Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Česká rodinná farma získala prestižní cenu Red Dot za design kapří paštiky

Dobré dopoledne: Česká rodinná farma získala prestižní cenu Red Dot za design kapří paštiky

14. 11. 2024

24 min

Obrázek epizody Náš host: Starci by měli jít od válu. Mladí lidé mají křídla a naději, říká Jan Hadrava

Náš host: Starci by měli jít od válu. Mladí lidé mají křídla a naději, říká Jan Hadrava

14. 11. 2024

31 min

Obrázek epizody K-pop, cutting-edge tech and other ways Asia is shaping the world | Neeraj Aggarwal

K-pop, cutting-edge tech and other ways Asia is shaping the world | Neeraj Aggarwal

14. 11. 2024

12 min

Obrázek epizody Ella Gilbert - Co se stane v Antarktidě, nezůstane v Antarktidě

Ella Gilbert - Co se stane v Antarktidě, nezůstane v Antarktidě

14. 11. 2024

48 min

Obrázek epizody Díl druhý: Rozvod je někdy legitimní a vysvobozující

Díl druhý: Rozvod je někdy legitimní a vysvobozující

14. 11. 2024

30 min

Obrázek epizody Mácha živě před studentstvem

Mácha živě před studentstvem

14. 11. 2024

30 min

Obrázek epizody Vlna: Jídlo nemá pas ani vlajku, vesele si migruje, stejně jako Hugo Hromas s projektem Nomadis

Vlna: Jídlo nemá pas ani vlajku, vesele si migruje, stejně jako Hugo Hromas s projektem Nomadis

14. 11. 2024

31 min

Obrázek epizody V Česku žije až 300 000 ohrožených dětí. Pomůže novela zákona o sociálně právní ochraně dětí?

V Česku žije až 300 000 ohrožených dětí. Pomůže novela zákona o sociálně právní ochraně dětí?

14. 11. 2024

18 min

Obrázek epizody O čem se mluví: V Česku žije až 300 000 ohrožených dětí. Pomůže novela zákona o sociálně právní ochraně dětí?

O čem se mluví: V Česku žije až 300 000 ohrožených dětí. Pomůže novela zákona o sociálně právní ochraně dětí?

14. 11. 2024

18 min

Obrázek epizody Blízká setkání: I když jsem zpěvačka, jsem pořád obyčejný člověk, ujišťuje Marta Jandová

Blízká setkání: I když jsem zpěvačka, jsem pořád obyčejný člověk, ujišťuje Marta Jandová

14. 11. 2024

29 min

Obrázek epizody I když jsem zpěvačka, jsem pořád obyčejný člověk, ujišťuje Marta Jandová

I když jsem zpěvačka, jsem pořád obyčejný člověk, ujišťuje Marta Jandová

14. 11. 2024

29 min

Obrázek epizody ADAM “TARZAN” BŮŽEK : Po Survivoru jsem se bažil v dopaminu, přestat h*nit je začátek

ADAM “TARZAN” BŮŽEK : Po Survivoru jsem se bažil v dopaminu, přestat h*nit je začátek

14. 11. 2024

57 min

Obrázek epizody Interview Plus: Lizcová: Němci zažívají stagnaci, růstu brání byrokracie

Interview Plus: Lizcová: Němci zažívají stagnaci, růstu brání byrokracie

14. 11. 2024

24 min

Obrázek epizody České slovo (češki) - 14.11.2024.

České slovo (češki) - 14.11.2024.

14. 11. 2024

30 min

Obrázek epizody Bourání: Byla to bomba. Jak koncertní sál v Karlových Varech dostal cenu za nejlepší stavbu

Bourání: Byla to bomba. Jak koncertní sál v Karlových Varech dostal cenu za nejlepší stavbu

14. 11. 2024

42 min

Obrázek epizody Blízká setkání: I když jsem zpěvačka, jsem pořád obyčejný člověk, ujišťuje Marta Jandová

Blízká setkání: I když jsem zpěvačka, jsem pořád obyčejný člověk, ujišťuje Marta Jandová

14. 11. 2024

29 min

Obrázek epizody Bourání: Byla to bomba. Jak koncertní sál v Karlových Varech dostal cenu za nejlepší stavbu

Bourání: Byla to bomba. Jak koncertní sál v Karlových Varech dostal cenu za nejlepší stavbu

14. 11. 2024

42 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Soudce Cepl: Lidem z Národní třídy je třeba nabídnout pravdu

Osobnost Plus: Soudce Cepl: Lidem z Národní třídy je třeba nabídnout pravdu

14. 11. 2024

26 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Nejsme lokalitou drahokamů, ale máme u nás nádherné polodrahokamy, říká mineralog Jaromír Čermák

Host ve studiu: Nejsme lokalitou drahokamů, ale máme u nás nádherné polodrahokamy, říká mineralog Jaromír Čermák

14. 11. 2024

9 min

Obrázek epizody Radioporadna: Vyšší hladinu krevního cukru umí medicína zvládnout. Problémem jsou možné škody na cévách a tkáních

Radioporadna: Vyšší hladinu krevního cukru umí medicína zvládnout. Problémem jsou možné škody na cévách a tkáních

14. 11. 2024

24 min

Obrázek epizody Pro a proti: Film Aneta je hozená rukavice policii, tvrdí režisér

Pro a proti: Film Aneta je hozená rukavice policii, tvrdí režisér

14. 11. 2024

24 min

Obrázek epizody Role ošetřovatelky v seriálu ZOO mě moc baví, jen bych nemohla natáčet s hadem, říká Amelie Pokorná

Role ošetřovatelky v seriálu ZOO mě moc baví, jen bych nemohla natáčet s hadem, říká Amelie Pokorná

14. 11. 2024

24 min

Obrázek epizody Alex a host: Role ošetřovatelky v seriálu ZOO mě moc baví, jen bych nemohla natáčet s hadem, říká Amelie Pokorná

Alex a host: Role ošetřovatelky v seriálu ZOO mě moc baví, jen bych nemohla natáčet s hadem, říká Amelie Pokorná

14. 11. 2024

3 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Kaktusy přes zimu nenechávejte v teplém prostředí a substrát nechte dobře proschnout

Hobby magazín: Kaktusy přes zimu nenechávejte v teplém prostředí a substrát nechte dobře proschnout

14. 11. 2024

3 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Maralí kořen či bazalka posvátná. Adaptogeny snižují stres i brání hnisání plic, říká botanik Pavela

Host Lucie Výborné: Maralí kořen či bazalka posvátná. Adaptogeny snižují stres i brání hnisání plic, říká botanik Pavela

14. 11. 2024

31 min