Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Svoboda je možnost volby, cesty do zahraničí jsou nedocenitelné, shodují se zpěvačka a studentka

Svoboda je možnost volby, cesty do zahraničí jsou nedocenitelné, shodují se zpěvačka a studentka

17. 11. 2024

35 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Mluvčí Zámku Pardubice Kateřina Procházková Skůpová a zámecký učitel Jan Krčál v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Mluvčí Zámku Pardubice Kateřina Procházková Skůpová a zámecký učitel Jan Krčál v Klubu Rádia Junior

17. 11. 2024

31 min

Obrázek epizody Filip Gladiš a Jakub Klimeš | Mangoshake

Filip Gladiš a Jakub Klimeš | Mangoshake

17. 11. 2024

32 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Hrzánová: Ve snu jsem se ani nedomnívala, že se dožiji svobodné společnosti

Host Radiožurnálu: Hrzánová: Ve snu jsem se ani nedomnívala, že se dožiji svobodné společnosti

17. 11. 2024

23 min

Obrázek epizody Hrzánová: Ve snu jsem se ani nedomnívala, že se dožiji svobodné společnosti

Hrzánová: Ve snu jsem se ani nedomnívala, že se dožiji svobodné společnosti

17. 11. 2024

23 min

Obrázek epizody 68 minutes #4 - Radim Rulík

68 minutes #4 - Radim Rulík

17. 11. 2024

51 min

Obrázek epizody Vyhýbám se tomu, aby psaní songů byl job. Do hudby se čím dál víc otvírám | Pam Rabbit

Vyhýbám se tomu, aby psaní songů byl job. Do hudby se čím dál víc otvírám | Pam Rabbit

17. 11. 2024

52 min

Obrázek epizody Ondřej Soukup: Když čtu komentáře pod články, mám pocit, že jsme národ nenávistných blbů - Retroview podcast

Ondřej Soukup: Když čtu komentáře pod články, mám pocit, že jsme národ nenávistných blbů - Retroview podcast

17. 11. 2024

37 min

Obrázek epizody Kavárna: Listopadové dny roku 1989 v Českých Budějovicích přibližuje výstava dobových snímků a letáků

Kavárna: Listopadové dny roku 1989 v Českých Budějovicích přibližuje výstava dobových snímků a letáků

17. 11. 2024

22 min

Obrázek epizody ČÍNSKÁ MEDICÍNA MI ZMĚNILA ŽIVOT | Rozhovor s Juditou Halvovou, expertkou na čínskou medicínu

ČÍNSKÁ MEDICÍNA MI ZMĚNILA ŽIVOT | Rozhovor s Juditou Halvovou, expertkou na čínskou medicínu

17. 11. 2024

41 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Hry, co jsme napsali za totáče a za svobodna, se moc neliší, hodnotí Svěrák z Divadla Járy Cimrmana

Host Radiožurnálu: Hry, co jsme napsali za totáče a za svobodna, se moc neliší, hodnotí Svěrák z Divadla Járy Cimrmana

17. 11. 2024

17 min

Obrázek epizody Hry, co jsme napsali za totáče a za svobodna, se moc neliší, hodnotí Svěrák z Divadla Járy Cimrmana

Hry, co jsme napsali za totáče a za svobodna, se moc neliší, hodnotí Svěrák z Divadla Járy Cimrmana

17. 11. 2024

17 min

Obrázek epizody Od 20 dál / Je to o lidech

Od 20 dál / Je to o lidech

17. 11. 2024

34 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Sociální bubliny můžeme propichovat, ale nezbavíme se jich, domnívá se Valtrová z Díky, že můžem

Host Radiožurnálu: Sociální bubliny můžeme propichovat, ale nezbavíme se jich, domnívá se Valtrová z Díky, že můžem

17. 11. 2024

23 min

Obrázek epizody Zlatá láska: Manželé Hrbkovi: Prvomájová láska vydržela celý život. O ruku ji požádal na dece

Zlatá láska: Manželé Hrbkovi: Prvomájová láska vydržela celý život. O ruku ji požádal na dece

17. 11. 2024

41 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Připomínky sametové revoluce. Ruský útok na ukrajinskou energetiku

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Připomínky sametové revoluce. Ruský útok na ukrajinskou energetiku

17. 11. 2024

19 min

Obrázek epizody Setkání u mikrofonu: V honbě za majetky se ale trochu zapomnělo na morálku, říká 35 let po sametu Dagmar Helšusová

Setkání u mikrofonu: V honbě za majetky se ale trochu zapomnělo na morálku, říká 35 let po sametu Dagmar Helšusová

17. 11. 2024

22 min

Obrázek epizody Sociální bubliny můžeme propichovat, ale nezbavíme se jich, domnívá se Valtrová z Díky, že můžem

Sociální bubliny můžeme propichovat, ale nezbavíme se jich, domnívá se Valtrová z Díky, že můžem

17. 11. 2024

23 min

Obrázek epizody Nejhorší je polopravda, o demokracii se musíme starat, říkají disident a ředitelka Post Bellum

Nejhorší je polopravda, o demokracii se musíme starat, říkají disident a ředitelka Post Bellum

17. 11. 2024

23 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Nejhorší je polopravda, o demokracii se musíme starat, říkají disident a ředitelka Post Bellum

Host Lucie Výborné: Nejhorší je polopravda, o demokracii se musíme starat, říkají disident a ředitelka Post Bellum

17. 11. 2024

23 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Nejhorší je polopravda, o demokracii se musíme starat, říkají disident a ředitelka Post Bellum

Host Radiožurnálu: Nejhorší je polopravda, o demokracii se musíme starat, říkají disident a ředitelka Post Bellum

17. 11. 2024

23 min

Obrázek epizody Nejhorší je polopravda, o demokracii se musíme starat, říkají disident a ředitelka Post Bellum

Nejhorší je polopravda, o demokracii se musíme starat, říkají disident a ředitelka Post Bellum

17. 11. 2024

23 min

Obrázek epizody Kopali si v lesích hroby a čekali na konec světa. „Mesiáši“ lákali Čechy na ráj, ale dávali jen peklo

Kopali si v lesích hroby a čekali na konec světa. „Mesiáši“ lákali Čechy na ráj, ale dávali jen peklo

17. 11. 2024

33 min

Obrázek epizody Nahlédni za zeď. Z toho, co se dělo v uherskohradišťské věznici, naskakuje husí kůže

Nahlédni za zeď. Z toho, co se dělo v uherskohradišťské věznici, naskakuje husí kůže

17. 11. 2024

25 min

Obrázek epizody Byli jsme zpětně dost naivní. Česká společnost si ale vede dobře, říkají Jan Graubner a Karol Sidon

Byli jsme zpětně dost naivní. Česká společnost si ale vede dobře, říkají Jan Graubner a Karol Sidon

17. 11. 2024

23 min