Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody #09 - Host Jiří Vítek - Připravenost na krize

#09 - Host Jiří Vítek - Připravenost na krize

19. 11. 2024

1 hod 3 min

Obrázek epizody Zdravíčko: Čtvrtina českých dětí má nadváhu až obezitu. Provází je zdravotní potíže a na další si zadělávají

Zdravíčko: Čtvrtina českých dětí má nadváhu až obezitu. Provází je zdravotní potíže a na další si zadělávají

19. 11. 2024

31 min

Obrázek epizody Zdravíčko: Čtvrtina českých dětí má nadváhu až obezitu. Provází je zdravotní potíže a na další si zadělávají

Zdravíčko: Čtvrtina českých dětí má nadváhu až obezitu. Provází je zdravotní potíže a na další si zadělávají

19. 11. 2024

31 min

Obrázek epizody Nejhorší hostely VS luxusní resorty 🌴 Vypečené historky z cest🌎

Nejhorší hostely VS luxusní resorty 🌴 Vypečené historky z cest🌎

19. 11. 2024

54 min

Obrázek epizody Radioporadna: Jak zbavit chalupu vlhkosti? Dostupným řešením je tepelně izolační omítka

Radioporadna: Jak zbavit chalupu vlhkosti? Dostupným řešením je tepelně izolační omítka

19. 11. 2024

20 min

Obrázek epizody Radioporadna: Jak zbavit chalupu vlhkosti? Dostupným řešením je tepelně izolační omítka

Radioporadna: Jak zbavit chalupu vlhkosti? Dostupným řešením je tepelně izolační omítka

19. 11. 2024

20 min

Obrázek epizody The Saga of Silk Road

The Saga of Silk Road

19. 11. 2024

48 min

Obrázek epizody Náš host: Nehrajeme! Stávkové prohlášení v loutkovém divadle vyvolalo tahanici s estébáky

Náš host: Nehrajeme! Stávkové prohlášení v loutkovém divadle vyvolalo tahanici s estébáky

19. 11. 2024

19 min

Obrázek epizody Na lesním rozcestí u Malého Budíkova visí opravený obrázek

Na lesním rozcestí u Malého Budíkova visí opravený obrázek

19. 11. 2024

3 min

Obrázek epizody Rodinná poradna. Jak funguje a jak vám může pomoci

Rodinná poradna. Jak funguje a jak vám může pomoci

19. 11. 2024

25 min

Obrázek epizody Počkyjte, sedlácí

Počkyjte, sedlácí

19. 11. 2024

6 min

Obrázek epizody Čistá hra Martina Procházky: Problémy třineckých Ocelářů, demolice Pardubic na ledě pražské Sparty a nečekaný konec kouče Bruka

Čistá hra Martina Procházky: Problémy třineckých Ocelářů, demolice Pardubic na ledě pražské Sparty a nečekaný konec kouče Bruka

19. 11. 2024

46 min

Obrázek epizody Díl 25: Co dělá Švédsko inovativním? [1/2]

Díl 25: Co dělá Švédsko inovativním? [1/2]

19. 11. 2024

27 min

Obrázek epizody Vizitka: Hudebník Albert Romanutti: Vizuálno mám spojené s hudbou. Ta květina musí být úplná

Vizitka: Hudebník Albert Romanutti: Vizuálno mám spojené s hudbou. Ta květina musí být úplná

19. 11. 2024

39 min

Obrázek epizody Vizitka: Hudebník Albert Romanutti: Vizuálno mám spojené s hudbou. Ta květina musí být úplná

Vizitka: Hudebník Albert Romanutti: Vizuálno mám spojené s hudbou. Ta květina musí být úplná

19. 11. 2024

39 min

Obrázek epizody Hudebník Albert Romanutti: Vizuálno mám spojené s hudbou. Ta květina musí být úplná

Hudebník Albert Romanutti: Vizuálno mám spojené s hudbou. Ta květina musí být úplná

19. 11. 2024

39 min

Obrázek epizody Dárcovský program, darování těla pro vědu a výzkum

Dárcovský program, darování těla pro vědu a výzkum

19. 11. 2024

38 min

Obrázek epizody #38 Žít ve strachu se nedá, ale za svou bezpečnost bychom měli být zodpovědní

#38 Žít ve strachu se nedá, ale za svou bezpečnost bychom měli být zodpovědní

19. 11. 2024

28 min

Obrázek epizody Slast: Myslela jsem si, že tam nejsem dost hezká

Slast: Myslela jsem si, že tam nejsem dost hezká

19. 11. 2024

42 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Ze 48 stupňů do nuly během jednoho dne. Martin zdolal 2 500 kilometrů napříč Amerikou

Klub Rádia Junior: Ze 48 stupňů do nuly během jednoho dne. Martin zdolal 2 500 kilometrů napříč Amerikou

19. 11. 2024

21 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Stroje otce a syna Drahošových létají po celé Evropě: Pilotovat vlastní letadlo je obrovská euforie

Host ve studiu: Stroje otce a syna Drahošových létají po celé Evropě: Pilotovat vlastní letadlo je obrovská euforie

19. 11. 2024

11 min

Obrázek epizody „Tary prošel proměnou a parkour s ním,“ říkají členové kolektivu Avanti Garda

„Tary prošel proměnou a parkour s ním,“ říkají členové kolektivu Avanti Garda

19. 11. 2024

1 hod 10 min

Obrázek epizody Máme hosty: Do konce listopadu ještě máte čas. Pardubický kraj sbírá nominace na ocenění

Máme hosty: Do konce listopadu ještě máte čas. Pardubický kraj sbírá nominace na ocenění

19. 11. 2024

8 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Kovanda: Výhrady k návrhu státního rozpočtu jsou oprávněné. Obsahuje 45 miliard nevyjasněných příjmů

Jak to vidí...: Kovanda: Výhrady k návrhu státního rozpočtu jsou oprávněné. Obsahuje 45 miliard nevyjasněných příjmů

19. 11. 2024

30 min

Obrázek epizody 792 - Štípnout si jízdenku

792 - Štípnout si jízdenku

19. 11. 2024

6 min