Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Ze StarDance jsem si odnesla soubor radostí. Bolelo mě úplně všechno, usmívá se herečka Jana Paulová

Host Lucie Výborné: Ze StarDance jsem si odnesla soubor radostí. Bolelo mě úplně všechno, usmívá se herečka Jana Paulová

21. 11. 2024

31 min

Obrázek epizody Ze StarDance jsem si odnesla soubor radostí. Bolelo mě úplně všechno, usmívá se herečka Jana Paulová

Ze StarDance jsem si odnesla soubor radostí. Bolelo mě úplně všechno, usmívá se herečka Jana Paulová

21. 11. 2024

31 min

Obrázek epizody Rok 1968 je podnětnější než rok 1989. I oslavy 17. listopadu ale můžou dávat smysl

Rok 1968 je podnětnější než rok 1989. I oslavy 17. listopadu ale můžou dávat smysl

21. 11. 2024

38 min

Obrázek epizody Rohony: Mám rád, když se lidi u mé hudby bavijou

Rohony: Mám rád, když se lidi u mé hudby bavijou

21. 11. 2024

53 min

Obrázek epizody Příběh odvahy: Tomáš Paprštein o zneužívání, zradě a znovunalezené naději

Příběh odvahy: Tomáš Paprštein o zneužívání, zradě a znovunalezené naději

21. 11. 2024

38 min

Obrázek epizody Lékárna: Syndrom spánkové apnoe

Lékárna: Syndrom spánkové apnoe

21. 11. 2024

24 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: I v roli asistenta jsem měl štěstí na hlavní trenéry. Vždy jsem pracoval na maximum, říká Saňák

Desítka Pavla Horvátha: I v roli asistenta jsem měl štěstí na hlavní trenéry. Vždy jsem pracoval na maximum, říká Saňák

21. 11. 2024

52 min

Obrázek epizody Služátecké posvícenské koláčky jsou velké třikrát tři centimetry a jsou plné másla

Služátecké posvícenské koláčky jsou velké třikrát tři centimetry a jsou plné másla

21. 11. 2024

3 min

Obrázek epizody Barbora Skálová zve na koncert Zásadní Sciarrino+ v pražském Multifunkčním sále DOX+

Barbora Skálová zve na koncert Zásadní Sciarrino+ v pražském Multifunkčním sále DOX+

21. 11. 2024

10 min

Obrázek epizody Vizitka: Smetanovo nesnesitelné tempo bytí pro mě bylo strhující, říká herec Václav Neužil

Vizitka: Smetanovo nesnesitelné tempo bytí pro mě bylo strhující, říká herec Václav Neužil

21. 11. 2024

43 min

Obrázek epizody Smetanovo nesnesitelné tempo bytí pro mě bylo strhující, říká herec Václav Neužil

Smetanovo nesnesitelné tempo bytí pro mě bylo strhující, říká herec Václav Neužil

21. 11. 2024

22 min

Obrázek epizody Máme hosty: Ptačí svět očima fotografa: Někteří se páří v misionářské poloze a pijí mléko

Máme hosty: Ptačí svět očima fotografa: Někteří se páří v misionářské poloze a pijí mléko

21. 11. 2024

9 min

Obrázek epizody Bára Basiková o komplikovaném vztahu s matkou: Odpustila jsem jí až u rakve

Bára Basiková o komplikovaném vztahu s matkou: Odpustila jsem jí až u rakve

21. 11. 2024

37 min

Obrázek epizody Synodalita jako cíl nebo proces? – 2. část

Synodalita jako cíl nebo proces? – 2. část

21. 11. 2024

47 min

Obrázek epizody 79: Kogenerace: kombinovaná výroba elektřiny a tepla

79: Kogenerace: kombinovaná výroba elektřiny a tepla

21. 11. 2024

33 min

Obrázek epizody Magazín Experiment: Kvůli závislosti na technologiích zakrňujeme. AI nám může pomoci být více lidmi, tvrdí vědkyně

Magazín Experiment: Kvůli závislosti na technologiích zakrňujeme. AI nám může pomoci být více lidmi, tvrdí vědkyně

21. 11. 2024

3 min

Obrázek epizody Sedmá epizoda: Muž s maskou slušnosti – Orlický vrah Ludvík Černý

Sedmá epizoda: Muž s maskou slušnosti – Orlický vrah Ludvík Černý

21. 11. 2024

25 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Analytik Tureček: Izrael dostal sám sebe do pasti. Rukojmí už nejsou prioritou

Jak to vidí...: Analytik Tureček: Izrael dostal sám sebe do pasti. Rukojmí už nejsou prioritou

21. 11. 2024

24 min

Obrázek epizody Čítanie z kníh z vydavateľstva Denníka N: Sabine Hossenfelder - Existenciálna fyzika

Čítanie z kníh z vydavateľstva Denníka N: Sabine Hossenfelder - Existenciálna fyzika

21. 11. 2024

17 min

Obrázek epizody Jan Štifter: Chyba

Jan Štifter: Chyba

21. 11. 2024

2 min

Obrázek epizody Cádiz: návod na štěstí po španělsku

Cádiz: návod na štěstí po španělsku

21. 11. 2024

54 min

Obrázek epizody Slast: Je obtížnější se pustit do intimní situace. Dospívající jsou hodně sebekritičtí, říká lektorka

Slast: Je obtížnější se pustit do intimní situace. Dospívající jsou hodně sebekritičtí, říká lektorka

21. 11. 2024

24 min

Obrázek epizody Slast: Je obtížnější se pustit do intimní situace. Dospívající jsou hodně sebekritičtí, říká lektorka

Slast: Je obtížnější se pustit do intimní situace. Dospívající jsou hodně sebekritičtí, říká lektorka

21. 11. 2024

24 min

Obrázek epizody #59 - Milorad Mišković - 1. díl - Founding & Managing Partner - Karlin Port Real Estate

#59 - Milorad Mišković - 1. díl - Founding & Managing Partner - Karlin Port Real Estate

21. 11. 2024

34 min

Obrázek epizody The Savings Expert: Are You Under 45? You Probably Aren’t Getting A Pension! Do Not Buy A House!  This Is Probably Why You’re Broke! - Jaspreet Singh

The Savings Expert: Are You Under 45? You Probably Aren’t Getting A Pension! Do Not Buy A House! This Is Probably Why You’re Broke! - Jaspreet Singh

21. 11. 2024

2 hod 29 min