Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Setkání u mikrofonu: V Setkání u mikrofonu si po čase můžete opět poslechnout pořad Na větvi s Halinou

Setkání u mikrofonu: V Setkání u mikrofonu si po čase můžete opět poslechnout pořad Na větvi s Halinou

10. 11. 2024

38 min

Obrázek epizody Casablanca: Můj bůh má dobrý smysl pro humor. Eva Schrollová přešla Zéland, plavila se v Oceánii a okusila Nepál

Casablanca: Můj bůh má dobrý smysl pro humor. Eva Schrollová přešla Zéland, plavila se v Oceánii a okusila Nepál

10. 11. 2024

47 min

Obrázek epizody Casablanca: Můj bůh má dobrý smysl pro humor. Eva Schrollová přešla Zéland, plavila se v Oceánii a okusila Nepál

Casablanca: Můj bůh má dobrý smysl pro humor. Eva Schrollová přešla Zéland, plavila se v Oceánii a okusila Nepál

10. 11. 2024

47 min

Obrázek epizody Můj bůh má dobrý smysl pro humor. Eva Schrollová přešla Zéland, plavila se v Oceánii a okusila Nepál

Můj bůh má dobrý smysl pro humor. Eva Schrollová přešla Zéland, plavila se v Oceánii a okusila Nepál

10. 11. 2024

47 min

Obrázek epizody Týden Bez filtru: Jak volí američtí křesťané?

Týden Bez filtru: Jak volí američtí křesťané?

10. 11. 2024

33 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Heroin mě dostal na úplné dno. Život mi zachránily pastelky, vzpomíná výtvarník Šádek

Host Radiožurnálu: Heroin mě dostal na úplné dno. Život mi zachránily pastelky, vzpomíná výtvarník Šádek

10. 11. 2024

27 min

Obrázek epizody Heroin mě dostal na úplné dno. Život mi zachránily pastelky, vzpomíná výtvarník Šádek

Heroin mě dostal na úplné dno. Život mi zachránily pastelky, vzpomíná výtvarník Šádek

10. 11. 2024

27 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Nejtěžší okamžiky? Když vás rodič drží za bundu a prosí o záchranu dítěte, říká lékařka

Zálety Aleny Zárybnické: Nejtěžší okamžiky? Když vás rodič drží za bundu a prosí o záchranu dítěte, říká lékařka

10. 11. 2024

32 min

Obrázek epizody Nejtěžší okamžiky? Když vás rodič drží za bundu a prosí o záchranu dítěte, říká lékařka

Nejtěžší okamžiky? Když vás rodič drží za bundu a prosí o záchranu dítěte, říká lékařka

10. 11. 2024

32 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Proč bychom si měli ledviny hýčkat stejně jako srdce? A jaké etické otázky souvisí s transplantací?

Jak to vidí...: Proč bychom si měli ledviny hýčkat stejně jako srdce? A jaké etické otázky souvisí s transplantací?

10. 11. 2024

27 min

Obrázek epizody Sebechválící úvaha

Sebechválící úvaha

10. 11. 2024

2 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: New York Donaldu Trumpovi příliš nefandí. Jeho Trump Tower ovšem vládne 5. Avenue už 40 let

Zápisník zahraničních zpravodajů: New York Donaldu Trumpovi příliš nefandí. Jeho Trump Tower ovšem vládne 5. Avenue už 40 let

10. 11. 2024

3 min

Obrázek epizody New York Donaldu Trumpovi příliš nefandí. Jeho Trump Tower ovšem vládne 5. Avenue už 40 let

New York Donaldu Trumpovi příliš nefandí. Jeho Trump Tower ovšem vládne 5. Avenue už 40 let

10. 11. 2024

3 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Nejtěžší okamžiky? Když vás rodič drží za bundu a prosí o záchranu dítěte, říká lékařka

Zálety Aleny Zárybnické: Nejtěžší okamžiky? Když vás rodič drží za bundu a prosí o záchranu dítěte, říká lékařka

10. 11. 2024

32 min

Obrázek epizody 96. Hřebienok

96. Hřebienok

10. 11. 2024

9 min

Obrázek epizody Vertikála: Magazín Vertikály prozradí, jak dopadla kostelní sbírka na pomoc postiženým povodněmi

Vertikála: Magazín Vertikály prozradí, jak dopadla kostelní sbírka na pomoc postiženým povodněmi

10. 11. 2024

23 min

Obrázek epizody Pomůcky k nahrávání podkástů

Pomůcky k nahrávání podkástů

10. 11. 2024

6 min

Obrázek epizody Marie Tomsová: O říjnu, který byl v listopadu

Marie Tomsová: O říjnu, který byl v listopadu

10. 11. 2024

3 min

Obrázek epizody Už zase škola 🙄

Už zase škola 🙄

10. 11. 2024

3 min

Obrázek epizody Sunday Pick: The meaning of embodiment w/ Prentis Hemphill | How to Be a Better Human

Sunday Pick: The meaning of embodiment w/ Prentis Hemphill | How to Be a Better Human

10. 11. 2024

39 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Karel Schwarzenberg podle Šimona Pánka

Úžasné životy: Karel Schwarzenberg podle Šimona Pánka

10. 11. 2024

24 min

Obrázek epizody Karel Schwarzenberg podle Šimona Pánka

Karel Schwarzenberg podle Šimona Pánka

10. 11. 2024

25 min

Obrázek epizody Vertikála: Poslechněte si debatu Vertikály o Řádu bektášíja v Albánii

Vertikála: Poslechněte si debatu Vertikály o Řádu bektášíja v Albánii

10. 11. 2024

25 min

Obrázek epizody Léon Bloy II: Katolický anarchista

Léon Bloy II: Katolický anarchista

10. 11. 2024

28 min

Obrázek epizody Větrný mlýn

Větrný mlýn

10. 11. 2024

1 min