Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Petr Holub: Nelíbí se nikomu. Chudý rozpočet pro chudé Česko

Petr Holub: Nelíbí se nikomu. Chudý rozpočet pro chudé Česko

24. 10. 2024

4 min

Obrázek epizody Lékárna: Lupenčitá artritida. O jejích projevech i léčbě

Lékárna: Lupenčitá artritida. O jejích projevech i léčbě

24. 10. 2024

26 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Psotka: Myslel jsem si, že Zbrojovku nastartuji. Je tam ale špatně nastavená infrastruktura a vize

Desítka Pavla Horvátha: Psotka: Myslel jsem si, že Zbrojovku nastartuji. Je tam ale špatně nastavená infrastruktura a vize

24. 10. 2024

54 min

Obrázek epizody Vizitka: Václav Šilha: Kroje vyšívané šupinami i ty, na něž se nesahá. Netušil jsem, že jich je u nás tolik

Vizitka: Václav Šilha: Kroje vyšívané šupinami i ty, na něž se nesahá. Netušil jsem, že jich je u nás tolik

24. 10. 2024

42 min

Obrázek epizody Vizitka: Václav Šilha: Kroje vyšívané šupinami i ty, na něž se nesahá. Netušil jsem, že jich je u nás tolik

Vizitka: Václav Šilha: Kroje vyšívané šupinami i ty, na něž se nesahá. Netušil jsem, že jich je u nás tolik

24. 10. 2024

42 min

Obrázek epizody Václav Šilha: Kroje vyšívané šupinami i ty, na něž se nesahá. Netušil jsem, že jich je u nás tolik

Václav Šilha: Kroje vyšívané šupinami i ty, na něž se nesahá. Netušil jsem, že jich je u nás tolik

24. 10. 2024

42 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Voda teče z každého kohoutku, ale je to vzácná věc. Vodohospodář zve k návštěvě i přestavbě vodojemů

Host Lucie Výborné: Voda teče z každého kohoutku, ale je to vzácná věc. Vodohospodář zve k návštěvě i přestavbě vodojemů

24. 10. 2024

29 min

Obrázek epizody Voda teče z každého kohoutku, ale je to vzácná věc. Vodohospodář zve k návštěvě i přestavbě vodojemů

Voda teče z každého kohoutku, ale je to vzácná věc. Vodohospodář zve k návštěvě i přestavbě vodojemů

24. 10. 2024

29 min

Obrázek epizody 068 Bhagavadgíta

068 Bhagavadgíta

24. 10. 2024

1 hod 6 min

Obrázek epizody GS Talks #41 - Jirka Macháček: Nejodvážnější kousek šatníku? Zlatá tanga od Tona Stana

GS Talks #41 - Jirka Macháček: Nejodvážnější kousek šatníku? Zlatá tanga od Tona Stana

24. 10. 2024

37 min

Obrázek epizody Jan M. Heller: Ujíždí mi to

Jan M. Heller: Ujíždí mi to

24. 10. 2024

5 min

Obrázek epizody Máme hosty: ZUŠ Havlíčkova v Pardubicích vede nový ředitel. Nechystá revoluce ani kotrmelce

Máme hosty: ZUŠ Havlíčkova v Pardubicích vede nový ředitel. Nechystá revoluce ani kotrmelce

24. 10. 2024

9 min

Obrázek epizody Co znamená udržitelný cestovní ruch a jak ho my můžeme ovlivnit?

Co znamená udržitelný cestovní ruch a jak ho my můžeme ovlivnit?

24. 10. 2024

30 min

Obrázek epizody NA ROVINU s Marekom Krajčím: Zdravotníctvo oberajú o peniaze oligarchické pijavice

NA ROVINU s Marekom Krajčím: Zdravotníctvo oberajú o peniaze oligarchické pijavice

24. 10. 2024

43 min

Obrázek epizody Mozaika: Pracovna: Na návštěvě u návrhářky a hudebnice Zuzany Smatanové alias SJU

Mozaika: Pracovna: Na návštěvě u návrhářky a hudebnice Zuzany Smatanové alias SJU

24. 10. 2024

24 min

Obrázek epizody Jan Štifter: V mezičase

Jan Štifter: V mezičase

24. 10. 2024

2 min

Obrázek epizody Brain Doctor: These Popular Sports Are Causing Brain Damage & The NFL Is Keeping This Devastating Disease Quiet!

Brain Doctor: These Popular Sports Are Causing Brain Damage & The NFL Is Keeping This Devastating Disease Quiet!

24. 10. 2024

1 hod 2 min

Obrázek epizody Tycho de Brahe

Tycho de Brahe

24. 10. 2024

1 min

Obrázek epizody Why Do Modern Men Feel So Left Behind? - Richard Reeves - #855

Why Do Modern Men Feel So Left Behind? - Richard Reeves - #855

24. 10. 2024

2 hod 57 min

Obrázek epizody Konspirační teorie

Konspirační teorie

24. 10. 2024

33 min

Obrázek epizody Jordan Haj. Trump a Babiš jsou zlo a naše pohádka možná neskončí dobře, konec skrývání arabského jména, mír s alopecií

Jordan Haj. Trump a Babiš jsou zlo a naše pohádka možná neskončí dobře, konec skrývání arabského jména, mír s alopecií

24. 10. 2024

30 min

Obrázek epizody „Mateřství nám pomohlo i ve sportu“ - Barbora Strýcová, Kristiina Sasínek Mäki

„Mateřství nám pomohlo i ve sportu“ - Barbora Strýcová, Kristiina Sasínek Mäki

24. 10. 2024

58 min

Obrázek epizody Roderick Lambert | Better the devil you know!

Roderick Lambert | Better the devil you know!

24. 10. 2024

47 min

Obrázek epizody Král lichů - celý příběh vládce nemrtvých | Warcraft

Král lichů - celý příběh vládce nemrtvých | Warcraft

24. 10. 2024

36 min

Obrázek epizody #159 Michal a Ondra - ZAKÁZANÉ TECHNOLOGIE V MOTORSPORTU: Až Příliš Geniální Nápady

#159 Michal a Ondra - ZAKÁZANÉ TECHNOLOGIE V MOTORSPORTU: Až Příliš Geniální Nápady

24. 10. 2024

57 min