Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Poprask Q&A: Proč se hádáte, kdo z politiky by byl nejlepší Zrádce a přežili byste na opuštěném ostrově? - podcast

Poprask Q&A: Proč se hádáte, kdo z politiky by byl nejlepší Zrádce a přežili byste na opuštěném ostrově? - podcast

20. 12. 2024

59 min

Obrázek epizody Co by měla EU udělat pro zajištění práv žen?

Co by měla EU udělat pro zajištění práv žen?

20. 12. 2024

19 min

Obrázek epizody Šárka Rezková: Když někdo řekne, že má depku, nejradši bych mu jednu pleskla. Deprese je něco mnohem hlubšího a šílenějšího

Šárka Rezková: Když někdo řekne, že má depku, nejradši bych mu jednu pleskla. Deprese je něco mnohem hlubšího a šílenějšího

20. 12. 2024

1 hod 11 min

Obrázek epizody Break the bad news bubble (Part 2) | Angus Hervey

Break the bad news bubble (Part 2) | Angus Hervey

20. 12. 2024

9 min

Obrázek epizody On Air: Charitativní projekt Skutečný dárek od neziskové organizace Člověk v tísni pomáhá již 15 let

On Air: Charitativní projekt Skutečný dárek od neziskové organizace Člověk v tísni pomáhá již 15 let

20. 12. 2024

16 min

Obrázek epizody Charitativní projekt Skutečný dárek od neziskové organizace Člověk v tísni pomáhá již 15 let

Charitativní projekt Skutečný dárek od neziskové organizace Člověk v tísni pomáhá již 15 let

20. 12. 2024

16 min

Obrázek epizody Akcent: Tisíc hlasů adventu: držíme palce dirigentovi, aby zpěváky ukočíroval, říká sbormistryně

Akcent: Tisíc hlasů adventu: držíme palce dirigentovi, aby zpěváky ukočíroval, říká sbormistryně

20. 12. 2024

26 min

Obrázek epizody Co můžeme udělat, aby bydlení bylo dostupnější?

Co můžeme udělat, aby bydlení bylo dostupnější?

20. 12. 2024

16 min

Obrázek epizody Curiosity Killed the Adage

Curiosity Killed the Adage

20. 12. 2024

49 min

Obrázek epizody Měli bychom zdaňovat bohaté? Pokud ano, jak?

Měli bychom zdaňovat bohaté? Pokud ano, jak?

20. 12. 2024

21 min

Obrázek epizody Bezpečný průvodce džunglí zločinu: Zábavní pyrotechnika kromě potěšení často přináší i mnohé nepříjemnosti

Bezpečný průvodce džunglí zločinu: Zábavní pyrotechnika kromě potěšení často přináší i mnohé nepříjemnosti

20. 12. 2024

4 min

Obrázek epizody Jindřich Turek, posel zpráv pro budoucí generace, uchovává historii Chebu

Jindřich Turek, posel zpráv pro budoucí generace, uchovává historii Chebu

20. 12. 2024

3 min

Obrázek epizody #18 Kultura pod vodou

#18 Kultura pod vodou

20. 12. 2024

52 min

Obrázek epizody Chili Ta: Eben to dělá naschvál, reakce jsou přehnané. V reality show nic není náhoda

Chili Ta: Eben to dělá naschvál, reakce jsou přehnané. V reality show nic není náhoda

20. 12. 2024

28 min

Obrázek epizody MICHAELA ČURILLOVÁ: Softball a Miners Kladno? Moje druhá rodina

MICHAELA ČURILLOVÁ: Softball a Miners Kladno? Moje druhá rodina

20. 12. 2024

21 min

Obrázek epizody Interview Plus: Sociolog: Slovensko žije v orwellovském světě

Interview Plus: Sociolog: Slovensko žije v orwellovském světě

20. 12. 2024

25 min

Obrázek epizody Radioporadna: Bezpečné otužování. Jděte pěkně postupně krok za krokem, začít můžete odolností u studené sprchy

Radioporadna: Bezpečné otužování. Jděte pěkně postupně krok za krokem, začít můžete odolností u studené sprchy

20. 12. 2024

19 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Moderátorka Iva Bendová: Myslím, že jsem srovnaná sama se sebou a s tím, co mám za sebou

Blízká setkání: Moderátorka Iva Bendová: Myslím, že jsem srovnaná sama se sebou a s tím, co mám za sebou

20. 12. 2024

30 min

Obrázek epizody Pro a proti: Ušetří stát s modelem PPP? Ne, míní ekonom. Odborník: Ano

Pro a proti: Ušetří stát s modelem PPP? Ne, míní ekonom. Odborník: Ano

20. 12. 2024

24 min

Obrázek epizody Od nuly k miliardám zisku. O úspěchu FTMO s Markem Vašíčkem - ukázka BYZNYScast podcastu

Od nuly k miliardám zisku. O úspěchu FTMO s Markem Vašíčkem - ukázka BYZNYScast podcastu

20. 12. 2024

23 min

Obrázek epizody #40 Jiří Strach: Všechny důležité věci jsou ve trojici, i Andělovi Páně by trojka slušela

#40 Jiří Strach: Všechny důležité věci jsou ve trojici, i Andělovi Páně by trojka slušela

20. 12. 2024

52 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Trump a zboží z EU. Rok od útoku na FF UK. Výzva k zpřísnění zbraňového zákonu

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Trump a zboží z EU. Rok od útoku na FF UK. Výzva k zpřísnění zbraňového zákonu

20. 12. 2024

19 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Moderátorka Iva Bendová: Myslím, že jsem srovnaná sama se sebou a s tím, co mám za sebou

Blízká setkání: Moderátorka Iva Bendová: Myslím, že jsem srovnaná sama se sebou a s tím, co mám za sebou

20. 12. 2024

30 min

Obrázek epizody Moderátorka Iva Bendová: Myslím, že jsem srovnaná sama se sebou a s tím, co mám za sebou

Moderátorka Iva Bendová: Myslím, že jsem srovnaná sama se sebou a s tím, co mám za sebou

20. 12. 2024

30 min

Obrázek epizody Test sebelásky II - pokračování

Test sebelásky II - pokračování

20. 12. 2024

42 min