Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Léčba jednoho pejska, kterého mám v péči, se zatím vyšplhala na 100 tisíc. My dočaskáři pečujeme o opuštěná zvířata zdarma

Léčba jednoho pejska, kterého mám v péči, se zatím vyšplhala na 100 tisíc. My dočaskáři pečujeme o opuštěná zvířata zdarma

6. 12. 2024

1 hod 22 min

Obrázek epizody How Stockholm Stuck

How Stockholm Stuck

6. 12. 2024

1 hod 6 min

Obrázek epizody Chtěl jsem Oněgina víc vrátit Puškinovi, byl větší cynik, říká režisér libereckého nastudování opery

Chtěl jsem Oněgina víc vrátit Puškinovi, byl větší cynik, říká režisér libereckého nastudování opery

6. 12. 2024

5 min

Obrázek epizody Interview Plus: Protesty v Gruzii nemají vůdce, popisuje novinářka

Interview Plus: Protesty v Gruzii nemají vůdce, popisuje novinářka

6. 12. 2024

25 min

Obrázek epizody Pro děti s vadou sluchu je důležité mít možnost jít na koncert, říká ředitelka fondu Ozvěna

Pro děti s vadou sluchu je důležité mít možnost jít na koncert, říká ředitelka fondu Ozvěna

6. 12. 2024

2 min

Obrázek epizody Bezpečný průvodce džunglí zločinu: Setkání s nešťastným člověkem, který uvažuje o sebevraždě

Bezpečný průvodce džunglí zločinu: Setkání s nešťastným člověkem, který uvažuje o sebevraždě

6. 12. 2024

4 min

Obrázek epizody Host ve studiu: 135 let chodíme po značkách! 80 000 km našich turistických tras. Jak cesta dvakrát okolo rovníku

Host ve studiu: 135 let chodíme po značkách! 80 000 km našich turistických tras. Jak cesta dvakrát okolo rovníku

6. 12. 2024

10 min

Obrázek epizody Pro a proti: Vězení pro bezdomovce nemůže fungovat, míní expert Šimáček. „Vytěsníme je,“ navrhuje senátor Čunek

Pro a proti: Vězení pro bezdomovce nemůže fungovat, míní expert Šimáček. „Vytěsníme je,“ navrhuje senátor Čunek

6. 12. 2024

24 min

Obrázek epizody Mozaika: Echt – film o malíři Janu Mertovi. Byla to příjemná rodinná záležitost, říká režisér–syn Tomáš Merta

Mozaika: Echt – film o malíři Janu Mertovi. Byla to příjemná rodinná záležitost, říká režisér–syn Tomáš Merta

6. 12. 2024

13 min

Obrázek epizody Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Bulka pod kůží může vyvolat znepokojení. Přesto je mnoho z nich neškodných

Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Bulka pod kůží může vyvolat znepokojení. Přesto je mnoho z nich neškodných

6. 12. 2024

29 min

Obrázek epizody Krajina mladých: Sú mladí na sociálnych sieťach v bezpečí?

Krajina mladých: Sú mladí na sociálnych sieťach v bezpečí?

6. 12. 2024

52 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Greenfluencerka: Každý pátý dárek skončí do roka na skládce

Osobnost Plus: Greenfluencerka: Každý pátý dárek skončí do roka na skládce

6. 12. 2024

25 min

Obrázek epizody TECHNOLOGIE | Jaké jsou výhody a rizika technologické dominance #6

TECHNOLOGIE | Jaké jsou výhody a rizika technologické dominance #6

6. 12. 2024

19 min

Obrázek epizody Hydrolog Radek Čekal: Voda přichází z Janovského zálivu, sucho povodně o den oddálilo

Hydrolog Radek Čekal: Voda přichází z Janovského zálivu, sucho povodně o den oddálilo

6. 12. 2024

32 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Jednotné měsíční hlášení zaměstnavatelů. Syrští povstalci. Zemětřesení v USA

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Jednotné měsíční hlášení zaměstnavatelů. Syrští povstalci. Zemětřesení v USA

6. 12. 2024

19 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Spolek Cesta Česka vyhlašuje fotografickou soutěž s názvem Poznej českou zemi a sám sebe

Host Dopoledního expresu: Spolek Cesta Česka vyhlašuje fotografickou soutěž s názvem Poznej českou zemi a sám sebe

6. 12. 2024

25 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Klavírista Tomáš Kačo: Táta mě naučil nejdůležitější věci v životě, a to je disciplína a vytrvalost

Blízká setkání: Klavírista Tomáš Kačo: Táta mě naučil nejdůležitější věci v životě, a to je disciplína a vytrvalost

6. 12. 2024

24 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Klavírista Tomáš Kačo: Táta mě naučil nejdůležitější věci v životě, a to je disciplína a vytrvalost

Blízká setkání: Klavírista Tomáš Kačo: Táta mě naučil nejdůležitější věci v životě, a to je disciplína a vytrvalost

6. 12. 2024

24 min

Obrázek epizody Klavírista Tomáš Kačo: Táta mě naučil nejdůležitější věci v životě, a to je disciplína a vytrvalost

Klavírista Tomáš Kačo: Táta mě naučil nejdůležitější věci v životě, a to je disciplína a vytrvalost

6. 12. 2024

25 min

Obrázek epizody 42. NESPOUTANÁ POLITIKA: Gruzie na pokraji revoluce

42. NESPOUTANÁ POLITIKA: Gruzie na pokraji revoluce

6. 12. 2024

56 min

Obrázek epizody Online Plus: Meta hodlá položit podmořský kabel za 10 miliard dolarů

Online Plus: Meta hodlá položit podmořský kabel za 10 miliard dolarů

6. 12. 2024

23 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: V Česku už funguje plošný screening prostaty. „Stačí požádat praktika nebo urologa,“ radí Hofreitr

Host Lucie Výborné: V Česku už funguje plošný screening prostaty. „Stačí požádat praktika nebo urologa,“ radí Hofreitr

6. 12. 2024

20 min

Obrázek epizody #15 Šikana jako častý problém skleněných dětí. Jak ji včas poznat a účinně se bránit? Poradí Gabriela Praumová.

#15 Šikana jako častý problém skleněných dětí. Jak ji včas poznat a účinně se bránit? Poradí Gabriela Praumová.

6. 12. 2024

43 min

Obrázek epizody 28 tipů pro chytřejší a levnější cestování – ukázka z nové knihy Travel Tips

28 tipů pro chytřejší a levnější cestování – ukázka z nové knihy Travel Tips

6. 12. 2024

38 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: V Česku už funguje plošný screening prostaty. „Stačí požádat praktika nebo urologa,“ radí Hofreitr

Host Lucie Výborné: V Česku už funguje plošný screening prostaty. „Stačí požádat praktika nebo urologa,“ radí Hofreitr

6. 12. 2024

20 min