Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Houpačky: Pořád se mě ptal, jak to, že se na to nepřišlo dřív. Držela jsem syna v náruči a snažila se nebrečet

Houpačky: Pořád se mě ptal, jak to, že se na to nepřišlo dřív. Držela jsem syna v náruči a snažila se nebrečet

20. 11. 2024

33 min

Obrázek epizody Houpačky: Pořád se mě ptal, jak to, že se na to nepřišlo dřív. Držela jsem syna v náruči a snažila se nebrečet

Houpačky: Pořád se mě ptal, jak to, že se na to nepřišlo dřív. Držela jsem syna v náruči a snažila se nebrečet

20. 11. 2024

33 min

Obrázek epizody Your relationship expectations could be holding you back | Stephanie R. Yates-Anyabwile

Your relationship expectations could be holding you back | Stephanie R. Yates-Anyabwile

20. 11. 2024

10 min

Obrázek epizody Vadim Petrov: Drby a pomluvy tu byly vždycky. Dnes se jen říká, že jde o dezinformace

Vadim Petrov: Drby a pomluvy tu byly vždycky. Dnes se jen říká, že jde o dezinformace

20. 11. 2024

37 min

Obrázek epizody Pavel Svoboda - Jezdím na místa, která se rychle mění a z každé země si odvážím skvělé zážitky.

Pavel Svoboda - Jezdím na místa, která se rychle mění a z každé země si odvážím skvělé zážitky.

20. 11. 2024

1 hod 4 min

Obrázek epizody LOG On Walk: 17. listopadu na Národní

LOG On Walk: 17. listopadu na Národní

20. 11. 2024

15 min

Obrázek epizody Matouš Hrdina: Chcete rozumět mladé generaci? Nejprve pochopte svou vlastní

Matouš Hrdina: Chcete rozumět mladé generaci? Nejprve pochopte svou vlastní

20. 11. 2024

7 min

Obrázek epizody E106 | Jiří Kubeš: „Lepším poznáním těla můžeme lépe pochopit Boha.“

E106 | Jiří Kubeš: „Lepším poznáním těla můžeme lépe pochopit Boha.“

20. 11. 2024

34 min

Obrázek epizody Matouš Hrdina: Chcete rozumět mladé generaci? Nejprve pochopte svou vlastní

Matouš Hrdina: Chcete rozumět mladé generaci? Nejprve pochopte svou vlastní

20. 11. 2024

7 min

Obrázek epizody Radioporadna: MUDr. Blaha: Léky na snížení hladiny cholesterolu jsou jeden z největších výdobytků moderní medicíny

Radioporadna: MUDr. Blaha: Léky na snížení hladiny cholesterolu jsou jeden z největších výdobytků moderní medicíny

20. 11. 2024

20 min

Obrázek epizody O čem se mluví v Olomouckém kraji: Dva roky od komunálních voleb – Přerov. Daří se vedení města naplňovat, co si předsevzalo?

O čem se mluví v Olomouckém kraji: Dva roky od komunálních voleb – Přerov. Daří se vedení města naplňovat, co si předsevzalo?

20. 11. 2024

26 min

Obrázek epizody Bourání: Co dělá útulnost? Kožešiny ani svícínky to nejsou, říkají architekti Štěpán Abt a Ďuro Smolen

Bourání: Co dělá útulnost? Kožešiny ani svícínky to nejsou, říkají architekti Štěpán Abt a Ďuro Smolen

20. 11. 2024

40 min

Obrázek epizody Bourání: Co dělá útulnost? Kožešiny ani svícínky to nejsou, říkají architekti Štěpán Abt a Ďuro Smolen

Bourání: Co dělá útulnost? Kožešiny ani svícínky to nejsou, říkají architekti Štěpán Abt a Ďuro Smolen

20. 11. 2024

40 min

Obrázek epizody Dámská jízda: Vlastní toxické vztahy i nešťastné manželství její matky Nadi Urbánkové vedly k napsání knihy

Dámská jízda: Vlastní toxické vztahy i nešťastné manželství její matky Nadi Urbánkové vedly k napsání knihy

20. 11. 2024

33 min

Obrázek epizody Interview Plus: Ekonom: Za pět let nedoženeme německé platy

Interview Plus: Ekonom: Za pět let nedoženeme německé platy

20. 11. 2024

26 min

Obrázek epizody Host ve středu: Herečka Lenka Schreiberová: „Divadlo může oslovit jen ty, kteří chtějí být osloveni“

Host ve středu: Herečka Lenka Schreiberová: „Divadlo může oslovit jen ty, kteří chtějí být osloveni“

20. 11. 2024

21 min

Obrázek epizody Náš host: Vedoucí dispečinku ZZS Plzeňského kraje: Kde je urgence, tam pošlu i skřítka

Náš host: Vedoucí dispečinku ZZS Plzeňského kraje: Kde je urgence, tam pošlu i skřítka

20. 11. 2024

16 min

Obrázek epizody Naivní divadlo 75: Plány Sialu na dvouhledišťovou spojku Pražské a Moskevské zhatil úspěch Ypsilonky

Naivní divadlo 75: Plány Sialu na dvouhledišťovou spojku Pražské a Moskevské zhatil úspěch Ypsilonky

20. 11. 2024

5 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Kreslit na počítači bude za pár let přirozené. Designér nejvíc získá půlrokem v cizině, říká Němeček

Host Lucie Výborné: Kreslit na počítači bude za pár let přirozené. Designér nejvíc získá půlrokem v cizině, říká Němeček

20. 11. 2024

29 min

Obrázek epizody Soutěž Na lovu mi přinesla novou chuť do života. Rád lidem něco předávám, říká Jiří Martínek

Soutěž Na lovu mi přinesla novou chuť do života. Rád lidem něco předávám, říká Jiří Martínek

20. 11. 2024

29 min

Obrázek epizody Alex a host: Soutěž Na lovu mi přinesla novou chuť do života. Rád lidem něco předávám, říká Jiří Martínek

Alex a host: Soutěž Na lovu mi přinesla novou chuť do života. Rád lidem něco předávám, říká Jiří Martínek

20. 11. 2024

29 min

Obrázek epizody Život k nezaplacení: Snižme daně nízkým příjmům. Vytáhneme 30 tisíc lidí z chudoby a ušetříme na dávkách, navrhuje Prokop

Život k nezaplacení: Snižme daně nízkým příjmům. Vytáhneme 30 tisíc lidí z chudoby a ušetříme na dávkách, navrhuje Prokop

20. 11. 2024

19 min

Obrázek epizody Život k nezaplacení: Snižme daně nízkým příjmům. Vytáhneme 30 tisíc lidí z chudoby a ušetříme na dávkách, navrhuje Prokop

Život k nezaplacení: Snižme daně nízkým příjmům. Vytáhneme 30 tisíc lidí z chudoby a ušetříme na dávkách, navrhuje Prokop

20. 11. 2024

19 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Někdo vás pochválí, jiný řekne, že to děláte špatně. Je to všude stejné, usmívá se starosta Chotěvic

Host ve studiu: Někdo vás pochválí, jiný řekne, že to děláte špatně. Je to všude stejné, usmívá se starosta Chotěvic

20. 11. 2024

10 min

Obrázek epizody Kamenitý vrch Markéta Janatová

Kamenitý vrch Markéta Janatová

20. 11. 2024

58 min