Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Padni komu padni 8: Motoristé jako noví Piráti. Čím Babiš týrá Nachera a proč Prahu unesli úředníci? - podcast

Padni komu padni 8: Motoristé jako noví Piráti. Čím Babiš týrá Nachera a proč Prahu unesli úředníci? - podcast

9. 12. 2024

1 hod 6 min

Obrázek epizody Akcent: Akcent± v české literatuře 2024: Zábranský, bez Hodrové, zaťatí nakladatelé, knihkupci mizí

Akcent: Akcent± v české literatuře 2024: Zábranský, bez Hodrové, zaťatí nakladatelé, knihkupci mizí

9. 12. 2024

26 min

Obrázek epizody How your childhood toys tell your life story | Chris Byrne

How your childhood toys tell your life story | Chris Byrne

9. 12. 2024

13 min

Obrázek epizody Jak Red Pill ovlivňuje chování žen

Jak Red Pill ovlivňuje chování žen

9. 12. 2024

59 min

Obrázek epizody Šéfka estetické kliniky Petra Řehořková: Nestydět se. To je pro naše zdraví důležité

Šéfka estetické kliniky Petra Řehořková: Nestydět se. To je pro naše zdraví důležité

9. 12. 2024

44 min

Obrázek epizody Co se děje v hlavě teenagera. Lucie Dulavová

Co se děje v hlavě teenagera. Lucie Dulavová

9. 12. 2024

1 hod 3 min

Obrázek epizody Interview Plus: Šéf ČT Souček: Se zvýšenými poplatky nezválcujeme trh

Interview Plus: Šéf ČT Souček: Se zvýšenými poplatky nezválcujeme trh

9. 12. 2024

26 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Sociolog: Motoristé se považují za ochránce pravice

Osobnost Plus: Sociolog: Motoristé se považují za ochránce pravice

9. 12. 2024

26 min

Obrázek epizody Momenty: Práce mne odvádí od všech starostí, říká fotograf Jindřich Štreit

Momenty: Práce mne odvádí od všech starostí, říká fotograf Jindřich Štreit

9. 12. 2024

11 min

Obrázek epizody Momenty: Práce mne odvádí od všech starostí, říká fotograf Jindřich Štreit

Momenty: Práce mne odvádí od všech starostí, říká fotograf Jindřich Štreit

9. 12. 2024

11 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Základní podmínka zdravého spánku = chodit ve stejnou dobu spát a ve stejnou dobu také vstávat

Host ve studiu: Základní podmínka zdravého spánku = chodit ve stejnou dobu spát a ve stejnou dobu také vstávat

9. 12. 2024

25 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Kdo bude vládnout v Sýrii? Jak reaguje Moskva? Nadační fond UK

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Kdo bude vládnout v Sýrii? Jak reaguje Moskva? Nadační fond UK

9. 12. 2024

19 min

Obrázek epizody 1/3 Jak Wall Street dláždil cestu Hitlerovi: Americké půjčky pro německé reparace, plány a kartely ?

1/3 Jak Wall Street dláždil cestu Hitlerovi: Americké půjčky pro německé reparace, plány a kartely ?

9. 12. 2024

1 hod 1 min

Obrázek epizody Youtuber se přejídal na kameře a vážil 160kg. Měl to být sociální experiment (Nikocado Avocado)

Youtuber se přejídal na kameře a vážil 160kg. Měl to být sociální experiment (Nikocado Avocado)

9. 12. 2024

33 min

Obrázek epizody Nahá Slováková, chlast Fenina i erotické masáže: Známý fotbalista ale stejně skončil u velikosti svého nádobíčka

Nahá Slováková, chlast Fenina i erotické masáže: Známý fotbalista ale stejně skončil u velikosti svého nádobíčka

9. 12. 2024

15 min

Obrázek epizody Nahá Slováková, chlast Fenina i erotické masáže: Známý fotbalista ale stejně skončil u velikosti svého nádobíčka

Nahá Slováková, chlast Fenina i erotické masáže: Známý fotbalista ale stejně skončil u velikosti svého nádobíčka

9. 12. 2024

14 min

Obrázek epizody Cíleně své pohádky nesleduju, ale mateřský vztah mám k Nesmrtelné tetě, říká režisér Zdeněk Zelenka

Cíleně své pohádky nesleduju, ale mateřský vztah mám k Nesmrtelné tetě, říká režisér Zdeněk Zelenka

9. 12. 2024

29 min

Obrázek epizody Alex a host: Cíleně své pohádky nesleduju, ale mateřský vztah mám k Nesmrtelné tetě, říká režisér Zdeněk Zelenka

Alex a host: Cíleně své pohádky nesleduju, ale mateřský vztah mám k Nesmrtelné tetě, říká režisér Zdeněk Zelenka

9. 12. 2024

29 min

Obrázek epizody Antivirus: Antivirus: Líbivá videa AI zavalí účty a často lákají na reklamu. Nemají valnou hodnotu

Antivirus: Antivirus: Líbivá videa AI zavalí účty a často lákají na reklamu. Nemají valnou hodnotu

9. 12. 2024

3 min

Obrázek epizody Pro a proti: Důchodová reforma poškodí pracující, vadí SOCDEM

Pro a proti: Důchodová reforma poškodí pracující, vadí SOCDEM

9. 12. 2024

24 min

Obrázek epizody Host ve studiu: V Horní Kalné vyrostla na zelené louce slévárna tvořící bronzové sochy pro celý svět, i na Aljašku

Host ve studiu: V Horní Kalné vyrostla na zelené louce slévárna tvořící bronzové sochy pro celý svět, i na Aljašku

9. 12. 2024

11 min

Obrázek epizody 074 Bhagavadgíta

074 Bhagavadgíta

9. 12. 2024

57 min

Obrázek epizody Hobby magazín speciál: Jana Cardová dělá z perníku adventní kalendáře i omalovánky

Hobby magazín speciál: Jana Cardová dělá z perníku adventní kalendáře i omalovánky

9. 12. 2024

4 min

Obrázek epizody Host Dopoledne pod Ještědem: Výběr z rozhovorů: Vitamíny, návštěva ve škole, ve věznici i v muzeu a o zpěvu s Ondřejem Rumlem

Host Dopoledne pod Ještědem: Výběr z rozhovorů: Vitamíny, návštěva ve škole, ve věznici i v muzeu a o zpěvu s Ondřejem Rumlem

9. 12. 2024

11 min

Obrázek epizody Týden v Bangkoku a loučení

Týden v Bangkoku a loučení

9. 12. 2024

42 min