Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Jaroslav Petr: Vědomí, Inteligence, DNA #121

Jaroslav Petr: Vědomí, Inteligence, DNA #121

17. 6. 2026

58 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Ostravský historik Petr Lexa Přendík působí také jako učitel kurzů univerzity třetího věku

Odpolední interview: Ostravský historik Petr Lexa Přendík působí také jako učitel kurzů univerzity třetího věku

17. 6. 2026

10 min

Obrázek epizody Anička peče chleba, Vašek byl u barbera a Ridley Scott ztratil soudnost | Libové společenstvo #3

Anička peče chleba, Vašek byl u barbera a Ridley Scott ztratil soudnost | Libové společenstvo #3

17. 6. 2026

1 hod 33 min

Obrázek epizody Interview Plus: Heger: Babiš by měl zabojovat o veřejnoprávnost médií

Interview Plus: Heger: Babiš by měl zabojovat o veřejnoprávnost médií

17. 6. 2026

25 min

Obrázek epizody Z malé konírny zákupského zámku je zase kočárovna

Z malé konírny zákupského zámku je zase kočárovna

17. 6. 2026

5 min

Obrázek epizody Šatníky: Vlastnoručně šitý a pletený šatník: se Štěpánkou o ruční práci a tělesných omezeních

Šatníky: Vlastnoručně šitý a pletený šatník: se Štěpánkou o ruční práci a tělesných omezeních

17. 6. 2026

32 min

Obrázek epizody Šatníky: Vlastnoručně šitý a pletený šatník: se Štěpánkou o ruční práci a tělesných omezeních

Šatníky: Vlastnoručně šitý a pletený šatník: se Štěpánkou o ruční práci a tělesných omezeních

17. 6. 2026

32 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Summit G7 a Ukrajina. Veřejnoprávní stávka. Projekt Společnost nedůvěry: Hranice svobody slova

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Summit G7 a Ukrajina. Veřejnoprávní stávka. Projekt Společnost nedůvěry: Hranice svobody slova

17. 6. 2026

19 min

Obrázek epizody Svléknout do spodního prádla, prosím. Proč hudební průmysl nutí ženy k sexualizaci?

Svléknout do spodního prádla, prosím. Proč hudební průmysl nutí ženy k sexualizaci?

17. 6. 2026

1 hod 9 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Rostislav Bartoň fotil vlky v Bělověžském pralese: Musíte brzy vstát, za tmy být na místě a čekat

Host ve studiu: Rostislav Bartoň fotil vlky v Bělověžském pralese: Musíte brzy vstát, za tmy být na místě a čekat

17. 6. 2026

10 min

Obrázek epizody „Řemeslnictvo mi říká pane architekte.” S designérem Prokopem Hartlem o Lepší Praze, Anýzu a promyšlených rekonstrukcích

„Řemeslnictvo mi říká pane architekte.” S designérem Prokopem Hartlem o Lepší Praze, Anýzu a promyšlených rekonstrukcích

17. 6. 2026

32 min

Obrázek epizody Zásnuby nedopadly podle představ. Johy odtajnila, že za ní partner přiletěl do Survivora i s prstenem

Zásnuby nedopadly podle představ. Johy odtajnila, že za ní partner přiletěl do Survivora i s prstenem

17. 6. 2026

25 min

Obrázek epizody Zásnuby nedopadly podle představ. Johy odtajnila, že za ní partner přiletěl do Survivora i s prstenem

Zásnuby nedopadly podle představ. Johy odtajnila, že za ní partner přiletěl do Survivora i s prstenem

17. 6. 2026

25 min

Obrázek epizody Houpačky: Když se dcera narodila, zjistila jsem, že potřebuju dovychovat sebe, říká Tereza Dočkalová

Houpačky: Když se dcera narodila, zjistila jsem, že potřebuju dovychovat sebe, říká Tereza Dočkalová

17. 6. 2026

22 min

Obrázek epizody Houpačky: Když se dcera narodila, zjistila jsem, že potřebuju dovychovat sebe, říká Tereza Dočkalová

Houpačky: Když se dcera narodila, zjistila jsem, že potřebuju dovychovat sebe, říká Tereza Dočkalová

17. 6. 2026

22 min

Obrázek epizody Některé experimenty se nevyvedly, přiznává herečka Jitka Smutná

Některé experimenty se nevyvedly, přiznává herečka Jitka Smutná

17. 6. 2026

46 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Pojar: Írán je od výroby jaderných zbraní dál než v zimě

Osobnost Plus: Pojar: Írán je od výroby jaderných zbraní dál než v zimě

17. 6. 2026

25 min

Obrázek epizody Pojar: Írán je od výroby jaderných zbraní dál než v zimě

Pojar: Írán je od výroby jaderných zbraní dál než v zimě

17. 6. 2026

25 min

Obrázek epizody S2 Ep14: ČAS od ČASU: O streetworku s Gabrielou Lepkovou

S2 Ep14: ČAS od ČASU: O streetworku s Gabrielou Lepkovou

17. 6. 2026

43 min

Obrázek epizody Pomstí se AI a smaže nám emaily? S Petrem Ludwigem o AI asistentkách a uvaření mozku.

Pomstí se AI a smaže nám emaily? S Petrem Ludwigem o AI asistentkách a uvaření mozku.

17. 6. 2026

57 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec Roman Zach překvapil přiznáním: Dřív jsem se bál premiér, dnes každého představení

Blízká setkání: Herec Roman Zach překvapil přiznáním: Dřív jsem se bál premiér, dnes každého představení

17. 6. 2026

32 min

Obrázek epizody Pražákům je hej: Na turné si ji vybrala Loreen i Jason Derulo. Mezi koncerty jsem se učila na maturitu, říká THERA

Pražákům je hej: Na turné si ji vybrala Loreen i Jason Derulo. Mezi koncerty jsem se učila na maturitu, říká THERA

17. 6. 2026

18 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec Roman Zach překvapil přiznáním: Dřív jsem se bál premiér, dnes každého představení

Blízká setkání: Herec Roman Zach překvapil přiznáním: Dřív jsem se bál premiér, dnes každého představení

17. 6. 2026

32 min

Obrázek epizody Na turné si ji vybrala Loreen i Jason Derulo. Mezi koncerty jsem se učila na maturitu, říká THERA

Na turné si ji vybrala Loreen i Jason Derulo. Mezi koncerty jsem se učila na maturitu, říká THERA

17. 6. 2026

18 min

Obrázek epizody Herec Roman Zach překvapil přiznáním: Dřív jsem se bál premiér, dnes každého představení

Herec Roman Zach překvapil přiznáním: Dřív jsem se bál premiér, dnes každého představení

17. 6. 2026

32 min