Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Lit: Hororový Otesánek. Máte se bát a být dojatí zároveň, říká Jonáš Zbořil o své první próze Flora

Lit: Hororový Otesánek. Máte se bát a být dojatí zároveň, říká Jonáš Zbořil o své první próze Flora

6. 11. 2024

30 min

Obrázek epizody Houpačky: Často si rodiče myslí, že jsou v pořádku. Po narození dětí ale musí bojovat se starými traumaty

Houpačky: Často si rodiče myslí, že jsou v pořádku. Po narození dětí ale musí bojovat se starými traumaty

6. 11. 2024

23 min

Obrázek epizody Interview Plus: Sinolog: Čína ještě nemá na to stát se světovým hegemonem

Interview Plus: Sinolog: Čína ještě nemá na to stát se světovým hegemonem

6. 11. 2024

25 min

Obrázek epizody Why you think you look bad in photos | Teri Hofford

Why you think you look bad in photos | Teri Hofford

6. 11. 2024

14 min

Obrázek epizody Hrad Radyně vás okouzlí majestátními výhledy i legendami

Hrad Radyně vás okouzlí majestátními výhledy i legendami

6. 11. 2024

10 min

Obrázek epizody Hynek Beran: Když přeháníme zelenost a nehledíme na stabilitu a cenu, je to cesta k problémům

Hynek Beran: Když přeháníme zelenost a nehledíme na stabilitu a cenu, je to cesta k problémům

6. 11. 2024

42 min

Obrázek epizody Jasmína Houdek: Dám mu dělo? Pobodám ho? Tyhle představy mi po znásilnění pomáhaly

Jasmína Houdek: Dám mu dělo? Pobodám ho? Tyhle představy mi po znásilnění pomáhaly

6. 11. 2024

28 min

Obrázek epizody O čem se mluví v Olomouckém kraji: Vedení Sigmy nadále vede jednání se dvěma zájemci o klub. Jak blízko či daleko je prodej?

O čem se mluví v Olomouckém kraji: Vedení Sigmy nadále vede jednání se dvěma zájemci o klub. Jak blízko či daleko je prodej?

6. 11. 2024

16 min

Obrázek epizody Pavlína Jágrová o slavném strýci: Jaromír mě v podstatě vychoval, vlastního tátu jsem nepoznala

Pavlína Jágrová o slavném strýci: Jaromír mě v podstatě vychoval, vlastního tátu jsem nepoznala

6. 11. 2024

30 min

Obrázek epizody Na podzim a v zimě přibývá vloupání do chat a chalup. Policie pravidelně vyráží na kontroly

Na podzim a v zimě přibývá vloupání do chat a chalup. Policie pravidelně vyráží na kontroly

6. 11. 2024

2 min

Obrázek epizody Balanc: Rodiče cinkali v sametové revoluci za svobodu a zboží ze Západu. Mladí chtějí zdraví pro planetu

Balanc: Rodiče cinkali v sametové revoluci za svobodu a zboží ze Západu. Mladí chtějí zdraví pro planetu

6. 11. 2024

27 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Popularizátor kosmonautiky: ISS je staré embéčko s novým motorem. Nevíte, kdy se karoserie rozpadne

Host ve studiu: Popularizátor kosmonautiky: ISS je staré embéčko s novým motorem. Nevíte, kdy se karoserie rozpadne

6. 11. 2024

11 min

Obrázek epizody Trvalo dlouho, než jsem se odvážil zpívat písně Karla Gotta, říká Kristián Šebek

Trvalo dlouho, než jsem se odvážil zpívat písně Karla Gotta, říká Kristián Šebek

6. 11. 2024

28 min

Obrázek epizody Balanc: Rodiče cinkali v sametové revoluci za svobodu a zboží ze Západu. Mladí chtějí zdraví pro planetu

Balanc: Rodiče cinkali v sametové revoluci za svobodu a zboží ze Západu. Mladí chtějí zdraví pro planetu

6. 11. 2024

39 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Evropa se musí přizpůsobit, nebo prohraje. Trump není svázaný žádnými pravidly, varuje Michopulos

Osobnost Plus: Evropa se musí přizpůsobit, nebo prohraje. Trump není svázaný žádnými pravidly, varuje Michopulos

6. 11. 2024

26 min

Obrázek epizody Speciál: Britský novinář Lucas: Za zvolení Trumpa zaplatí Ukrajinci

Speciál: Britský novinář Lucas: Za zvolení Trumpa zaplatí Ukrajinci

6. 11. 2024

6 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: S jakou agendou se Trump vrací do Bílého domu? Podcenila Harrisová kampaň?

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: S jakou agendou se Trump vrací do Bílého domu? Podcenila Harrisová kampaň?

6. 11. 2024

6 min

Obrázek epizody Studánka doktora Kittela

Studánka doktora Kittela

6. 11. 2024

2 min

Obrázek epizody Kostel svatého Josefa na Krásné

Kostel svatého Josefa na Krásné

6. 11. 2024

2 min

Obrázek epizody Putování Libereckým krajem s Markem Řeháčkem: Fara na Krásné

Putování Libereckým krajem s Markem Řeháčkem: Fara na Krásné

6. 11. 2024

3 min

Obrázek epizody Putování Libereckým krajem s Markem Řeháčkem: Kostel svatého Josefa na Krásné

Putování Libereckým krajem s Markem Řeháčkem: Kostel svatého Josefa na Krásné

6. 11. 2024

2 min

Obrázek epizody Perly Moravskoslezského kraje | 10. 11. 2024

Perly Moravskoslezského kraje | 10. 11. 2024

6. 11. 2024

1 min

Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Petra Černocká: Můj typ mužů? Spíše ti méně viditelní

Na pohovce Jožky Kubáníka: Petra Černocká: Můj typ mužů? Spíše ti méně viditelní

6. 11. 2024

42 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Lucie Benešová moderuje nový pořad o chalupaření: Chata je chata, ale chalupa už je poslání

Blízká setkání: Herečka Lucie Benešová moderuje nový pořad o chalupaření: Chata je chata, ale chalupa už je poslání

6. 11. 2024

7 sec