Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Nová hvězda Motoristů sobě Matěj Gregor: Věřím, že ODS ve volbách porazíme, můj odchod od Svobodných byl logický

Nová hvězda Motoristů sobě Matěj Gregor: Věřím, že ODS ve volbách porazíme, můj odchod od Svobodných byl logický

12. 12. 2024

50 min

Obrázek epizody Večerka 10 Mat213: Nepo baby, který si jde svou vlastní cestou. Povídání o rodině, hudbě a (ne)bourání hranic - podcast

Večerka 10 Mat213: Nepo baby, který si jde svou vlastní cestou. Povídání o rodině, hudbě a (ne)bourání hranic - podcast

12. 12. 2024

1 hod 6 min

Obrázek epizody #5 JAN WITEK - PRACOVNÍ NABÍDKA V INDII A ČEKÁ MĚ I AMERIKA, POKUD NĚCO DĚLÁŠ ZE SRDCE NA MAXIMUM TAK SE TI TO MAXIMÁLNĚ VRÁTÍ...

#5 JAN WITEK - PRACOVNÍ NABÍDKA V INDII A ČEKÁ MĚ I AMERIKA, POKUD NĚCO DĚLÁŠ ZE SRDCE NA MAXIMUM TAK SE TI TO MAXIMÁLNĚ VRÁTÍ...

12. 12. 2024

54 min

Obrázek epizody #47: Fanánek: Život rockera je extáze s těžkými návraty do reality

#47: Fanánek: Život rockera je extáze s těžkými návraty do reality

12. 12. 2024

42 min

Obrázek epizody Herci PAVEL LIŠKA a HONZA RÉVAI - Lidojedi a magie.

Herci PAVEL LIŠKA a HONZA RÉVAI - Lidojedi a magie.

12. 12. 2024

40 min

Obrázek epizody 74: Pečeme cukroví.

74: Pečeme cukroví.

12. 12. 2024

21 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Dálnice jako služba. Stát ročně splatí 1,3 miliardy, údržba je na nás, přibližuje PPP projekt stavař

Dvacet minut Radiožurnálu: Dálnice jako služba. Stát ročně splatí 1,3 miliardy, údržba je na nás, přibližuje PPP projekt stavař

12. 12. 2024

23 min

Obrázek epizody What's our relationship to AI? It's complicated | AC Coppens, Kasley Killam and Apolinário Passos

What's our relationship to AI? It's complicated | AC Coppens, Kasley Killam and Apolinário Passos

12. 12. 2024

40 min

Obrázek epizody 4 steps to unlock your kid's math potential | Shalinee Sharma

4 steps to unlock your kid's math potential | Shalinee Sharma

12. 12. 2024

12 min

Obrázek epizody Interview Plus: Brössler: Krajní pravice i levice chtějí dohodu s Ruskem

Interview Plus: Brössler: Krajní pravice i levice chtějí dohodu s Ruskem

12. 12. 2024

24 min

Obrázek epizody Nejekonomičtější zvíře je to, které se má dobře. Přesto u nás dochází k týrání hospodářských zvířat

Nejekonomičtější zvíře je to, které se má dobře. Přesto u nás dochází k týrání hospodářských zvířat

12. 12. 2024

18 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Operní duo MY2 rozzáří Jihlavu adventní atmosférou

Dobré dopoledne: Operní duo MY2 rozzáří Jihlavu adventní atmosférou

12. 12. 2024

22 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Vybrat pro dítě vhodnou knihu může pomoci čtenářský metr

Odpolední interview: Vybrat pro dítě vhodnou knihu může pomoci čtenářský metr

12. 12. 2024

9 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Více než pětikilového pstruha dostal na jemný prut. Pro rybáře z Vysočiny to byl rekordní úlovek!

Hobby magazín: Více než pětikilového pstruha dostal na jemný prut. Pro rybáře z Vysočiny to byl rekordní úlovek!

12. 12. 2024

2 min

Obrázek epizody České slovo (češki) - 12.12.2024.

České slovo (češki) - 12.12.2024.

12. 12. 2024

30 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Cedrik z Modré rokle a policejní psovod Nikola Škubníková mistry republiky kategorie hlídkových psů

Host ve studiu: Cedrik z Modré rokle a policejní psovod Nikola Škubníková mistry republiky kategorie hlídkových psů

12. 12. 2024

10 min

Obrázek epizody SPÁLENÁ 16 aneb BESEDOVÁNÍ V YPSILONCE

SPÁLENÁ 16 aneb BESEDOVÁNÍ V YPSILONCE

12. 12. 2024

31 min

Obrázek epizody Ivana Chmel Denčevová: Sbírka Národ sobě výstavbu Národního divadla nezaplatila. Je to mýtus

Ivana Chmel Denčevová: Sbírka Národ sobě výstavbu Národního divadla nezaplatila. Je to mýtus

12. 12. 2024

27 min

Obrázek epizody Alex a host: Ivana Chmel Denčevová: Sbírka Národ sobě výstavbu Národního divadla nezaplatila. Je to mýtus

Alex a host: Ivana Chmel Denčevová: Sbírka Národ sobě výstavbu Národního divadla nezaplatila. Je to mýtus

12. 12. 2024

2 min

Obrázek epizody Radioporadna: Co dělat, když se Ježíšek netrefí a sáhne vedle? Jaké máme možnosti při vracení nebo reklamaci dárku

Radioporadna: Co dělat, když se Ježíšek netrefí a sáhne vedle? Jaké máme možnosti při vracení nebo reklamaci dárku

12. 12. 2024

21 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Médiem divadla je duše člověka. Hybner mi vytýkal dokonalost, přiznává šéf Laterny magiky Vizváry

Host Lucie Výborné: Médiem divadla je duše člověka. Hybner mi vytýkal dokonalost, přiznává šéf Laterny magiky Vizváry

12. 12. 2024

26 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Médiem divadla je duše člověka. Hybner mi vytýkal dokonalost, přiznává šéf Laterny magiky Vizváry

Host Lucie Výborné: Médiem divadla je duše člověka. Hybner mi vytýkal dokonalost, přiznává šéf Laterny magiky Vizváry

12. 12. 2024

26 min

Obrázek epizody Médiem divadla je duše člověka. Hybner mi vytýkal dokonalost, přiznává šéf Laterny magiky Vizváry

Médiem divadla je duše člověka. Hybner mi vytýkal dokonalost, přiznává šéf Laterny magiky Vizváry

12. 12. 2024

26 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Po povodni. Zabezpečení nádraží. Kurdové v Sýrii pod tlakem. Odstřel divočáků

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Po povodni. Zabezpečení nádraží. Kurdové v Sýrii pod tlakem. Odstřel divočáků

12. 12. 2024

19 min

Obrázek epizody Pro a proti: Změna školství? Rok dva na to nestačí, říká analytička

Pro a proti: Změna školství? Rok dva na to nestačí, říká analytička

12. 12. 2024

24 min