Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Blízká setkání: Vánoce s Jurou Pavlicou, Jitkou Ježkovou, Pavlem Zedníčkem, Martou Jandovou a Miroslavem Donutilem

Blízká setkání: Vánoce s Jurou Pavlicou, Jitkou Ježkovou, Pavlem Zedníčkem, Martou Jandovou a Miroslavem Donutilem

24. 12. 2024

24 min

Obrázek epizody Vánoce s Jurou Pavlicou, Jitkou Ježkovou, Pavlem Zedníčkem, Martou Jandovou a Miroslavem Donutilem

Vánoce s Jurou Pavlicou, Jitkou Ježkovou, Pavlem Zedníčkem, Martou Jandovou a Miroslavem Donutilem

24. 12. 2024

24 min

Obrázek epizody Vizitka: Herec Jan Vlasák: Bez divadla jako bych nebyl

Vizitka: Herec Jan Vlasák: Bez divadla jako bych nebyl

24. 12. 2024

39 min

Obrázek epizody Vizitka: Herec Jan Vlasák: Bez divadla jako bych nebyl

Vizitka: Herec Jan Vlasák: Bez divadla jako bych nebyl

24. 12. 2024

39 min

Obrázek epizody Herec Jan Vlasák: Bez divadla jako bych nebyl

Herec Jan Vlasák: Bez divadla jako bych nebyl

24. 12. 2024

39 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Vánoční rozhovor s biskupem Martinem Davidem

Host Českého rozhlasu Ostrava: Vánoční rozhovor s biskupem Martinem Davidem

24. 12. 2024

22 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Jarcovjáková: I přes nejistoty jsem si v hloubi duše věřila

Osobnost Plus: Jarcovjáková: I přes nejistoty jsem si v hloubi duše věřila

24. 12. 2024

26 min

Obrázek epizody #56 VYPRÁVĚNÍ: Vánoční případ z Anyangu

#56 VYPRÁVĚNÍ: Vánoční případ z Anyangu

24. 12. 2024

13 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Ryba není hloupý tvor, a kapr obzvlášť. Kaprařina už je pro mě diagnóza, usmívá se rybář Karel Nikl

Host Lucie Výborné: Ryba není hloupý tvor, a kapr obzvlášť. Kaprařina už je pro mě diagnóza, usmívá se rybář Karel Nikl

24. 12. 2024

30 min

Obrázek epizody O Vánocích si vždycky uvědomím, jak je skvělé, že jsme se všichni opět ve zdraví sešli, říká Radůza

O Vánocích si vždycky uvědomím, jak je skvělé, že jsme se všichni opět ve zdraví sešli, říká Radůza

24. 12. 2024

29 min

Obrázek epizody Středočeská setkání: O Vánocích si vždycky uvědomím, jak je skvělé, že jsme se všichni opět ve zdraví sešli, říká Radůza

Středočeská setkání: O Vánocích si vždycky uvědomím, jak je skvělé, že jsme se všichni opět ve zdraví sešli, říká Radůza

24. 12. 2024

29 min

Obrázek epizody Pro a proti: Lhát, či nelhat o Ježíškovi?

Pro a proti: Lhát, či nelhat o Ježíškovi?

24. 12. 2024

23 min

Obrázek epizody Větrník - Host ve studiu: Za zázrak považuje Jan Cina i setkání dvou lidí, kteří se dokáží vnímat a něco si vzájemně předat

Větrník - Host ve studiu: Za zázrak považuje Jan Cina i setkání dvou lidí, kteří se dokáží vnímat a něco si vzájemně předat

24. 12. 2024

28 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Ryba není hloupý tvor, a kapr obzvlášť. Kaprařina už je pro mě diagnóza, usmívá se rybář Karel Nikl

Host Lucie Výborné: Ryba není hloupý tvor, a kapr obzvlášť. Kaprařina už je pro mě diagnóza, usmívá se rybář Karel Nikl

24. 12. 2024

30 min

Obrázek epizody Ryba není hloupý tvor, a kapr obzvlášť. Kaprařina už je pro mě diagnóza, usmívá se rybář Karel Nikl

Ryba není hloupý tvor, a kapr obzvlášť. Kaprařina už je pro mě diagnóza, usmívá se rybář Karel Nikl

24. 12. 2024

30 min

Obrázek epizody Koněšín má nový keramický betlém. Do obličeje Ježíška vložila autorka své dětství

Koněšín má nový keramický betlém. Do obličeje Ježíška vložila autorka své dětství

24. 12. 2024

2 min

Obrázek epizody 77: Štědrý den - celý díl

77: Štědrý den - celý díl

24. 12. 2024

40 min

Obrázek epizody Betlémy Josefa Kleinwächtera

Betlémy Josefa Kleinwächtera

24. 12. 2024

57 min

Obrázek epizody Hovory: Lidé chtějí jít za hranu poznatelného, říká terapeutka

Hovory: Lidé chtějí jít za hranu poznatelného, říká terapeutka

24. 12. 2024

24 min

Obrázek epizody Hobby magazín speciál: Hobby magazín speciál na Štědrý den

Hobby magazín speciál: Hobby magazín speciál na Štědrý den

24. 12. 2024

29 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Náchod má svůj první nádherný papírový betlém. Jeho nákupem a darováním podpoříte navíc dobrou věc

Host ve studiu: Náchod má svůj první nádherný papírový betlém. Jeho nákupem a darováním podpoříte navíc dobrou věc

24. 12. 2024

6 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Rukavičkářské řemeslo je na vymření. V saském Krušnohoří přežívá díky umění Nilse Bergauera

Zápisník zahraničních zpravodajů: Rukavičkářské řemeslo je na vymření. V saském Krušnohoří přežívá díky umění Nilse Bergauera

24. 12. 2024

3 min

Obrázek epizody Rukavičkářské řemeslo je na vymření. V saském Krušnohoří přežívá díky umění Nilse Bergauera

Rukavičkářské řemeslo je na vymření. V saském Krušnohoří přežívá díky umění Nilse Bergauera

24. 12. 2024

3 min

Obrázek epizody Vánoční stromek

Vánoční stromek

24. 12. 2024

1 min

Obrázek epizody Jan Štifter: Ježíšek ranní

Jan Štifter: Ježíšek ranní

24. 12. 2024

1 min