Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Vizitka: Umělecký šéf Orchestru Berg Vrábel: Devátou by dnes Beethoven nenapsal

Vizitka: Umělecký šéf Orchestru Berg Vrábel: Devátou by dnes Beethoven nenapsal

4. 11. 2024

41 min

Obrázek epizody Umělecký šéf Orchestru Berg Vrábel: Devátou by dnes Beethoven nenapsal

Umělecký šéf Orchestru Berg Vrábel: Devátou by dnes Beethoven nenapsal

4. 11. 2024

41 min

Obrázek epizody K profesi ho přivedla vlastní zkušenost z nepříjemné dopravní nehody

K profesi ho přivedla vlastní zkušenost z nepříjemné dopravní nehody

4. 11. 2024

21 min

Obrázek epizody Říkal jsem si, že bych se do jižních Čech chtěl vrátit třeba i natrvalo, vzpomíná Martin Hrinko

Říkal jsem si, že bych se do jižních Čech chtěl vrátit třeba i natrvalo, vzpomíná Martin Hrinko

4. 11. 2024

6 min

Obrázek epizody Jógou proti úzkosti: Stačí pět minut denně, radí jogínka Zuzana Klingrová. Varuje před doplňky stravy

Jógou proti úzkosti: Stačí pět minut denně, radí jogínka Zuzana Klingrová. Varuje před doplňky stravy

4. 11. 2024

57 min

Obrázek epizody Pražský filmový kufr? Některé filmy dětských tvůrců by strčily do kapsy profesionály, míní kameraman

Pražský filmový kufr? Některé filmy dětských tvůrců by strčily do kapsy profesionály, míní kameraman

4. 11. 2024

23 min

Obrázek epizody Na síti s Andreou Hlaváčkovou: Chtěl jsem odejít v tichosti. Mrzí mě, že nevyšlo olympijské finále, říká Maslák po konci kariéry

Na síti s Andreou Hlaváčkovou: Chtěl jsem odejít v tichosti. Mrzí mě, že nevyšlo olympijské finále, říká Maslák po konci kariéry

4. 11. 2024

27 min

Obrázek epizody Větrník - Host ve studiu: Ve střehu musí být záchranáři celý rok, upozorňuje nový náčelník Horské služby Jeseníky Jakub Fabián

Větrník - Host ve studiu: Ve střehu musí být záchranáři celý rok, upozorňuje nový náčelník Horské služby Jeseníky Jakub Fabián

4. 11. 2024

28 min

Obrázek epizody Vizitka: Umělecký šéf Orchestru Berg Vrábel: Devátou by dnes Beethoven nenapsal

Vizitka: Umělecký šéf Orchestru Berg Vrábel: Devátou by dnes Beethoven nenapsal

4. 11. 2024

41 min

Obrázek epizody K profesi ho přivedla vlastní zkušenost z nepříjemné dopravní nehody

K profesi ho přivedla vlastní zkušenost z nepříjemné dopravní nehody

4. 11. 2024

21 min

Obrázek epizody Dopolední host: K profesi ho přivedla vlastní zkušenost z nepříjemné dopravní nehody

Dopolední host: K profesi ho přivedla vlastní zkušenost z nepříjemné dopravní nehody

4. 11. 2024

21 min

Obrázek epizody Středočeské příběhy: Kreativní dílny se v Libiši konají už téměř 10 let. Procházkou obcí poznáte, kdo se jich zúčastnil

Středočeské příběhy: Kreativní dílny se v Libiši konají už téměř 10 let. Procházkou obcí poznáte, kdo se jich zúčastnil

4. 11. 2024

3 min

Obrázek epizody Máme hosty: Poradil elitní kriminalista i patolog. Čechoholanďance vychází prvotina Bunkr

Máme hosty: Poradil elitní kriminalista i patolog. Čechoholanďance vychází prvotina Bunkr

4. 11. 2024

10 min

Obrázek epizody Zdravíčko: Sto procent našich pacientů zemře, ale my musíme zajistit dobrý konec, říká lékařka paliativní péče

Zdravíčko: Sto procent našich pacientů zemře, ale my musíme zajistit dobrý konec, říká lékařka paliativní péče

4. 11. 2024

29 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Komentátor Kubičko: Síla Senátu není velká. Vydobyl si ale symbolickou roli morální autority

Jak to vidí...: Komentátor Kubičko: Síla Senátu není velká. Vydobyl si ale symbolickou roli morální autority

4. 11. 2024

25 min

Obrázek epizody Speciál: První čtená Paní Bovaryové

Speciál: První čtená Paní Bovaryové

4. 11. 2024

34 min

Obrázek epizody Jak se fotí ve francouzské věznici a v japonské vesnici? Ví to fotografická legenda Jindřich Štreit

Jak se fotí ve francouzské věznici a v japonské vesnici? Ví to fotografická legenda Jindřich Štreit

4. 11. 2024

35 min

Obrázek epizody Na cestách s Petrem Voldánem: Jak se fotí ve francouzské věznici a v japonské vesnici? Ví to fotografická legenda Jindřich Štreit

Na cestách s Petrem Voldánem: Jak se fotí ve francouzské věznici a v japonské vesnici? Ví to fotografická legenda Jindřich Štreit

4. 11. 2024

35 min

Obrázek epizody B2B obchod na konci roku: Proč firmy přicházejí o tržby a jak to změnit.

B2B obchod na konci roku: Proč firmy přicházejí o tržby a jak to změnit.

4. 11. 2024

9 min

Obrázek epizody Zvídavec Evy Sinkovičové: Dříve symbol bídy, dnes památka. Kde leží jeskynní osada Matera?

Zvídavec Evy Sinkovičové: Dříve symbol bídy, dnes památka. Kde leží jeskynní osada Matera?

4. 11. 2024

3 min

Obrázek epizody 155. díl Šimrání o kráse a jejím vlivu na sex a vztahy s Adélou Andělou

155. díl Šimrání o kráse a jejím vlivu na sex a vztahy s Adélou Andělou

4. 11. 2024

1 hod 19 min

Obrázek epizody Scott Galloway (US ELECTION SPECIAL): “I bet $358,000 That They Win The Election!”, “33% Chance Trump Dies In Office!”, “Men Will Have Less Sex If  Trump Wins!”

Scott Galloway (US ELECTION SPECIAL): “I bet $358,000 That They Win The Election!”, “33% Chance Trump Dies In Office!”, “Men Will Have Less Sex If Trump Wins!”

4. 11. 2024

1 hod 54 min

Obrázek epizody Stonehenge

Stonehenge

4. 11. 2024

1 min

Obrázek epizody #14: Ptáčková o StarDance - Box je pro mě náročnější. Ale ladnost je mi úplně cizí

#14: Ptáčková o StarDance - Box je pro mě náročnější. Ale ladnost je mi úplně cizí

4. 11. 2024

30 min

Obrázek epizody Dokument Závislost nezávislých

Dokument Závislost nezávislých

4. 11. 2024

35 min