Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Hobby magazín: Tři keře nabušené vitamíny:  šípek, rakytník a aronie

Hobby magazín: Tři keře nabušené vitamíny: šípek, rakytník a aronie

2. 1. 2025

3 min

Obrázek epizody 60. díl - Vědomý konec a začátek roku (aneb proč už žádný visionboard)

60. díl - Vědomý konec a začátek roku (aneb proč už žádný visionboard)

2. 1. 2025

9 min

Obrázek epizody Pro a proti: Exner:Trest za neoprávněné činnosti pro cizí moc nás ochrání

Pro a proti: Exner:Trest za neoprávněné činnosti pro cizí moc nás ochrání

2. 1. 2025

24 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Škodovka s plachtami a česká vlajka nad Královcem. Jak vznikla česká námořní písnička v polštině?

Zápisník zahraničních zpravodajů: Škodovka s plachtami a česká vlajka nad Královcem. Jak vznikla česká námořní písnička v polštině?

2. 1. 2025

3 min

Obrázek epizody Radioporadna: Kvalitní čaj lépe chutná v hrnku bez ouška. Na sítka z bambusu ale pozor!

Radioporadna: Kvalitní čaj lépe chutná v hrnku bez ouška. Na sítka z bambusu ale pozor!

2. 1. 2025

20 min

Obrázek epizody Radioporadna: Kvalitní čaj lépe chutná v hrnku bez ouška. Na sítka z bambusu ale pozor!

Radioporadna: Kvalitní čaj lépe chutná v hrnku bez ouška. Na sítka z bambusu ale pozor!

2. 1. 2025

20 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Tři keře nabušené vitamíny:  šípek, rakytník a aronie

Hobby magazín: Tři keře nabušené vitamíny: šípek, rakytník a aronie

2. 1. 2025

3 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Šumavanka, nebo zlatuška? Plemeno je oblíbené pro užitkové vlastnosti

Hobby magazín: Šumavanka, nebo zlatuška? Plemeno je oblíbené pro užitkové vlastnosti

2. 1. 2025

3 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Šumavanka, nebo zlatuška? Plemeno je oblíbené pro užitkové vlastnosti

Hobby magazín: Šumavanka, nebo zlatuška? Plemeno je oblíbené pro užitkové vlastnosti

2. 1. 2025

3 min

Obrázek epizody Řečí peněz: Švihlíková: Ceny energií jsou společným problémem EU

Řečí peněz: Švihlíková: Ceny energií jsou společným problémem EU

2. 1. 2025

24 min

Obrázek epizody Marie Hájek Salomonová vs. omezení Linky první psychické pomoci // RANT Prostoru #69

Marie Hájek Salomonová vs. omezení Linky první psychické pomoci // RANT Prostoru #69

2. 1. 2025

19 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Fitness v lednu: Jak vydržet a dosáhnout výsledků

Dobré dopoledne: Fitness v lednu: Jak vydržet a dosáhnout výsledků

2. 1. 2025

19 min

Obrázek epizody Věda Plus: Naši vědci udělali další krok ke zmírnění antibiotické rezistence

Věda Plus: Naši vědci udělali další krok ke zmírnění antibiotické rezistence

2. 1. 2025

26 min

Obrázek epizody Radioporadna: Čas je život a je na nás, jak s ním naložíme. Více vnímejme sami sebe, radí psycholožka Kastnerová

Radioporadna: Čas je život a je na nás, jak s ním naložíme. Více vnímejme sami sebe, radí psycholožka Kastnerová

2. 1. 2025

20 min

Obrázek epizody Příroda je dokonalý aquapark, vědí ti, kdo zkusili canyoning. Strach nechte doma a přijměte výzvu

Příroda je dokonalý aquapark, vědí ti, kdo zkusili canyoning. Strach nechte doma a přijměte výzvu

2. 1. 2025

3 min

Obrázek epizody Kilometry Jiřího Ježka: Kamermeier: Nejhezčí na cestování je ochutnávat místní jídlo. Jsem hyperaktivní a nevydržím na místě

Kilometry Jiřího Ježka: Kamermeier: Nejhezčí na cestování je ochutnávat místní jídlo. Jsem hyperaktivní a nevydržím na místě

2. 1. 2025

30 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Nikdy jsem neměla hlavní roli. Výhodou je, že se do ní můžete položit, pochvaluje si Denisa Barešová

Blízká setkání: Nikdy jsem neměla hlavní roli. Výhodou je, že se do ní můžete položit, pochvaluje si Denisa Barešová

2. 1. 2025

30 min

Obrázek epizody Nikdy jsem neměla hlavní roli. Výhodou je, že se do ní můžete položit, pochvaluje si Denisa Barešová

Nikdy jsem neměla hlavní roli. Výhodou je, že se do ní můžete položit, pochvaluje si Denisa Barešová

2. 1. 2025

30 min

Obrázek epizody Jak jíst v padesáti, abyste si jídlo užívaly a nepřibíraly: Rady oblíbených gurmánek Dity a Karolíny

Jak jíst v padesáti, abyste si jídlo užívaly a nepřibíraly: Rady oblíbených gurmánek Dity a Karolíny

2. 1. 2025

36 min

Obrázek epizody Zdarec jak sviňa: Tomáš Šmíd, politolog zaměřující se na Kavkaz a trenér boxu

Zdarec jak sviňa: Tomáš Šmíd, politolog zaměřující se na Kavkaz a trenér boxu

2. 1. 2025

1 hod 24 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Dolejší: Vládní voliče odrazují upatlané kompromisy

Osobnost Plus: Dolejší: Vládní voliče odrazují upatlané kompromisy

2. 1. 2025

26 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Ekonomika v roce 2025. Ruský plyn v EU. Požár v domově s pečovatelskou službou

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Ekonomika v roce 2025. Ruský plyn v EU. Požár v domově s pečovatelskou službou

2. 1. 2025

20 min

Obrázek epizody Ředitel Nadace policistů a hasičů, vzájemná pomoc v tísni, Vlastimil Kašpar - O odvaze, podpoře a příbězích, které změní pohled na život

Ředitel Nadace policistů a hasičů, vzájemná pomoc v tísni, Vlastimil Kašpar - O odvaze, podpoře a příbězích, které změní pohled na život

2. 1. 2025

39 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Baroš do mě v Baníku hodně rýpal, ale bylo to fajn období. Kouč Páník mi lidsky seděl, říká Jánoš

Desítka Pavla Horvátha: Baroš do mě v Baníku hodně rýpal, ale bylo to fajn období. Kouč Páník mi lidsky seděl, říká Jánoš

2. 1. 2025

54 min

Obrázek epizody How Saturn Works

How Saturn Works

2. 1. 2025

49 min