Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody České slovo (češki) - 19.12.2024.

České slovo (češki) - 19.12.2024.

19. 12. 2024

30 min

Obrázek epizody Z dětství vzpomínáme na tuhé a dlouhé zimy. Co se s nimi stalo? Odpovídá meteorolog

Z dětství vzpomínáme na tuhé a dlouhé zimy. Co se s nimi stalo? Odpovídá meteorolog

19. 12. 2024

17 min

Obrázek epizody „Část evropského průmyslu neudržíme, ale víme, jak to zvládnout“

„Část evropského průmyslu neudržíme, ale víme, jak to zvládnout“

19. 12. 2024

29 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Vodoměr ve venkovní šachtě před mrazy zabezpečte. Pokud zmrzne a praskne, připlatíte si

Hobby magazín: Vodoměr ve venkovní šachtě před mrazy zabezpečte. Pokud zmrzne a praskne, připlatíte si

19. 12. 2024

3 min

Obrázek epizody Alex a host: Nabídka hrát v Blue Effectu padla u řízku. Málem mi vypadl příbor z ruky, vzpomíná Lešek Semelka

Alex a host: Nabídka hrát v Blue Effectu padla u řízku. Málem mi vypadl příbor z ruky, vzpomíná Lešek Semelka

19. 12. 2024

28 min

Obrázek epizody GS Talks #44 - Pavel Králíček: Z klasického gentlemanství už jsem vyrostl. Teď preferuju "nedbalou eleganci"

GS Talks #44 - Pavel Králíček: Z klasického gentlemanství už jsem vyrostl. Teď preferuju "nedbalou eleganci"

19. 12. 2024

1 hod 11 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Rusista Glanc: Speciální operace se děje i uvnitř Ruska

Osobnost Plus: Rusista Glanc: Speciální operace se děje i uvnitř Ruska

19. 12. 2024

26 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Vánoce nejsou o dárcích. Je to o pocitu, že někam patřím a že dokážu něco pro lidi kolem sebe udělat

Host ve studiu: Vánoce nejsou o dárcích. Je to o pocitu, že někam patřím a že dokážu něco pro lidi kolem sebe udělat

19. 12. 2024

10 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Hospic Mezi stromy: deset let cesty k důstojnému odcházení

Dobré dopoledne: Hospic Mezi stromy: deset let cesty k důstojnému odcházení

19. 12. 2024

27 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec Aleš Háma o práci s režisérem Zelenkou: Rád si do textu přidávám, ale tady jsem narazil

Blízká setkání: Herec Aleš Háma o práci s režisérem Zelenkou: Rád si do textu přidávám, ale tady jsem narazil

19. 12. 2024

35 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec Aleš Háma o práci s režisérem Zelenkou: Rád si do textu přidávám, ale tady jsem narazil

Blízká setkání: Herec Aleš Háma o práci s režisérem Zelenkou: Rád si do textu přidávám, ale tady jsem narazil

19. 12. 2024

35 min

Obrázek epizody Pro a proti: Vlny jsou úspěšný velkofilm, chválí kritička Aronová

Pro a proti: Vlny jsou úspěšný velkofilm, chválí kritička Aronová

19. 12. 2024

24 min

Obrázek epizody Kilometry Jiřího Ježka: Dominance Pogačara, pády Rogliče, skvělí čeští sprinteři. Ježek hodnotí nabitý cyklistický rok 2024

Kilometry Jiřího Ježka: Dominance Pogačara, pády Rogliče, skvělí čeští sprinteři. Ježek hodnotí nabitý cyklistický rok 2024

19. 12. 2024

53 min

Obrázek epizody Nabídka hrát v Blue Effectu padla u řízku. Málem mi vypadl příbor z ruky, vzpomíná Lešek Semelka

Nabídka hrát v Blue Effectu padla u řízku. Málem mi vypadl příbor z ruky, vzpomíná Lešek Semelka

19. 12. 2024

28 min

Obrázek epizody Adam: Vzbudil jsem se a farář mi ležel v rozkroku. Policii zajímalo, jestli jsem gay

Adam: Vzbudil jsem se a farář mi ležel v rozkroku. Policii zajímalo, jestli jsem gay

19. 12. 2024

59 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Novela trestního zákoníku. Klimaticko-energetický plán. Dobročinné sbírky

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Novela trestního zákoníku. Klimaticko-energetický plán. Dobročinné sbírky

19. 12. 2024

19 min

Obrázek epizody Bojuje s vážným onemocněním, prošla syndromem vyhoření, přítele tají: Zrádkyně Nicole poskytla velmi otevřený rozhovor

Bojuje s vážným onemocněním, prošla syndromem vyhoření, přítele tají: Zrádkyně Nicole poskytla velmi otevřený rozhovor

19. 12. 2024

16 min

Obrázek epizody Herec Aleš Háma o práci s režisérem Zelenkou: Rád si do textu přidávám, ale tady jsem narazil

Herec Aleš Háma o práci s režisérem Zelenkou: Rád si do textu přidávám, ale tady jsem narazil

19. 12. 2024

35 min

Obrázek epizody Balanc: Smysl života není v partnerském vztahu. Single život nemusí být osamělost, ale naplnění

Balanc: Smysl života není v partnerském vztahu. Single život nemusí být osamělost, ale naplnění

19. 12. 2024

30 min

Obrázek epizody Balanc: Smysl života není v partnerském vztahu. Single život nemusí být osamělost, ale naplnění

Balanc: Smysl života není v partnerském vztahu. Single život nemusí být osamělost, ale naplnění

19. 12. 2024

30 min

Obrázek epizody Bojuje s vážným onemocněním, prošla syndromem vyhoření, přítele tají: Zrádkyně Nicole poskytla velmi otevřený rozhovor

Bojuje s vážným onemocněním, prošla syndromem vyhoření, přítele tají: Zrádkyně Nicole poskytla velmi otevřený rozhovor

19. 12. 2024

16 min

Obrázek epizody Náš host: Mistr klavíru se vrátil do Varů. Jan Šimandl uvede recitál v Galerii umění

Náš host: Mistr klavíru se vrátil do Varů. Jan Šimandl uvede recitál v Galerii umění

19. 12. 2024

14 min

Obrázek epizody Řečí peněz: Ekonom Rod: Přešlapování na místě trvá už dlouho

Řečí peněz: Ekonom Rod: Přešlapování na místě trvá už dlouho

19. 12. 2024

24 min

Obrázek epizody Radioporadna: Výhody malé, dobře stavěné a situované psí boudy na zahradě aneb Starého psa novým kouskům nenaučíš

Radioporadna: Výhody malé, dobře stavěné a situované psí boudy na zahradě aneb Starého psa novým kouskům nenaučíš

19. 12. 2024

22 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Živá zvířata jako vánoční dárek

Host Dopoledního expresu: Živá zvířata jako vánoční dárek

19. 12. 2024

15 min