Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Svět zvířat: Psí senioři v nouzi

Svět zvířat: Psí senioři v nouzi

4. 1. 2025

25 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Alpy už mi připadají jako legrace, rád jezdím v Himálajích kolem sedmitisícovek, vypráví motorkář

Host Radiožurnálu: Alpy už mi připadají jako legrace, rád jezdím v Himálajích kolem sedmitisícovek, vypráví motorkář

4. 1. 2025

29 min

Obrázek epizody Alpy už mi připadají jako legrace, rád jezdím v Himálajích kolem sedmitisícovek, vypráví motorkář

Alpy už mi připadají jako legrace, rád jezdím v Himálajích kolem sedmitisícovek, vypráví motorkář

4. 1. 2025

29 min

Obrázek epizody Zdeněk Šámal má chalupu v Branově. Díky němu stojí u Berounky kaplička věnovaná rozvědčíkovi

Zdeněk Šámal má chalupu v Branově. Díky němu stojí u Berounky kaplička věnovaná rozvědčíkovi

4. 1. 2025

30 min

Obrázek epizody Středočeská setkání: Zdeněk Šámal má chalupu v Branově. Díky němu stojí u Berounky kaplička věnovaná rozvědčíkovi

Středočeská setkání: Zdeněk Šámal má chalupu v Branově. Díky němu stojí u Berounky kaplička věnovaná rozvědčíkovi

4. 1. 2025

30 min

Obrázek epizody Host Dopoledne pod Ještědem: Předsevzetí zavádějte postupně, radí nutriční poradkyně Irena Šedivá

Host Dopoledne pod Ještědem: Předsevzetí zavádějte postupně, radí nutriční poradkyně Irena Šedivá

4. 1. 2025

17 min

Obrázek epizody Selects: The Quinoa Revolution!

Selects: The Quinoa Revolution!

4. 1. 2025

44 min

Obrázek epizody Vizitka: Filozof Tomáš Koblížek: Když jedu na skejtu, na filozofii nemyslím

Vizitka: Filozof Tomáš Koblížek: Když jedu na skejtu, na filozofii nemyslím

4. 1. 2025

47 min

Obrázek epizody Vizitka: Filozof Tomáš Koblížek: Když jedu na skejtu, na filozofii nemyslím

Vizitka: Filozof Tomáš Koblížek: Když jedu na skejtu, na filozofii nemyslím

4. 1. 2025

47 min

Obrázek epizody Filozof Tomáš Koblížek: Když jedu na skejtu, na filozofii nemyslím

Filozof Tomáš Koblížek: Když jedu na skejtu, na filozofii nemyslím

4. 1. 2025

47 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Čím ho v Kanadě obdaroval Josef Škvorecký, prozradí herec a autor Jan Jiráň

Stříbrný vítr: Čím ho v Kanadě obdaroval Josef Škvorecký, prozradí herec a autor Jan Jiráň

4. 1. 2025

42 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Čím ho v Kanadě obdaroval Josef Škvorecký, prozradí herec a autor Jan Jiráň

Stříbrný vítr: Čím ho v Kanadě obdaroval Josef Škvorecký, prozradí herec a autor Jan Jiráň

4. 1. 2025

42 min

Obrázek epizody Čím ho v Kanadě obdaroval Josef Škvorecký, prozradí herec a autor Jan Jiráň

Čím ho v Kanadě obdaroval Josef Škvorecký, prozradí herec a autor Jan Jiráň

4. 1. 2025

42 min

Obrázek epizody Platební karta

Platební karta

4. 1. 2025

1 min

Obrázek epizody How To Overcome Your Fear Of Failure & Unlock Your Potential - Adam Grant - #885

How To Overcome Your Fear Of Failure & Unlock Your Potential - Adam Grant - #885

4. 1. 2025

1 hod 16 min

Obrázek epizody #31 O Hell's Kitchen s Naty, Dany, Mirkem a Vaškem

#31 O Hell's Kitchen s Naty, Dany, Mirkem a Vaškem

4. 1. 2025

4 hod 29 min

Obrázek epizody Urza v KryptoSpace

Urza v KryptoSpace

4. 1. 2025

56 min

Obrázek epizody Vladimír Kořen - BYL JSEM U ZRODU VĚDECKÝCH REPORTÁŽÍ, MÁM ŠPATNOU VÝSLOVNOST L, BOURAČKY MĚ STÍHAJÍ

Vladimír Kořen - BYL JSEM U ZRODU VĚDECKÝCH REPORTÁŽÍ, MÁM ŠPATNOU VÝSLOVNOST L, BOURAČKY MĚ STÍHAJÍ

3. 1. 2025

52 min

Obrázek epizody Hovory: Novinářka Vymětalíková: Sport je stále území mužů. Jsem ale vlna, která tu skálu podrývá

Hovory: Novinářka Vymětalíková: Sport je stále území mužů. Jsem ale vlna, která tu skálu podrývá

3. 1. 2025

23 min

Obrázek epizody Štěpánka Fingerhutová - DABING ARCANE BYL BOŽÍ, MILUJU DOBRÝ BIZÁR, V PRÁCI JSEM SKORO VYHOŘELA

Štěpánka Fingerhutová - DABING ARCANE BYL BOŽÍ, MILUJU DOBRÝ BIZÁR, V PRÁCI JSEM SKORO VYHOŘELA

3. 1. 2025

53 min

Obrázek epizody Mikoláš Tukan Tuček - NĚKTEŘÍ HOSTÉ NA COMICCONU MI ZAVAŘILI, TRH APLIKACÍ MĚ OMRZEL

Mikoláš Tukan Tuček - NĚKTEŘÍ HOSTÉ NA COMICCONU MI ZAVAŘILI, TRH APLIKACÍ MĚ OMRZEL

3. 1. 2025

57 min

Obrázek epizody Rozchody

Rozchody

3. 1. 2025

1 hod 18 min

Obrázek epizody Dvojtečka - FIRMY SE BOJÍ, NA SVATBÁCH JE NEJHEZČÍ LOUČENÍ, NĚKTERÉ ZÁŽITKY BYLY BIZARNÍ

Dvojtečka - FIRMY SE BOJÍ, NA SVATBÁCH JE NEJHEZČÍ LOUČENÍ, NĚKTERÉ ZÁŽITKY BYLY BIZARNÍ

3. 1. 2025

54 min

Obrázek epizody Jakub Jíra - DATLA CHCE MLÁTIT KAŽDÝ, KALUBA JE REÁLNÝ PSYCHOPAT, KAZMA VS MAREŠ JE ČESKÝ STROP

Jakub Jíra - DATLA CHCE MLÁTIT KAŽDÝ, KALUBA JE REÁLNÝ PSYCHOPAT, KAZMA VS MAREŠ JE ČESKÝ STROP

3. 1. 2025

50 min

Obrázek epizody Madzone - DÉMON SE PROJEVÍ PO 6 MĚSÍCÍCH, ZA HRANOU NÁS NEJVÍCE VYDĚSILO, PODMÍNKY BÝVAJÍ EXTRÉMNÍ

Madzone - DÉMON SE PROJEVÍ PO 6 MĚSÍCÍCH, ZA HRANOU NÁS NEJVÍCE VYDĚSILO, PODMÍNKY BÝVAJÍ EXTRÉMNÍ

3. 1. 2025

1 hod 5 min