Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody #17 Řízení ve světě.

#17 Řízení ve světě.

30. 11. 2024

46 min

Obrázek epizody Náš host: Ceny Křesadlo za rok 2024 byly předány

Náš host: Ceny Křesadlo za rok 2024 byly předány

30. 11. 2024

15 min

Obrázek epizody #16 Tohle není nevěra, já jsem přeci single! /// Vy pořád na někoho lepíte pindíky! | Dlouhý Široký

#16 Tohle není nevěra, já jsem přeci single! /// Vy pořád na někoho lepíte pindíky! | Dlouhý Široký

30. 11. 2024

1 hod 2 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Gertruda Sekaninová-Čakrtová: Idealistická komunistka a odhodlaná disidentka

Osudové ženy: Gertruda Sekaninová-Čakrtová: Idealistická komunistka a odhodlaná disidentka

30. 11. 2024

25 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Daniela Pekárková má v životě jasný cíl: pomáhat zvířatům. Je psí fyzioterapeutkou

Odpolední interview: Daniela Pekárková má v životě jasný cíl: pomáhat zvířatům. Je psí fyzioterapeutkou

30. 11. 2024

10 min

Obrázek epizody Magazín o národnostních menšinách v Česku Poslechněte si rozhovor Olgy Vasinkevich s bývalým protodiákonem v Ruské pravoslavné církvi, religionistou a publicistou, Otcem Andrejem Kurajevem

Magazín o národnostních menšinách v Česku Poslechněte si rozhovor Olgy Vasinkevich s bývalým protodiákonem v Ruské pravoslavné církvi, religionistou a publicistou, Otcem Andrejem Kurajevem

30. 11. 2024

24 min

Obrázek epizody Reportáže zahraničních zpravodajů: V Trnavě uslyšíme, jak slovenští divadelníci po 80 letech oživili kočovné "Frontové divadlo"

Reportáže zahraničních zpravodajů: V Trnavě uslyšíme, jak slovenští divadelníci po 80 letech oživili kočovné "Frontové divadlo"

30. 11. 2024

23 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Akustické panely jsou oblíbeným designovým doplňkem moderních interiérů

Hobby magazín: Akustické panely jsou oblíbeným designovým doplňkem moderních interiérů

30. 11. 2024

3 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Akustické panely jsou oblíbeným designovým doplňkem moderních interiérů

Hobby magazín: Akustické panely jsou oblíbeným designovým doplňkem moderních interiérů

30. 11. 2024

3 min

Obrázek epizody Místa v srdci Jana Révaie

Místa v srdci Jana Révaie

30. 11. 2024

2 min

Obrázek epizody Adventní zvyky a tradice

Adventní zvyky a tradice

30. 11. 2024

10 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Nájemní bydlení. Volby v Irsku. Přehlídka komiksu v Praze

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Nájemní bydlení. Volby v Irsku. Přehlídka komiksu v Praze

30. 11. 2024

20 min

Obrázek epizody Showbyznys nesmí být ani moc show, ani moc byznys, říká hudební producent Lukáš Rychtařík

Showbyznys nesmí být ani moc show, ani moc byznys, říká hudební producent Lukáš Rychtařík

30. 11. 2024

28 min

Obrázek epizody Host Lenky Vahalové: Showbyznys nesmí být ani moc show, ani moc byznys, říká hudební producent Lukáš Rychtařík

Host Lenky Vahalové: Showbyznys nesmí být ani moc show, ani moc byznys, říká hudební producent Lukáš Rychtařík

30. 11. 2024

28 min

Obrázek epizody Umělecký řezbář Roman Strouhal vyrábí masky Krampusů. Byla to láska na první pohled, vzpomíná

Umělecký řezbář Roman Strouhal vyrábí masky Krampusů. Byla to láska na první pohled, vzpomíná

30. 11. 2024

27 min

Obrázek epizody Středočeská setkání: Umělecký řezbář Roman Strouhal vyrábí masky Krampusů. Byla to láska na první pohled, vzpomíná

Středočeská setkání: Umělecký řezbář Roman Strouhal vyrábí masky Krampusů. Byla to láska na první pohled, vzpomíná

30. 11. 2024

27 min

Obrázek epizody Laboratoř: Vědci přišli na způsob recyklace gumy bez toxické přísady

Laboratoř: Vědci přišli na způsob recyklace gumy bez toxické přísady

30. 11. 2024

25 min

Obrázek epizody Svět zvířat: Lamy jsou v Jižní Americe běžná hospodářská zvířata

Svět zvířat: Lamy jsou v Jižní Americe běžná hospodářská zvířata

30. 11. 2024

19 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Animovaná Pyšná princezna? „Jízda na kládě je divoká, jsou tam i zvířátka,“ přibližuje režisér

Host Radiožurnálu: Animovaná Pyšná princezna? „Jízda na kládě je divoká, jsou tam i zvířátka,“ přibližuje režisér

30. 11. 2024

24 min

Obrázek epizody Animovaná Pyšná princezna? „Jízda na kládě je divoká, jsou tam i zvířátka,“ přibližuje režisér

Animovaná Pyšná princezna? „Jízda na kládě je divoká, jsou tam i zvířátka,“ přibližuje režisér

30. 11. 2024

24 min

Obrázek epizody Selects: Star Wars Holiday Spectacular

Selects: Star Wars Holiday Spectacular

30. 11. 2024

54 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Novinářka Petra Kruntorádová: Být taková, jakou jsem byla stvořena – to je můj životní styl

Stříbrný vítr: Novinářka Petra Kruntorádová: Být taková, jakou jsem byla stvořena – to je můj životní styl

30. 11. 2024

40 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Novinářka Petra Kruntorádová: Být taková, jakou jsem byla stvořena – to je můj životní styl

Stříbrný vítr: Novinářka Petra Kruntorádová: Být taková, jakou jsem byla stvořena – to je můj životní styl

30. 11. 2024

40 min

Obrázek epizody Novinářka Petra Kruntorádová: Být taková, jakou jsem byla stvořena – to je můj životní styl

Novinářka Petra Kruntorádová: Být taková, jakou jsem byla stvořena – to je můj životní styl

30. 11. 2024

40 min

Obrázek epizody Luigi Zoja: Udělat něco malého je milionkrát víc než neudělat nic

Luigi Zoja: Udělat něco malého je milionkrát víc než neudělat nic

30. 11. 2024

17 min