Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Vertikála: Poslechněte si debatu s Evou Hůlkovou

Vertikála: Poslechněte si debatu s Evou Hůlkovou

6. 10. 2024

25 min

Obrázek epizody Léčba Nietzschem

Léčba Nietzschem

6. 10. 2024

27 min

Obrázek epizody PO DOBRÉM 45 - Jaroslav Baďura

PO DOBRÉM 45 - Jaroslav Baďura

6. 10. 2024

32 min

Obrázek epizody Velikonoční ostrov

Velikonoční ostrov

6. 10. 2024

1 min

Obrázek epizody Lurdes Gloria Manuel. Zdravý přístup k hejtům, olympijský úspěch a radost ze soutěžení, budoucnost v atletice

Lurdes Gloria Manuel. Zdravý přístup k hejtům, olympijský úspěch a radost ze soutěžení, budoucnost v atletice

6. 10. 2024

14 min

Obrázek epizody Studio Svobodného přístavu: O svobodě a poznávání světa s Aničkou Honzíkovou

Studio Svobodného přístavu: O svobodě a poznávání světa s Aničkou Honzíkovou

6. 10. 2024

52 min

Obrázek epizody Pot: Chcete být jako Emily z Paříže? A kdo ne?

Pot: Chcete být jako Emily z Paříže? A kdo ne?

5. 10. 2024

32 min

Obrázek epizody Mozaika: Kolonialismus, rasismus nebo identity menšin. Fotograf Festival dává hlas těm, co jindy neslyšíme

Mozaika: Kolonialismus, rasismus nebo identity menšin. Fotograf Festival dává hlas těm, co jindy neslyšíme

5. 10. 2024

13 min

Obrázek epizody Blízká setkání: To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní (1/1)

Blízká setkání: To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní (1/1)

5. 10. 2024

26 min

Obrázek epizody Šarm: Mikrofon je mým celoživotním parťákem, mám ho hrozně rád, usmívá se zpěvák a herec Vojtěch Dyk

Šarm: Mikrofon je mým celoživotním parťákem, mám ho hrozně rád, usmívá se zpěvák a herec Vojtěch Dyk

5. 10. 2024

28 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Básnířka Viola Fischerová: Viděla pod povrch věcí a uměla pro to najít slova

Osudové ženy: Básnířka Viola Fischerová: Viděla pod povrch věcí a uměla pro to najít slova

5. 10. 2024

25 min

Obrázek epizody Hudební podcast - 𝗡𝗮𝘀𝘁𝗮𝘃 𝗽𝗿𝗱𝗲𝗹 - Řáhol One

Hudební podcast - 𝗡𝗮𝘀𝘁𝗮𝘃 𝗽𝗿𝗱𝗲𝗹 - Řáhol One

5. 10. 2024

1 hod 4 min

Obrázek epizody Blízká setkání: To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní (1/1)

Blízká setkání: To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní (1/1)

5. 10. 2024

26 min

Obrázek epizody To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní (1/1)

To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní (1/1)

5. 10. 2024

27 min

Obrázek epizody #14 Je úspěšná žena problém? /// Zapomněl jsem nové přítelkyni říct, že už jednu mám | Dlouhý Široký

#14 Je úspěšná žena problém? /// Zapomněl jsem nové přítelkyni říct, že už jednu mám | Dlouhý Široký

5. 10. 2024

1 hod 4 min

Obrázek epizody Magazín o národnostních menšinách v Česku Alla Větrovcová přímo z Kyjeva natočila rozhovor se známým ukrajinským politickým karikaturistou Olehem Smaľem, jehož díla jsou součástí stálé expozice pražské galerie 12 Art Kabinet

Magazín o národnostních menšinách v Česku Alla Větrovcová přímo z Kyjeva natočila rozhovor se známým ukrajinským politickým karikaturistou Olehem Smaľem, jehož díla jsou součástí stálé expozice pražské galerie 12 Art Kabinet

5. 10. 2024

23 min

Obrázek epizody Místa v srdci egyptologa Miroslava Bárty

Místa v srdci egyptologa Miroslava Bárty

5. 10. 2024

3 min

Obrázek epizody Unikáty hanáckého lidového stavitelství

Unikáty hanáckého lidového stavitelství

5. 10. 2024

10 min

Obrázek epizody Reportáže zahraničních zpravodajů: Četba knihy Bohumila Hrabala v káhirských ulicích

Reportáže zahraničních zpravodajů: Četba knihy Bohumila Hrabala v káhirských ulicích

5. 10. 2024

24 min

Obrázek epizody Umím si uplést i drátěnou košili, říká šéf skupiny historickému šermu Páni z Kolína Miroslav Horáček

Umím si uplést i drátěnou košili, říká šéf skupiny historickému šermu Páni z Kolína Miroslav Horáček

5. 10. 2024

29 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Díky nové legislativě stoupá zájem o komunitní sdílení energie

Hobby magazín: Díky nové legislativě stoupá zájem o komunitní sdílení energie

5. 10. 2024

3 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Díky nové legislativě stoupá zájem o komunitní sdílení energie

Hobby magazín: Díky nové legislativě stoupá zájem o komunitní sdílení energie

5. 10. 2024

3 min

Obrázek epizody Překvapilo mě, na jak vysoké úrovni jsou služby v Polsku, říká zakladatel projektu Amazing places

Překvapilo mě, na jak vysoké úrovni jsou služby v Polsku, říká zakladatel projektu Amazing places

5. 10. 2024

21 min

Obrázek epizody Host Lenky Vahalové: Překvapilo mě, na jak vysoké úrovni jsou služby v Polsku, říká zakladatel projektu Amazing places

Host Lenky Vahalové: Překvapilo mě, na jak vysoké úrovni jsou služby v Polsku, říká zakladatel projektu Amazing places

5. 10. 2024

21 min

Obrázek epizody Episode 2

Episode 2

5. 10. 2024

16 min