Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Jak být spokojenější? Neporovnávat se, neztrácet naději a vytvořit si svůj prostor, radí Petr Ludwig

Jak být spokojenější? Neporovnávat se, neztrácet naději a vytvořit si svůj prostor, radí Petr Ludwig

29. 10. 2024

24 min

Obrázek epizody Jak být spokojenější? Neporovnávat se, neztrácet naději a vytvořit si svůj prostor, radí Petr Ludwig

Jak být spokojenější? Neporovnávat se, neztrácet naději a vytvořit si svůj prostor, radí Petr Ludwig

29. 10. 2024

24 min

Obrázek epizody Pro a proti: Je rozpočet 2025 Potěmkinovou vesnicí?

Pro a proti: Je rozpočet 2025 Potěmkinovou vesnicí?

29. 10. 2024

24 min

Obrázek epizody Čistá hra Martina Procházky: Bartošák může Vsetínu hodně pomoci, říká Procházka. Pokud se nesrovná, tak je blázen, míní Tomášek

Čistá hra Martina Procházky: Bartošák může Vsetínu hodně pomoci, říká Procházka. Pokud se nesrovná, tak je blázen, míní Tomášek

29. 10. 2024

47 min

Obrázek epizody Ochotníci z Chotěboře zahrají Marečku, podejte mi pero. S představením se podívají i do Humpolce

Ochotníci z Chotěboře zahrají Marečku, podejte mi pero. S představením se podívají i do Humpolce

29. 10. 2024

3 min

Obrázek epizody Architekt Petr Tej: Dělat věci jednoduše mě naučila Alena Šrámková, s lávkou HolKa jsem spokojený

Architekt Petr Tej: Dělat věci jednoduše mě naučila Alena Šrámková, s lávkou HolKa jsem spokojený

29. 10. 2024

49 min

Obrázek epizody Vizitka: Architekt Petr Tej: Dělat věci jednoduše mě naučila Alena Šrámková, s lávkou HolKa jsem spokojený

Vizitka: Architekt Petr Tej: Dělat věci jednoduše mě naučila Alena Šrámková, s lávkou HolKa jsem spokojený

29. 10. 2024

49 min

Obrázek epizody Vizitka: Architekt Petr Tej: Dělat věci jednoduše mě naučila Alena Šrámková, s lávkou HolKa jsem spokojený

Vizitka: Architekt Petr Tej: Dělat věci jednoduše mě naučila Alena Šrámková, s lávkou HolKa jsem spokojený

29. 10. 2024

49 min

Obrázek epizody The Mystery of the Skeletons of Roopkund Lake

The Mystery of the Skeletons of Roopkund Lake

29. 10. 2024

43 min

Obrázek epizody Osudy 28. října

Osudy 28. října

29. 10. 2024

51 min

Obrázek epizody Máme hosty: Hrabal: Nejdřív parkovací dům, pak rozšíření zón. A na „pomalodráhu“ nemají Pardubice vliv

Máme hosty: Hrabal: Nejdřív parkovací dům, pak rozšíření zón. A na „pomalodráhu“ nemají Pardubice vliv

29. 10. 2024

13 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Politoložka: Do vlády se vrací papalášství. Politici jsou odtržení od reality, a tím lidi uráží

Jak to vidí...: Politoložka: Do vlády se vrací papalášství. Politici jsou odtržení od reality, a tím lidi uráží

29. 10. 2024

24 min

Obrázek epizody Tomáš Kvapilík: Vztahy, Zdraví, Štěstí, Radost #31

Tomáš Kvapilík: Vztahy, Zdraví, Štěstí, Radost #31

29. 10. 2024

56 min

Obrázek epizody Richard Brulík: v ARTIN věřili umělé inteligenci už před čtvrt stoletím

Richard Brulík: v ARTIN věřili umělé inteligenci už před čtvrt stoletím

29. 10. 2024

29 min

Obrázek epizody Slast: Slast je tu i pro mě, ne jen pro něj. Nikomu to nedlužím

Slast: Slast je tu i pro mě, ne jen pro něj. Nikomu to nedlužím

29. 10. 2024

44 min

Obrázek epizody Jozef Karika: Nestabilní a liminální Slovensko mě trápí i fascinuje

Jozef Karika: Nestabilní a liminální Slovensko mě trápí i fascinuje

29. 10. 2024

58 min

Obrázek epizody Magazín Experiment: Hodinky proti stresu? Nové biosenzory umí varovat před zvýšenou hladinou kortizolu

Magazín Experiment: Hodinky proti stresu? Nové biosenzory umí varovat před zvýšenou hladinou kortizolu

29. 10. 2024

3 min

Obrázek epizody Anglické listy Karla Čapka slaví 100 let. Jeden výtisk se zapsal i do britské vojenské historie

Anglické listy Karla Čapka slaví 100 let. Jeden výtisk se zapsal i do britské vojenské historie

29. 10. 2024

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Anglické listy Karla Čapka slaví 100 let. Jeden výtisk se zapsal i do britské vojenské historie

Zápisník zahraničních zpravodajů: Anglické listy Karla Čapka slaví 100 let. Jeden výtisk se zapsal i do britské vojenské historie

29. 10. 2024

3 min

Obrázek epizody Jan Cempírek: O haiku

Jan Cempírek: O haiku

29. 10. 2024

2 min

Obrázek epizody #3 Jaroslav Brož: „Služba exorcisty by měla být doprovázena modlitbami společenství.

#3 Jaroslav Brož: „Služba exorcisty by měla být doprovázena modlitbami společenství.

29. 10. 2024

23 min

Obrázek epizody Brnění

Brnění

29. 10. 2024

1 min

Obrázek epizody Norbert Schmidt: Nůž

Norbert Schmidt: Nůž

29. 10. 2024

4 min

Obrázek epizody 786 - Igelitové obaly

786 - Igelitové obaly

29. 10. 2024

11 min

Obrázek epizody Martin Dorazín. Gaučoví Češi a únava z války, všudypřítomnost smrti a prázdninová Oděsa, hrůzostrašné noci a drony

Martin Dorazín. Gaučoví Češi a únava z války, všudypřítomnost smrti a prázdninová Oděsa, hrůzostrašné noci a drony

29. 10. 2024

30 min