Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody K věci ČRo Ostrava: Ostrava má vlastní stavební předpisy šité sobě na míru. Jak to městu pomůže?

K věci ČRo Ostrava: Ostrava má vlastní stavební předpisy šité sobě na míru. Jak to městu pomůže?

30. 12. 2024

18 min

Obrázek epizody Debata Konce a začátky

Debata Konce a začátky

30. 12. 2024

43 min

Obrázek epizody Setkání u mikrofonu: Kdo je pohlcený Titanikem, má titánskou horečku, ta vám nedá spát, upozorňuje Filip Trdla. Sám ji má

Setkání u mikrofonu: Kdo je pohlcený Titanikem, má titánskou horečku, ta vám nedá spát, upozorňuje Filip Trdla. Sám ji má

30. 12. 2024

29 min

Obrázek epizody Kdo je pohlcený Titanikem, má titánskou horečku, ta vám nedá spát, upozorňuje Filip Trdla. Sám ji má

Kdo je pohlcený Titanikem, má titánskou horečku, ta vám nedá spát, upozorňuje Filip Trdla. Sám ji má

30. 12. 2024

29 min

Obrázek epizody Milan Šteindler. Vtipy o trans lidech a neutrální humor, absurdní řeči o nesvobodě a mír jako proruský symbol, soucit se sebevrahy

Milan Šteindler. Vtipy o trans lidech a neutrální humor, absurdní řeči o nesvobodě a mír jako proruský symbol, soucit se sebevrahy

30. 12. 2024

32 min

Obrázek epizody Akcent: Hallelujah! Leonard Cohen 90. Čím je jeho literární i hudební dílo výjimečné?

Akcent: Hallelujah! Leonard Cohen 90. Čím je jeho literární i hudební dílo výjimečné?

30. 12. 2024

24 min

Obrázek epizody Vlna: Dává smysl dělat jen pár věcí, ale pořádně. Kuchařka Tereza Komárková míří do japonské Michelinky

Vlna: Dává smysl dělat jen pár věcí, ale pořádně. Kuchařka Tereza Komárková míří do japonské Michelinky

30. 12. 2024

29 min

Obrázek epizody Vlna: Dává smysl dělat jen pár věcí, ale pořádně. Kuchařka Tereza Komárková míří do japonské michelinky

Vlna: Dává smysl dělat jen pár věcí, ale pořádně. Kuchařka Tereza Komárková míří do japonské michelinky

30. 12. 2024

29 min

Obrázek epizody Malířka Lucie Gelemová: Muži v mém životě hrají zásadní roli. Felix je a zůstane navždy v mém srdci

Malířka Lucie Gelemová: Muži v mém životě hrají zásadní roli. Felix je a zůstane navždy v mém srdci

30. 12. 2024

35 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Domaslavický kostel má ve své duchovní správě farář s indiánskými kořeny

Odpolední interview: Domaslavický kostel má ve své duchovní správě farář s indiánskými kořeny

30. 12. 2024

12 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Každé zazvonění telefonu znamená adrenalin. Jak tráví Vánoce jihlavští dobrovolní hasiči?

Dobré dopoledne: Každé zazvonění telefonu znamená adrenalin. Jak tráví Vánoce jihlavští dobrovolní hasiči?

30. 12. 2024

22 min

Obrázek epizody Momenty: Když jsem byla malá, maminka mě postavila mezi dorty a já zpívala, vzpomíná herečka Růžena Merunková

Momenty: Když jsem byla malá, maminka mě postavila mezi dorty a já zpívala, vzpomíná herečka Růžena Merunková

30. 12. 2024

12 min

Obrázek epizody Momenty: Když jsem byla malá, maminka mě postavila mezi dorty a já zpívala, vzpomíná herečka Růžena Merunková

Momenty: Když jsem byla malá, maminka mě postavila mezi dorty a já zpívala, vzpomíná herečka Růžena Merunková

30. 12. 2024

12 min

Obrázek epizody Interview Plus: Šídlo: Blbá nálada zastiňuje reálný stav země, ten je lepší

Interview Plus: Šídlo: Blbá nálada zastiňuje reálný stav země, ten je lepší

30. 12. 2024

25 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Dětský mozek v dospělém těle. Kniha Hraničářka Kristýny Řehákové popisuje život s poruchou osobnosti

Host ve studiu: Dětský mozek v dospělém těle. Kniha Hraničářka Kristýny Řehákové popisuje život s poruchou osobnosti

30. 12. 2024

12 min

Obrázek epizody Speciál před Novým rokem s překvapením. Ohlédnutí a co chystám příští rok

Speciál před Novým rokem s překvapením. Ohlédnutí a co chystám příští rok

30. 12. 2024

1 hod 17 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Klavír přináší do rodin muzicírování. Vidím to u svých studujících, vysvětluje klavírní pedagožka

Blízká setkání: Klavír přináší do rodin muzicírování. Vidím to u svých studujících, vysvětluje klavírní pedagožka

30. 12. 2024

30 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Klavír přináší do rodin muzicírování. Vidím to u svých studujících, vysvětluje klavírní pedagožka

Blízká setkání: Klavír přináší do rodin muzicírování. Vidím to u svých studujících, vysvětluje klavírní pedagožka

30. 12. 2024

30 min

Obrázek epizody Klavír přináší do rodin muzicírování. Vidím to u svých studujících, vysvětluje klavírní pedagožka

Klavír přináší do rodin muzicírování. Vidím to u svých studujících, vysvětluje klavírní pedagožka

30. 12. 2024

30 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Česká ekonomika. Jimmy Carter. Návaly na horách

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Česká ekonomika. Jimmy Carter. Návaly na horách

30. 12. 2024

19 min

Obrázek epizody Hergot!: Metal znamená žít si po svém. O paganismu, satanismu i křesťanství v extrémní hudbě

Hergot!: Metal znamená žít si po svém. O paganismu, satanismu i křesťanství v extrémní hudbě

30. 12. 2024

40 min

Obrázek epizody Hergot!: Metal znamená žít si po svém. O paganismu, satanismu i křesťanství v extrémní hudbě

Hergot!: Metal znamená žít si po svém. O paganismu, satanismu i křesťanství v extrémní hudbě

30. 12. 2024

40 min

Obrázek epizody Tap Takeover speciál s Janou Olšovskou: Chtěla jsem vymyslet lék na rakovinu, nakonec mi říkají doktorka piva.

Tap Takeover speciál s Janou Olšovskou: Chtěla jsem vymyslet lék na rakovinu, nakonec mi říkají doktorka piva.

30. 12. 2024

1 hod 15 min

Obrázek epizody Pro a proti: Šéf Mladé ODS: Konečně byl klid na plnění vládních slibů

Pro a proti: Šéf Mladé ODS: Konečně byl klid na plnění vládních slibů

30. 12. 2024

24 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Putin vsadil na vyvolání strachu. Vidí totiž, jak hladce jdou naše životy, říká český dobrovolník

Osobnost Plus: Putin vsadil na vyvolání strachu. Vidí totiž, jak hladce jdou naše životy, říká český dobrovolník

30. 12. 2024

26 min