epizody Šanson je mi blízký. Mám i spoustu neprvoplánově popových písniček, říká Petr Kotvald

Šanson je mi blízký. Mám i spoustu neprvoplánově popových písniček, říká Petr Kotvald

3. 10. 2024

27 min

Obrázek epizody Na rovinu s Petrom Bárdym: Fico odo mňa žiada 100-tisíc eur za fotku svojej tváre. Chce ma zničiť ekonomicky aj reputačne

Na rovinu s Petrom Bárdym: Fico odo mňa žiada 100-tisíc eur za fotku svojej tváre. Chce ma zničiť ekonomicky aj reputačne

3. 10. 2024

36 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Český stavák potěší oko na zemi i při letu. Když letí, tak tleská

Hobby magazín: Český stavák potěší oko na zemi i při letu. Když letí, tak tleská

3. 10. 2024

2 min

Obrázek epizody Alex a host: Šanson je mi blízký. Mám i spoustu neprvoplánově popových písniček, říká Petr Kotvald

Alex a host: Šanson je mi blízký. Mám i spoustu neprvoplánově popových písniček, říká Petr Kotvald

3. 10. 2024

26 min

Obrázek epizody Kapacita dětských domovů nestačí. Vychovatelé dětem nemohou nahradit rodiče

Kapacita dětských domovů nestačí. Vychovatelé dětem nemohou nahradit rodiče

3. 10. 2024

58 min

Obrázek epizody První epizoda: Vraždící bestie aneb Manželé Stodolovi

První epizoda: Vraždící bestie aneb Manželé Stodolovi

3. 10. 2024

15 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Tomáš Votava přišel jako kluk na ZUŠ Střezina a už z ní neodešel. Teď šéfuje největší ZUŠce v zemi

Host ve studiu: Tomáš Votava přišel jako kluk na ZUŠ Střezina a už z ní neodešel. Teď šéfuje největší ZUŠce v zemi

3. 10. 2024

10 min

Obrázek epizody Sauron - celý příběh Temného pána Mordoru | Pán prstenů

Sauron - celý příběh Temného pána Mordoru | Pán prstenů

3. 10. 2024

36 min

Obrázek epizody Kilometry Jiřího Ježka: Snažíme se dělat závody pro celou rodinu. Chceme, aby se k nám vraceli, říkají organizátoři RunTour

Kilometry Jiřího Ježka: Snažíme se dělat závody pro celou rodinu. Chceme, aby se k nám vraceli, říkají organizátoři RunTour

3. 10. 2024

49 min

Obrázek epizody Vlna: Když každý odejde, tak se nic nezmění. Jak vypadá návrat do vylidněného Karlovarského kraje?

Vlna: Když každý odejde, tak se nic nezmění. Jak vypadá návrat do vylidněného Karlovarského kraje?

3. 10. 2024

23 min

Obrázek epizody Tým Festivalu Pod drnem - Ája Kykal Csöszová a Tereza Juppová

Tým Festivalu Pod drnem - Ája Kykal Csöszová a Tereza Juppová

3. 10. 2024

45 min

Obrázek epizody Blízká setkání: „S Jakubem jsme se potkali při natáčení pohádky,“ vzpomíná herečka Sara Sandeva

Blízká setkání: „S Jakubem jsme se potkali při natáčení pohádky,“ vzpomíná herečka Sara Sandeva

3. 10. 2024

31 min