Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Pro a proti: Rozkládají sítě lidem mozek? Expert: Brain rot je sebeironie

Pro a proti: Rozkládají sítě lidem mozek? Expert: Brain rot je sebeironie

31. 12. 2024

24 min

Obrázek epizody Vybrali jsme pro vás: Novoroční přípitek skotskou? Jaká je ta pravá a jak se vyrábí

Vybrali jsme pro vás: Novoroční přípitek skotskou? Jaká je ta pravá a jak se vyrábí

31. 12. 2024

3 min

Obrázek epizody Zúčtování s rokem 2024

Zúčtování s rokem 2024

31. 12. 2024

2 hod 18 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Přibáň: Z bohatých liberálních společností se vytrácí naděje

Osobnost Plus: Přibáň: Z bohatých liberálních společností se vytrácí naděje

31. 12. 2024

25 min

Obrázek epizody The Filthy Magic of Studio 54

The Filthy Magic of Studio 54

31. 12. 2024

52 min

Obrázek epizody Novoroční přípitek skotskou? Jaká je ta pravá a jak se vyrábí

Novoroční přípitek skotskou? Jaká je ta pravá a jak se vyrábí

31. 12. 2024

3 min

Obrázek epizody Silvester v Práčovni

Silvester v Práčovni

31. 12. 2024

1 hod 43 min

Obrázek epizody Poradna: Kdy a co s dětmi číst a jak v digitální době zaujmout i nečtenáře, poradí blogerka a recenzentka

Poradna: Kdy a co s dětmi číst a jak v digitální době zaujmout i nečtenáře, poradí blogerka a recenzentka

31. 12. 2024

23 min

Obrázek epizody Kdy a co s dětmi číst a jak v digitální době zaujmout i nečtenáře, poradí blogerka a recenzentka

Kdy a co s dětmi číst a jak v digitální době zaujmout i nečtenáře, poradí blogerka a recenzentka

31. 12. 2024

23 min

Obrázek epizody Čistá hra Martina Procházky: Konec Pardubic na Spengler Cupu, šance juniorů na zisk medaile a zájem o extraligu

Čistá hra Martina Procházky: Konec Pardubic na Spengler Cupu, šance juniorů na zisk medaile a zájem o extraligu

31. 12. 2024

41 min

Obrázek epizody Restauraci na náměstí ve Velké Bíteši si oblíbily celebrity. Je před ní i chodník slávy

Restauraci na náměstí ve Velké Bíteši si oblíbily celebrity. Je před ní i chodník slávy

31. 12. 2024

2 min

Obrázek epizody Díl 28: Pronájmy ve Švédsku

Díl 28: Pronájmy ve Švédsku

31. 12. 2024

32 min

Obrázek epizody Vizitka: Herci Pavel Liška a Jan Révai: Papuánci vypadají, že vás chtějí sníst. Zachránily nás loutky

Vizitka: Herci Pavel Liška a Jan Révai: Papuánci vypadají, že vás chtějí sníst. Zachránily nás loutky

31. 12. 2024

1 hod 4 min

Obrázek epizody Herci Pavel Liška a Jan Révai: Papuánci vypadají, že vás chtějí sníst. Zachránily nás loutky

Herci Pavel Liška a Jan Révai: Papuánci vypadají, že vás chtějí sníst. Zachránily nás loutky

31. 12. 2024

1 hod 4 min

Obrázek epizody Ivo Šmoldas: Fiskálně odpovědný občan je ten, kdo sedí s cigaretou v ruce vožralej za volantem

Ivo Šmoldas: Fiskálně odpovědný občan je ten, kdo sedí s cigaretou v ruce vožralej za volantem

31. 12. 2024

31 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Že fanoušci volali „sysel“, mě nabíjelo optimismem. Věděl jsem, že jim nejsem fuk, směje se Horváth

Host Lucie Výborné: Že fanoušci volali „sysel“, mě nabíjelo optimismem. Věděl jsem, že jim nejsem fuk, směje se Horváth

31. 12. 2024

25 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Že fanoušci volali „sysel“, mě nabíjelo optimismem. Věděl jsem, že jim nejsem fuk, směje se Horváth

Host Lucie Výborné: Že fanoušci volali „sysel“, mě nabíjelo optimismem. Věděl jsem, že jim nejsem fuk, směje se Horváth

31. 12. 2024

25 min

Obrázek epizody Že fanoušci volali „sysel“, mě nabíjelo optimismem. Věděl jsem, že jim nejsem fuk, směje se Horváth

Že fanoušci volali „sysel“, mě nabíjelo optimismem. Věděl jsem, že jim nejsem fuk, směje se Horváth

31. 12. 2024

25 min

Obrázek epizody Dopolední host: Ivo Šmoldas: Fiskálně odpovědný občan je ten, kdo sedí s cigaretou v ruce vožralej za volantem

Dopolední host: Ivo Šmoldas: Fiskálně odpovědný občan je ten, kdo sedí s cigaretou v ruce vožralej za volantem

31. 12. 2024

31 min

Obrázek epizody Ivo Šmoldas: Fiskálně odpovědný občan je ten, kdo sedí s cigaretou v ruce vožralej za volantem

Ivo Šmoldas: Fiskálně odpovědný občan je ten, kdo sedí s cigaretou v ruce vožralej za volantem

31. 12. 2024

31 min

Obrázek epizody 80: Silvestr

80: Silvestr

31. 12. 2024

14 min

Obrázek epizody Robert Musialek a Martin Novotný – o jedné vánoční písni

Robert Musialek a Martin Novotný – o jedné vánoční písni

31. 12. 2024

46 min

Obrázek epizody #4 - Speciální díl podcastu: Rokycansko 2024

#4 - Speciální díl podcastu: Rokycansko 2024