Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Bourání: Je levandule krásná? Tak měsíc v roce, a pak je z ní koště. Bourání klišé, tentokrát o zahradách

Bourání: Je levandule krásná? Tak měsíc v roce, a pak je z ní koště. Bourání klišé, tentokrát o zahradách

14. 10. 2024

42 min

Obrázek epizody Bourání: Je levandule krásná? Tak měsíc v roce, a pak je z ní koště. Bourání klišé, tentokrát o zahradách

Bourání: Je levandule krásná? Tak měsíc v roce, a pak je z ní koště. Bourání klišé, tentokrát o zahradách

14. 10. 2024

42 min

Obrázek epizody Momenty: Nezájem mě neodrazuje, spíš naopak stimuluje, říká Vladimír Merta

Momenty: Nezájem mě neodrazuje, spíš naopak stimuluje, říká Vladimír Merta

14. 10. 2024

12 min

Obrázek epizody A medical mythbuster's mission to improve health care | Joel Bervell

A medical mythbuster's mission to improve health care | Joel Bervell

14. 10. 2024

20 min

Obrázek epizody Velká Tartárie: Největší civilizace vymazaná z dějin. Smrtelné ohrožení západní koloniální dominance

Velká Tartárie: Největší civilizace vymazaná z dějin. Smrtelné ohrožení západní koloniální dominance

14. 10. 2024

1 hod 15 min

Obrázek epizody Harris vs. Trump — and what’s at stake for the world | Ian Bremmer

Harris vs. Trump — and what’s at stake for the world | Ian Bremmer

14. 10. 2024

55 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Odpočívka U Dubánka. Místo, které si zbudovali a taky velice oblíbili zahrádkáři z Tiché

Odpolední interview: Odpočívka U Dubánka. Místo, které si zbudovali a taky velice oblíbili zahrádkáři z Tiché

14. 10. 2024

11 min

Obrázek epizody Hergot!: Zazvoňte a otevřeme vám. O duchovním centru Fortna s produkční Hanou Říhovou

Hergot!: Zazvoňte a otevřeme vám. O duchovním centru Fortna s produkční Hanou Říhovou

14. 10. 2024

43 min

Obrázek epizody Hergot!: Zazvoňte a otevřeme vám. O duchovním centru Fortna s produkční Hanou Říhovou

Hergot!: Zazvoňte a otevřeme vám. O duchovním centru Fortna s produkční Hanou Říhovou

14. 10. 2024

43 min

Obrázek epizody Vladimir 518 - KNÍŽKU NAPÍŠU, ALE SPISOVATEL NEJSEM, PRŮCHOD MĚSTEM MĚ BOLÍ

Vladimir 518 - KNÍŽKU NAPÍŠU, ALE SPISOVATEL NEJSEM, PRŮCHOD MĚSTEM MĚ BOLÍ

14. 10. 2024

43 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Sebeobrana není rvačka. Je to umění konfliktu předejít, vysvětluje instruktor Pavel Houdek

Blízká setkání: Sebeobrana není rvačka. Je to umění konfliktu předejít, vysvětluje instruktor Pavel Houdek

14. 10. 2024

30 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Zhodnocujte kapesné. Pro děti je nejbezpečnější spořící účet, tvrdí lektor finanční gramotnosti

Klub Rádia Junior: Zhodnocujte kapesné. Pro děti je nejbezpečnější spořící účet, tvrdí lektor finanční gramotnosti

14. 10. 2024

31 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Skleník v zimě? Nechte ho plodit i v chladných měsících

Dobré dopoledne: Skleník v zimě? Nechte ho plodit i v chladných měsících

14. 10. 2024

14 min

Obrázek epizody Interview Plus: Zmocněnec Kopečný: Ukrajinci připouštějí, že se vzdají části území

Interview Plus: Zmocněnec Kopečný: Ukrajinci připouštějí, že se vzdají části území

14. 10. 2024

25 min

Obrázek epizody Radioporadna: Bolesti kloubů a jejich výměna. Máme několik typů endoprotéz a každá z nich má své výhody i nevýhody

Radioporadna: Bolesti kloubů a jejich výměna. Máme několik typů endoprotéz a každá z nich má své výhody i nevýhody

14. 10. 2024

26 min

Obrázek epizody #1 Kamila Bendová: „Manželovi jsem do vězení nosila svátost oltářní.“

#1 Kamila Bendová: „Manželovi jsem do vězení nosila svátost oltářní.“

14. 10. 2024

25 min

Obrázek epizody Adam Kajumi - DÍKY SÍTÍM JSEM ZAČAL ŽÍT, MÁM NEKONFLIKTNÍ KONTENT, KRAMPOL POCHOPIL TIKTOK HNED

Adam Kajumi - DÍKY SÍTÍM JSEM ZAČAL ŽÍT, MÁM NEKONFLIKTNÍ KONTENT, KRAMPOL POCHOPIL TIKTOK HNED

14. 10. 2024

26 min

Obrázek epizody Momenty: Nezájem mě neodrazuje, spíš naopak stimuluje, říká Vladimír Merta

Momenty: Nezájem mě neodrazuje, spíš naopak stimuluje, říká Vladimír Merta

14. 10. 2024

12 min

Obrázek epizody Michal Horák - NA PRSOU JE VŠECHNO ŠPATNĚ, VŠE JSEM SI VYSNIL, POKÁČOVI JSEM DĚLAL WINGMANA

Michal Horák - NA PRSOU JE VŠECHNO ŠPATNĚ, VŠE JSEM SI VYSNIL, POKÁČOVI JSEM DĚLAL WINGMANA

14. 10. 2024

41 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Jako malá holka vyhrála soutěž Co Čech, to muzikant. Teď chystá Tereza Barešová svoji vlastní desku

Host ve studiu: Jako malá holka vyhrála soutěž Co Čech, to muzikant. Teď chystá Tereza Barešová svoji vlastní desku

14. 10. 2024

10 min

Obrázek epizody Naše dvojka s Miraiem vznikla náhodou, říká Dalibor Gondík o zahájení Prix Bohemia Radio

Naše dvojka s Miraiem vznikla náhodou, říká Dalibor Gondík o zahájení Prix Bohemia Radio

14. 10. 2024

27 min

Obrázek epizody Alex a host: Naše dvojka s Miraiem vznikla náhodou, říká Dalibor Gondík o zahájení Prix Bohemia Radio

Alex a host: Naše dvojka s Miraiem vznikla náhodou, říká Dalibor Gondík o zahájení Prix Bohemia Radio

14. 10. 2024

27 min

Obrázek epizody Pro a proti: Stačilo! a SOCDEM? Debata o „neortodoxním řešení“ a hodnotách

Pro a proti: Stačilo! a SOCDEM? Debata o „neortodoxním řešení“ a hodnotách

14. 10. 2024

24 min

Obrázek epizody Jakub Unger - SEZNAM MÁ 5 VIRTUÁLNÍCH KOLEGŮ, NOVINÁŘ JE TEN CO HLEDÁ INFORMACI, KLIKAVOST JE TRENDY

Jakub Unger - SEZNAM MÁ 5 VIRTUÁLNÍCH KOLEGŮ, NOVINÁŘ JE TEN CO HLEDÁ INFORMACI, KLIKAVOST JE TRENDY

14. 10. 2024

48 min

Obrázek epizody Nebezpečné stvůry japonské mytologie – průvodce fascinujícími bytostmi země vycházejícího slunce

Nebezpečné stvůry japonské mytologie – průvodce fascinujícími bytostmi země vycházejícího slunce

14. 10. 2024

25 min