Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Mamacruz - until when is it time to sin...

Mamacruz - until when is it time to sin...

22. 10. 2024

7 min

Obrázek epizody Probudila se ve mně touha rozloučit se normálně a ne jako kulhající srnka, říká atlet Petr Svoboda

Probudila se ve mně touha rozloučit se normálně a ne jako kulhající srnka, říká atlet Petr Svoboda

22. 10. 2024

25 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Správnou křížalu nezlomíte. Musí zůstat vláčná a plná chuti. V Trhové Kamenici vědí, jak na to

Hobby magazín: Správnou křížalu nezlomíte. Musí zůstat vláčná a plná chuti. V Trhové Kamenici vědí, jak na to

22. 10. 2024

2 min

Obrázek epizody 🇪🇸 ASTURIE; perla španělské přírody

🇪🇸 ASTURIE; perla španělské přírody

22. 10. 2024

18 min

Obrázek epizody Interview Plus: Brzesková: Lidovci nesmí ve Spolu zapadnout. Své úspěchy v rodinné politice musíme lépe komunikovat

Interview Plus: Brzesková: Lidovci nesmí ve Spolu zapadnout. Své úspěchy v rodinné politice musíme lépe komunikovat

22. 10. 2024

25 min

Obrázek epizody Pro a proti: Malé nemocnice se bouří. Pojišťovny: Ceny zákroků určuje trh

Pro a proti: Malé nemocnice se bouří. Pojišťovny: Ceny zákroků určuje trh

22. 10. 2024

25 min

Obrázek epizody Radioporadna: Optimální věk k otěhotnění je pro ženu 18 až 21 let. Naše populace směřující k mateřství ale stárne

Radioporadna: Optimální věk k otěhotnění je pro ženu 18 až 21 let. Naše populace směřující k mateřství ale stárne

22. 10. 2024

19 min

Obrázek epizody Duchovní Evropa. Moldavsko aneb Co je schováno mezi Rumunskem a Ruskem

Duchovní Evropa. Moldavsko aneb Co je schováno mezi Rumunskem a Ruskem

22. 10. 2024

27 min

Obrázek epizody Radioporadna: Zachránit a vypustit. Záchranná stanice Pasíčka vrací do přírody i velké dravce

Radioporadna: Zachránit a vypustit. Záchranná stanice Pasíčka vrací do přírody i velké dravce

22. 10. 2024

19 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Petr Ostrouchov produkoval už třetí CD Vladimíra Mišíka. „Spolupráce s ním je pro mě nejzásadnější“

Blízká setkání: Petr Ostrouchov produkoval už třetí CD Vladimíra Mišíka. „Spolupráce s ním je pro mě nejzásadnější“

22. 10. 2024

30 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Petr Ostrouchov produkoval už třetí CD Vladimíra Mišíka. „Spolupráce s ním je pro mě nejzásadnější“

Blízká setkání: Petr Ostrouchov produkoval už třetí CD Vladimíra Mišíka. „Spolupráce s ním je pro mě nejzásadnější“

22. 10. 2024

30 min

Obrázek epizody Petr Ostrouchov produkoval už třetí CD Vladimíra Mišíka. „Spolupráce s ním je pro mě nejzásadnější“

Petr Ostrouchov produkoval už třetí CD Vladimíra Mišíka. „Spolupráce s ním je pro mě nejzásadnější“

22. 10. 2024

31 min

Obrázek epizody Olga Sommerová uvádí film Juráček je můj osud. Čím ji musí žena zaujmout, aby o ní chtěla točit?

Olga Sommerová uvádí film Juráček je můj osud. Čím ji musí žena zaujmout, aby o ní chtěla točit?

22. 10. 2024

29 min

Obrázek epizody Sionismus zbožný či bezbožný?

Sionismus zbožný či bezbožný?

22. 10. 2024

26 min

Obrázek epizody Savage Lovecast Episode 938

Savage Lovecast Episode 938

22. 10. 2024

56 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Láska k výtvarnému umění, malování, kreslení a tvoření. Řezbář Pavel Špelda je Živnostníkem roku

Host ve studiu: Láska k výtvarnému umění, malování, kreslení a tvoření. Řezbář Pavel Špelda je Živnostníkem roku

22. 10. 2024

12 min

Obrázek epizody Tereza Nagyová: Sama pro sebe jsem v mnoha věcech tabu

Tereza Nagyová: Sama pro sebe jsem v mnoha věcech tabu

22. 10. 2024

27 min

Obrázek epizody Módní návrhář Osmany Laffita: Moje deformace je, že jsem velký perfekcionista. S módou se musí umět podnikat

Módní návrhář Osmany Laffita: Moje deformace je, že jsem velký perfekcionista. S módou se musí umět podnikat

22. 10. 2024

50 min

Obrázek epizody Radioporadna: Zachránit a vypustit. Záchranná stanice Pasíčka vrací do přírody i velké dravce

Radioporadna: Zachránit a vypustit. Záchranná stanice Pasíčka vrací do přírody i velké dravce

22. 10. 2024

19 min

Obrázek epizody Jan Dungel: Amazonie, Zvířata, Hadi, Hmyz #30

Jan Dungel: Amazonie, Zvířata, Hadi, Hmyz #30

22. 10. 2024

1 hod 28 min

Obrázek epizody Q Anon: When Wild Conspiracy Went (sort of) Mainstream

Q Anon: When Wild Conspiracy Went (sort of) Mainstream

22. 10. 2024

48 min

Obrázek epizody Povídka #97 Výlet část 2.

Povídka #97 Výlet část 2.

22. 10. 2024

17 min

Obrázek epizody Martin Marek - Lži ministra Výborného o zodpovědnosti ekologů jsou nebývalé

Martin Marek - Lži ministra Výborného o zodpovědnosti ekologů jsou nebývalé

22. 10. 2024

55 min

Obrázek epizody Na Linku důvěry při Městské nemocnici Ostrava se obracejí tisíce lidí ročně

Na Linku důvěry při Městské nemocnici Ostrava se obracejí tisíce lidí ročně

22. 10. 2024

23 min

Obrázek epizody Čistá hra Martina Procházky: Obrovská škoda, říká o zrušení Winter games Procházka

Čistá hra Martina Procházky: Obrovská škoda, říká o zrušení Winter games Procházka

22. 10. 2024

48 min