Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: O alkoholu s Kateřinou Cajthamlovou: Mýtus o vitamínu B v pivě a tři alkoholické lži

Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: O alkoholu s Kateřinou Cajthamlovou: Mýtus o vitamínu B v pivě a tři alkoholické lži

27. 12. 2024

25 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Řád svatého Huberta spojuje myslivost a víru. Sídlí na Kuksu a ctí mysliveckou etiku i tradici

Hobby magazín: Řád svatého Huberta spojuje myslivost a víru. Sídlí na Kuksu a ctí mysliveckou etiku i tradici

27. 12. 2024

2 min

Obrázek epizody 4: Tátovský vtip, předstírání vyhazovu a žaloba na přítelkyni

4: Tátovský vtip, předstírání vyhazovu a žaloba na přítelkyni

27. 12. 2024

35 min

Obrázek epizody Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: O alkoholu s Kateřinou Cajthamlovou: Mýtus o vitamínu B v pivě a tři alkoholické lži

Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: O alkoholu s Kateřinou Cajthamlovou: Mýtus o vitamínu B v pivě a tři alkoholické lži

27. 12. 2024

25 min

Obrázek epizody Skvělý Hanka song

Skvělý Hanka song

27. 12. 2024

7 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Výbuchy slýcháme každý den. Když letí drony, nikdo už ve městech neutíká, popisuje zpravodaj Dorazín

Host Lucie Výborné: Výbuchy slýcháme každý den. Když letí drony, nikdo už ve městech neutíká, popisuje zpravodaj Dorazín

27. 12. 2024

26 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Nespočet famózních koncertů, orchestr je ve skvělé kondici. Roste, říká ředitel hradecké filharmonie

Host ve studiu: Nespočet famózních koncertů, orchestr je ve skvělé kondici. Roste, říká ředitel hradecké filharmonie

27. 12. 2024

6 min

Obrázek epizody Dokumentární film Fénix - intimita a blízkost smrti očima mladých tvůrců

Dokumentární film Fénix - intimita a blízkost smrti očima mladých tvůrců

27. 12. 2024

39 min

Obrázek epizody Micro Bonus Holiday Gift: Ezra Klein

Micro Bonus Holiday Gift: Ezra Klein

27. 12. 2024

30 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Výbuchy slýcháme každý den. Když letí drony, nikdo už ve městech neutíká, popisuje zpravodaj Dorazín

Host Lucie Výborné: Výbuchy slýcháme každý den. Když letí drony, nikdo už ve městech neutíká, popisuje zpravodaj Dorazín

27. 12. 2024

26 min

Obrázek epizody Výbuchy slýcháme každý den. Když letí drony, nikdo už ve městech neutíká, popisuje zpravodaj Dorazín

Výbuchy slýcháme každý den. Když letí drony, nikdo už ve městech neutíká, popisuje zpravodaj Dorazín

27. 12. 2024

26 min

Obrázek epizody #40 O filmu Prezidentka a ženách v politice

#40 O filmu Prezidentka a ženách v politice

27. 12. 2024

39 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Historik umění: Nikdy by mě nebavilo jít po jedné koleji. Mám hodně zájmů a svůj svět

Blízká setkání: Historik umění: Nikdy by mě nebavilo jít po jedné koleji. Mám hodně zájmů a svůj svět

27. 12. 2024

29 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Historik umění: Nikdy by mě nebavilo jít po jedné koleji. Mám hodně zájmů a svůj svět

Blízká setkání: Historik umění: Nikdy by mě nebavilo jít po jedné koleji. Mám hodně zájmů a svůj svět

27. 12. 2024

29 min

Obrázek epizody Historik umění: Nikdy by mě nebavilo jít po jedné koleji. Mám hodně zájmů a svůj svět

Historik umění: Nikdy by mě nebavilo jít po jedné koleji. Mám hodně zájmů a svůj svět

27. 12. 2024

29 min

Obrázek epizody 45. NESPOUTANÁ POLITIKA: Český rok 2024: Povodně, volby a Česká iniciativa

45. NESPOUTANÁ POLITIKA: Český rok 2024: Povodně, volby a Česká iniciativa

27. 12. 2024

1 hod 3 min

Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Rodrigo Morales: Z českých Vánoc bych si do Argentiny odvezl Ježíška

Na pohovce Jožky Kubáníka: Rodrigo Morales: Z českých Vánoc bych si do Argentiny odvezl Ježíška

27. 12. 2024

27 min

Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Rodrigo Morales: Z českých Vánoc bych si do Argentiny odvezl Ježíška

Na pohovce Jožky Kubáníka: Rodrigo Morales: Z českých Vánoc bych si do Argentiny odvezl Ježíška

27. 12. 2024

27 min

Obrázek epizody Lhaní o Ježíškovi

Lhaní o Ježíškovi

27. 12. 2024

26 sec

Obrázek epizody Online Plus: Evropa plánuje vlastní satelitní síť. Nezbývá nám nic jiného, Starlink není spolehlivý, míní Koubský

Online Plus: Evropa plánuje vlastní satelitní síť. Nezbývá nám nic jiného, Starlink není spolehlivý, míní Koubský

27. 12. 2024

23 min

Obrázek epizody Pochybnosti o vztahu: Když tělo říká něco jiného než hlava

Pochybnosti o vztahu: Když tělo říká něco jiného než hlava

27. 12. 2024

7 min

Obrázek epizody Pro a proti: Prouza: Češi o Vánocích utráceli víc, ale přemýšleli u toho

Pro a proti: Prouza: Češi o Vánocích utráceli víc, ale přemýšleli u toho

27. 12. 2024

24 min

Obrázek epizody Radioporadna: Pěší zimní turistika v Krkonoších jedině s nesmeky. Mohou vám zachránit život

Radioporadna: Pěší zimní turistika v Krkonoších jedině s nesmeky. Mohou vám zachránit život

27. 12. 2024

19 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Ježíš by měl dnes taky TikTok, věří sestra Lamiya Jalilová

Osobnost Plus: Ježíš by měl dnes taky TikTok, věří sestra Lamiya Jalilová

27. 12. 2024

25 min

Obrázek epizody Proč nemůže být muž se ženou naplno?

Proč nemůže být muž se ženou naplno?

27. 12. 2024

18 min